500 χλμ με 1 Λίτρο Νερού: Βραζιλιάνος μας δείχνει γιατί δεν χρειαζόμαστε βενζινάδικα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μοτοσικλέτα μπορεί να ταξιδέψει μέχρι και 500 χιλιόμετρα με ένα λίτρο νερό ανακοίνωσε ο εφευρέτης Ricardo Azevedo από το Σάο Πάολο, τον περασμένο μήνα. Ονόμασε την εφεύρεση του “T Power H20”, και ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει συνδυασμό νερού και μιας εξωτερικής μπαταρίας αυτοκινήτου που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, και κεντρίζει τη διαδικασία που χωρίζει το υδρογόνο από το μόριο του νερού. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται η απαιτούμενη ενέργεια για να τροφοδοτηθεί η μοτοσυκλέτα.


Ένα μεγάλο μέρος σκεπτικισμού και αμφιβολίας παραμένει σχετικά με το κατά πόσον είναι εφικτό το νερό να κινήσει μηχανές. Όσοι είναι δύσπιστοι αναφέρουν συχνά διάφορους λόγους για τους οποίους δεν είναι δυνατόν, ανάμεσα τους και ο νόμος της θερμοδυναμικής. Ενώ άλλοι θα το απορρίψουν αμέσως χαρακτηρίζοντας το απλώς "θεωρία συνωμοσίας", χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει πραγματικός λόγος. Αυτό έχει φέρει πολλούς ανθρώπους σε σύγχυση, τους κάνει να αναρωτιούνται γιατί τηλεοπτικά κανάλια, οι ειδήσεις του RT, η ιστοσελίδα της Daily Mail, ιστοσελίδα για μοτοσικλέτες δημοσιεύουν αυτήν την ιστορία;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για κινητήρες νερού, στα Αόρατα Γεγονότα έχουμε δημοσιεύσει αρκετές φορές τέτοιους κινητήρες και κάποιες φορές από Έλληνες επιστήμονες. Φαίνεται να υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι είναι δυνατό, και πολλοί που ισχυρίζονται ότι δεν είναι. Μια ιαπωνική εταιρεία με την επωνυμία Genepax προφανώς παρουσίασε αυτοκίνητό της που κινείται με νερό, το 2008 στην Οσάκα της Ιαπωνίας, αλλά όπως πάντα με αυτό το θέμα, σκληρή κριτική και "φάρσες" και ψέματα ακολούθησαν σύντομα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Ο κινητήρας νερού της ιαπωνικής εταιρίας αυτοκινήτου “Genepax” (ΒΙΝΤΕΟ)
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΤΣΗ - Θαλασσινό νερό θα "κινεί" ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Υπήρξε επίσης άλλη είδηση στο διαδίκτυο σχετικά με αυτοκίνητο που κινείται με θαλασσινό νερό πριν από λίγο καιρό, μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία εδώ. Κι εδώ επίσης υπήρξε σκληρή κριτική, αλλά υπήρξε και μια ιστορία που δεν γελοιοποιήθηκε, ήταν το γεγονός ότι το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών μετέτρεψε επιτυχώς τo θαλασσινό νερό σε καύσιμο.

Δολοφονούν τους εφευρέτες Κινητήρων Νερού;

Ο Stanley Meyer Allen είναι ένα άλλο άτομο που εφηύρε κινητήρα νερού για αυτοκίνητο (πολλά χρόνια πριν) και έλαβε πολύ λίγη προσοχή όταν ήρθε να δημοσιοποιηθεί από τα ΜΜΕ. Σήμερα, είναι μια αρκετά γνωστή ιστορία κυρίως στις ΗΠΑ, λόγω της μαζικής συνειδητοποίησης που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον κινητήρα νερού. Η εφεύρεση του Stanley Meyer Allen αγοράστηκε πολύ σύντομα από έναν τοπικό σταθμό ειδήσεων στο Οχάιο. Μπορείτε να δείτε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του εδώ, το οποίο περιγράφει επίσης την όλη διαδικασία. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συλλογή των εγγράφων του εδώ. Η ιστορία του έγινε πρωτοσέλιδο, και το Πεντάγωνο έστειλε ένα συνταγματάρχη για να το ελέγξει. Αμέσως μετά βρέθηκε νεκρός. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτήν την ιστορία εδώ.

Και πάλι, το θέμα αυτό είναι αιτία διαφορετικών απόψεων που υποστηρίζουν την μία ή την άλλη πλευρά. Μπορείτε ελεύθερα να μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω στα σχόλια. Θα θέλαμε να σας ακούσουμε, τι πιστεύετε τελικά. Ανεξάρτητα από το αν νομίζετε ότι ο κινητήρας νερού είναι πραγματικότητα ή φάρσα, εμείς σίγουρα δεν χρειαζόμαστε πετρέλαιο ή βενζίνη για να λειτουργήσουμε τις μηχανές μας.



Σύνταξη-Επιμέλεια Περικλής Παπαδόπουλος για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'