Η Μόσχα αποφάσισε να εξαφανίσει το ISIS -Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή -Ανατροπή Ισορροπιών

Χωρίς Ειρήνη δεν λύνεται το θέμα των προσφύγων του εμφυλίου στη Συρία

Το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο, το Dmitri Donskoy (ΤΚ-208), έχει βάλει πλώρη για τη Μεσόγειο, και πλέει για τις ακτές της Συρίας. Πάνω στο υποβρύχιο βρίσκονται 20 Bulava (NATO-code SS-N-30) διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι με ισχύ έως 200 πυρηνικές κεφαλές. Κάθε πύραυλος Bulava, με βεληνεκές έως  10.000 χιλιόμετρα, φέρει 6-10 MIRV- πυρηνικές κεφαλές.


Του Ανδρέα Ζαφείρη
Το υποβρύχιο  απέπλευσε από  βάση της Βόρειας Θάλασσας  στις 4 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενο από δύο πολεμικά πλοία. Η άφιξή τους στη Συρία αναμένεται σε 10 ημέρες. Είναι  μια κίνηση που ανατρέπει όλο το υπάρχον σκηνικό στη Μέση Ανατολή.

Η χρηματοδότηση του ISIS από τις ΗΠΑ και η αξιοποίησή του στο πόλεμο εναντίον της συριακής κυβέρνησης έχει δημιουργήσει ένα πρωτοφανές σκηνικό χάους στη περιοχή. Το ISIS ουσιαστικά χρησιμοποιείται σε μια μεγάλης έκτασης επιχείρησης «σκούπα»  εναντίον των πληθυσμών της Συρίας. Γι' αυτό και η βασική μέθοδος του Ισλαμικού Κράτους είναι η μαζική τρομοκρατία, άριστα οργανωμένη με κάθε νόμο της (ελάχιστα ισλαμικής, μετανεωτερικής) κοινωνίας του θεάματος.

Το μαζικό κύμα των προσφύγων είναι αποτέλεσμα ακριβώς αυτών των τρομοκρατικών επιχειρήσεων.
Δείτε επίσης:
Η δήλωση του βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah (Αμπντάλα) είναι χαρακτηριστική του κλίματος στη περιοχή: «Έχω πει στους ηγέτες τόσο στον ισλαμικό και αραβικό κόσμο όσο και στον κόσμο γενικότερα: Αυτό είναι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος με άλλα μέσα».

Οι ΗΠΑ, οι οποίες εδώ και 12 χρόνια προσπαθούν, μέσω πολέμων, να υλοποιήσουν το σχέδιο New Middle East, ίσως αντιληφθούν σύντομα ότι τα χρόνια της ασυδοσίας πέρασαν. Και ένας νέος κύκλος αρχίζει.

Αόρατα Γεγονότα από το iskra.gr
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'