Οι Χάρτες και τα Έγγραφα των Ναζί, Επιβεβαιώνουν τις αναφορές για την Κούφια Γη (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ερώτημα που πολλοί άνθρωποι έχουν ρωτούν εδώ και αιώνες είναι το κατά πόσον υπάρχει πιθανότητα ότι ο πλανήτης μας να είναι κούφιος. Η λεγόμενη Κοίλη Γη.

Για πολλά χρόνια υπάρχει η πεποίθηση ότι η Γη είναι κούφια, αλλά ακόμα κι αν πολλοί έχουν καταλήξει σε θεωρίες, μέχρι το 1968 δεν υπήρχε καμία απόδειξη.


Εκείνη τη χρονιά, εικόνες που λαμβάνονται από ένα δορυφόρο σε τροχιά γύρω της Γης έδειξαν σαφώς μια μαύρη οπή να βρίσκεται στο Βόρειο Πόλο, οι οποίες φωτογραφίες αποτέλεσαν για πολλούς, αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξουν την θεωρία της κούφιας Γης.


Έχουμε διαβάσει κι αναφέρει τις θρυλικές ιστορίες για τους Ναζί που εξερεύνησαν το νότιο πόλο του πλανήτη μας, και ακόμη και τη δημιουργία μυστικών βάσεων στην Neuschwabenland.

Ορισμένοι μιλούν επίσης για την Επιχείρηση Highjump και τα ταξίδια του Ναυάρχου Byrd, όπου και παρατηρήθηκαν να πετούν τριγύρω εξαιρετικά προηγμένα αερόπλοια και να εξερευνούν τις νέες περιοχές.

Όχι πολύ καιρό πριν, ανακαλύφθηκε ένας χάρτη του τρίτου Ράιχ στον οποίο απεικονίζονται πολλά μυστικά περάσματα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τα γερμανικά υποβρύχια για να αποκτήσουν πρόσβαση στις μυστηριώδεις υπόγειες περιοχές, καθώς και ένας πλήρης χάρτης των δύο ημισφαιρίων και του μυστηριώδους βασιλείου της Agartha.

Πληροφορηθήκαμε επίσης για μια επιστολή, που υποτίθεται ότι γράφτηκε από τον Karl Unger, ο οποίος επέβαινε στο γερμανικό U-Boat 209, με κυβερνήτη τον Heinrich Brodda, με την οποία δηλώνει ότι το πλήρωμα είχε φτάσει στο εσωτερικό της Γης και ότι δεν σκέφτονται να γυρίσουν πίσω.

Οι επίσημες οδηγίες των Ναζί για να φτάσουν Agartha:


Και εδώ η μετάφραση στα αγγλικά:


Οι ιστορίες ανωτέρω συνοδεύονται από χάρτες φτιαγμένοι από τον διάσημο καλλιτέχνη και χαρτογράφος, Heinrich C. Berann για τη National Geographic Society το 1966.

Σε αυτό το χάρτη, η Ανταρκτική μπορεί να παρατηρηθεί χωρίς το παχύ στρώμα του πάγου.

Αλλά η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η παρουσία των υποβρύχιων περασμάτων που εκτείνονται σε όλη την ήπειρο και φαίνεται να συγκλίνουν στην ακριβή θέση που ταυτίζεται με το άνοιγμα προς την Κοίλη Γη ή το Εσωτερικό της Γης.
Διαβάστε επίσης:


Ο Χίτλερ είχε εμμονή με το μυστικισμό και το ανεξήγητο, ενδιαφερόταν για τα UFO και την αρχαία ιστορία, και πολλοί από τους οπαδούς του, το ήξεραν και τον υποστήριζαν.

Εδώ είναι οι επίσημοι χάρτες των Ναζί για τον εσωτερικό κόσμο:


Δείτε επίσης:
Η πιθανότητα ότι η Γη να είναι κούφια, και ότι μπορεί να προσεγγιστεί μέσα από ανοίγματα στο βόρειο και νότιο πόλο, και ότι μυστικοί πολιτισμοί ανθίζουν ήδη μέσα της, έχει κεντρίσει τη φαντασία των ανθρώπων μέσα στους αιώνες.

Θα μπορούσε απλώς να αποδειχθεί για να είναι αληθινό τελικά, ότι κατά κάποιο τρόπο, και κάπου, υπάρχει μια πρόσβαση που οδηγεί σε ένα εντελώς διαφορετικό κόσμο, έναν κόσμο που έχει διατηρηθεί μυστικός για πολλά χρόνια.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το θέμα εδώ. Δείτε άλλες αναφορές για την Agartha εδώ, κι εδώ, μαζί με την ιστορία του Ναυάρχου Byrd διαβάστε το εδώ.

Σύνταξη-Επιμέλεια Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις