Πυραμίδες στην Ανταρκτική -Τελικά είναι Αληθινές;

Υπάρχουν πραγματικά Πυραμίδες στην Ανταρκτική; Πέρασε αρκετός καιρός της από την ανακάλυψη των «Πυραμίδων» στην Ανταρκτική. Οι ειδήσεις γι' αυτές τις μυστηριώδεις κατασκευές έχουν προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον μεταξύ των ερευνητών και των ουφολόγων, αμέτρητες θεωρίες έχουν προκύψει και προτείνουν διαφορετικές εξηγήσεις για το τι είναι τελικά αυτές οι «κατασκευές».


Οι προτεινόμενες θεωρίες περιλαμβάνουν από εξωγήινες κατασκευές, μυστικές στρατιωτικές βάσεις ως αρχαίους πολιτισμούς με προηγμένη τεχνολογία, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι οι πυραμίδες είναι μόνο φυσικοί σχηματισμοί και τίποτα περισσότερο. Δυστυχώς αυτή η πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί ή απορριφθεί καθώς οι επίσημες αρχές δεν μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν με το θέμα, προφανώς.


Υπάρχουν πολλές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που δείχνουν πυραμιδικές κατασκευές στο κρύο περιβάλλον της Ανταρκτικής, κάποιες από τις εικόνες έχουν ληφθεί μέσω του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ωκεάνιας Εξόρυξης, ένα διεθνές project υποβρύχιας εξερεύνησης.

Αρχαίες Πυραμίδες πιθανότατα Τεχνητές ανακαλύφθηκαν στην Ανταρκτική (ΒΙΝΤΕΟ)
Ερείπια Αρχαίας Πόλης βρέθηκαν στην Ανταρκτική; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κθούλου; To εγκαταλελειμένο νησί στην Ανταρκτική θυμίζει απόκοσμο τρόμο...
Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΛΙΜΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!
Το 3ο ράιχ και η επιχείρηση UFO στην Ανταρκτική -βίντεο
Τι μυστήρια κρύβει η λίμνη Βοστόκ; Τα πρώτα δείγματα
Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τη μυστική βάση του Χίτλερ στην Ανταρκτικη!...
Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

Η ανακάλυψη αυτών των πυραμίδων προκάλεσε εικασίες σχετικά με το πως ήταν η Ανταρκτική στο μακρινό παρελθόν. Ορισμένοι προτείνουν, ότι δεν ήταν πάντα τόσο κρύο όσο είναι σήμερα.
Η επιστημονική έρευνα φαίνεται να αποδεικνύει την θεωρία. Το 2009, επιστήμονες έκαναν έρευνα και συνέλεξαν δείγματα, εντόπισαν σωματίδια γύρης στην Ανταρκτική γεγονός που υποδηλώνει ότι το οικοσύστημα της Ανταρκτικής ήταν πολύ διαφορετικό  στο παρελθόν, που σημαίνει ότι η θερμοκρασία το καλοκαίρι έφθανε γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου. Το 2012, μια άλλη ομάδα
ερευνητών εντόπισε 32 είδη βακτηρίων και ένα αλατόφιλο μικροοργανισμό 2800 ετών σε δείγματα νερού από τη λίμνη Vida στην Ανατολική Ανταρκτική. Ο μόνιμος πάγος στην επιφάνεια της λίμνης είναι ο πιο παχύς μη παγετωνικός πάγος στη γη.


Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες, αν υπολογίσουμε ότι η Ανταρκτική δεν ήταν πάντα τόσο κρύα όσο είναι σήμερα. Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι το εξής: είναι δυνατόν η Ανταρκτική ήταν κάποτε στο παρελθόν αρκετά ζεστή ώστε να είναι εφικτό να αναπτυχθεί εκεί ένας αρχαίος πολιτισμός; Και αν ένας αρχαίος πολιτισμός είχε αναπτυχθεί στην πραγματικότητα και κατοίκησε την Ανταρκτική στο μακρινό παρελθόν, δεν θα βρίσκαμε σήμερα στοιχεία της ζωής του εκεί; Λοιπόν, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, υπάρχουν κατασκευές στην Ανταρκτική, υπάρχουν πυραμίδες, υπάρχουν και αρκετά στοιχεία που υποστηρίζουν την θεωρία ότι κάποιος αρχαίος πολιτισμός αναπτύχθηκε στην Ανταρκτική κατά το παρελθόν. Το αν η αρχαιολογική κοινότητα θα αναγνωρίσει αυτό το εύρημα είναι διαφορετικό θέμα.


Αν πάμε πίσω στην Αφρική, γνωρίζουμε ότι λόγιοι και αιγυπτιολόγοι από καιρό έχουν υποψιαστεί ότι η Σφίγγα είναι πολύ αρχαιότερη από ότι πιστεύεται, ενδεχομένως ακόμη και πάνω από 10.000 ετών. Αυτές οι θεωρίες υποστηρίζονται από την ανακάλυψη διάβρωσης από βροχή στην γιγαντιαία Σφίγγα, η οποία σύμφωνα με τους μελετητές αφηγείται την ιστορία ακραίων κλιματικών αλλαγών στο μακρινό παρελθόν. Έτσι, μπορεί τελικά το κλίμα στην Αφρική και σε άλλα μέρη του κόσμου να άλλαξε δραματικά; Είναι πιθανόν το ίδιο να συνέβη και στην Ανταρκτική; Και αν τελικά οι ερευνητές καταφέρουν να αποδείξουν ότι οι πυραμίδες της Ανταρκτικής είναι τεχνητές κατασκευές, τότε η ανακάλυψη θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντική αναθεώρηση της ιστορίας της ανθρωπότητας.

Θα αποδέχονταν οι σύγχρονοι ερευνητές και αρχαιολόγοι αποδέχονται αυτά τα ευρήματα; Καλά, μάλλον όχι, δεδομένου ότι θα ήταν αντίθετο προς ότι ξέρουν και πιστεύουν, αλλά και πάλι, αυτό δεν είναι μια συζήτηση πεποιθήσεων, είναι ένα ερώτημα που χρειάζεται να απαντηθεί και να βρεθεί η αλήθεια σχετικά με τους αμέτρητους αρχαίους πολιτισμούς που είναι διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν να παραμένουν κρυμμένοι.

Τι πιστεύετε; Υπάρχει μια πιθανότητα ότι υπάρχουν πραγματικές κατασκευές -πυραμίδες, κάτω από τα παχιά στρώματα πάγου στην Ανταρκτική; Υπάρχει μια πιθανότητα κάποιος αρχαίος πολιτισμός να μπόρεσε να αναπτυχθεί εκεί πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν η Ανταρκτική είχε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα;

Πείτε μας τι νομίζετε.

Σύνταξη-Επιμέλεια Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'