Έκπτωτος Άγγελος ή Γκρίζος σε Βίντεο στην Ισπανία; ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολύ Τρομακτικό

Έχετε μείνει ποτέ μόνοι στο σπίτι μόνη το βράδυ και έχετε ακούσει κάτι μυστηριώδες να τρίζει κάπου μέσα στο σπίτι; Ξέρετε ότι πιθανότατα δεν είναι τίποτα, αλλά δεν μπορείτε να καταπολεμήσετε την υποψία ότι κάποιος, ή κάτι, είναι μέσα στο σπίτι σας και παρακολουθεί κάθε κίνησή σας.


Τις περισσότερες φορές, είναι εύκολο να αποτινάξετε τα ρίγη από τη σπονδυλική σας στήλη, και να ασχοληθείτε με δουλειές στο σπίτι, ή να πείτε ότι φταίει η πολύ καφεΐνη μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Αλλά από εδώ και πέρα, μπορεί να συναντήσετε κάτι που να σας αναγκάσει να επανεξετάσετε την κατάσταση, και πραγματικά να ακούσετε το κρυμμένο ένστικτό σας.

Μετά από όλα αυτά, ποια λογική εξήγηση μπορεί να υπάρχει για κάτι όπως το τρομακτικό βίντεο ενός κοριτσιού που μετεωρίζεται σε απομακρυσμένα δάση της Ρωσίας;
Τι είδους μυστηριώδης κρυμμένη δύναμη ξοδεύει το χρόνο της για να ρίχνει τρόφιμα από τα ράφια παντοπωλείου;
Πόσα πραγματικά γνωρίζουμε για τα πράγματα που συμβαίνουν τη νύχτα;

Τρομακτικοί Γκρίζοι συλλαμβάνονται σε Βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ ιδιαίτερα τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΡΥΠΤΙΔΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!

Είμαι σίγουρη ότι αυτοί οι δύο κύριοι που έκαναν πεζοπορία αργά τη νύχτα μέσα σε δάσος της βόρειονατολικής Ισπανίας αναρωτιούνται παρόμοια ερωτήματα από δω και στο εξής.



Περπατούσαν μέσα στο δάσος στην Καταλονία, στη βορειοανατολική γωνία της Ιβηρικής Χερσονήσου, όταν συνάντησαν μια χούφτα περίεργα, ασυνήθιστα μεγάλα φτερά.

Παρακολουθήστε τα τρομακτικά γεγονότα να ξεδιπλώνονται καθώς οι πρωταγωνιστές αποφασίζουν να ακολουθήσουν αυτά τα κάπως περίεργα ίχνη πορείας ακόμα πιο βαθιά μέσα στο σκοτάδι, που υπαγορεύει το δάσος.


Αν αυτό το σοκαριστικό βίντεο σας έκανε να πηδήξετε από τον τρόμο, παρακαλώ μοιραστείτε στο Facebook ή αλλού, για όσους γοητεύονται από τρομακτικές και ανεξήγητες μεταφυσικές δραστηριότητες.

Σύνταξη-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'