22-28 Σεπτεμβρίου η πρόβλεψη για τον Αστεροειδή -Ψηφίζουμε και Καταστρεφόμαστε (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι συνωμοσιολόγοι προβλέπουν την Αρπαγή μετά από ένα κατακλυσμικής κλίμακας γεγονός που θα καταστρέψει τον πολιτισμό -αυτό το Σεπτέμβρη. Η Αρπαγή έχει να κάνει φυσικά με τους εκλεκτούς που θα σώσει ο Χριστός -είτε πνευματικά είτε σε κάποιο σκάφος αν υποθέσουμε τα περί Ελ κλπ.


Οι προβλέψεις για το Τέλος του Κόσμου σε διάφορα blogs και ιστοσελίδες έχουν καταλήξει στο χρονικό διάστημα από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου ως πιθανό χρονικό πλαίσιο για την επικείμενη καταστροφή.

Πολλοί μελετητές της Βίβλου μιλούν για τα γεγονότα που θα ενεργοποιήσουν την Αρπαγή και την έναρξη μιας επταετίας θλίψης.


Αυτές οι θεωρίες, οι οποίες περιορίζονται σε μια πολύ μικρή μειοψηφία εκκλησιών και ομάδων, έχουν απορριφθεί από τους επιστήμονες.

Ευτυχώς για μας, σχεδόν όλοι οι αστεροειδείς καταστρέφονται λόγω της ατμοσφαιρικής τριβής από τη θέρμανση που δέχονται, διασπώνται σε αβλαβή θραύσματα που καίγονται πριν χτυπήσουν το έδαφος.

Η NASA έθεσε την ανίχνευση αστεροειδών σε υψηλή προτεραιότητα.

Ένας εκπρόσωπος της NASA είπε: "Η NASA δεν ξέρει κάποιον αστεροειδή ή κομήτη σήμερα σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη, έτσι ώστε η πιθανότητα μιας μεγάλης σύγκρουσης είναι αρκετά μικρή".

"Στην πραγματικότητα, όσο καλύτερα μπορούμε να πούμε, δεν υπάρχει μεγάλο αντικείμενο που να είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη για τα επόμενα αρκετές εκατοντάδες χρόνια".

Επίσης, αναπτύσσει στρατηγικές για να συμβάλει στον εντοπισμό αστεροειδών που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη Γη και την αναπτύσσει εναλλακτικές λύσεις για την πλανητική άμυνα.

Παρ 'όλα αυτά, δεν έχει καταφέρει να πείσει τους συνωμοσιολόγους.
Δείτε επίσης:

Πιστεύουν ότι τα γεγονότα θα προκαλέσει την εμφάνιση των Illuminati, των χορηγών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO), οι οποίοι θα αναλάβουν την ευθύνη των διεθνών υποθέσεων.

Πολλοί υποστηρικτές της θεωρίας του τέλους του κόσμου συμφωνούν ότι η εκδήλωση του φαινομένου θα είναι μια κλιματική καταστροφή.

Οι περισσότεροι επίσης λένε ότι η καταστροφή του κλίματος θα προκληθεί από έναν τεράστιο αστεροειδή για τον οποίο γνωρίζουν οι πολιτικοί, αλλά δεν μας έχουν πει.

Η ημερομηνία που αναφέρεται πιο συχνά για την εκδήλωση της Αρπαγής είναι στις 24 του Σεπτέμβρη, συν πλην λίγες μέρες.

Μερικοί έχουν ακόμη προβλέψει ότι τα γεγονότα θα ξεκινήσουν από τον επιταχυντή Αδρονίων του CERN.



Ένας blogger, δήλωσε: "Το λογότυπο του CERN είναι 666, το σημάδι του θηρίου σε έναν κύκλο".

"Ο επιταχυντής του CERN μοιάζει με τον παντεπόπτη οφθαλμό ή με αστρική πύλη, φαίνεται καθαρά".

Το 2011, ο χριστιανός παρουσιαστής Harold Camping προέβλεψε ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Μαΐου εκείνου έτους.

Είπε ότι η «Ημέρα της Κρίσεως» θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου, όταν ο Ιησούς θα επιστρέψει στη Γη και ότι οι "δίκαιοι" θα  ληφθούν στον ουρανό.

Ο Camping, ο οποίος παρουσίαζε χριστιανική εκπομπή στο κανάλι Family Radio, ανέφερε ότι έμεινε «εμβρόντητος», που τελικά κανείς δεν "αρπάχτηκε" την εν λόγω ημερομηνία.

Σύνταξη-Μετάφραση-Επιμέλεια Περικλής Παπαδόπουλος για τα Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/days-numbered-7-end-world-4069965
  2. http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/failed-rapture-prophet-harold-camping-275174


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'