Σεπτέμβριος 2015: Εξωγήινοι, Ματωμένα Φεγγάρια, Οικονομική Κατάρρευση και άλλες προφητείες (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατομμύρια Εβραίοι και Εθνικοί (ως εθνικοί χαρακτηρίζονται από τους Εβραίους οι μη Εβραίοι) είναι αναστατωμένοι από μια πρόβλεψη για μια δυσοίωνη προσεχή περίοδο για το Ισραήλ καθώς το τρέχων έτος ανάπαυσης (shmita) φτάνει στο τέλος του στις 14 Σεπτεμβρίου 2015.


Το έτος ανάπαυσης, ή Έτος Έκδοσης, είναι μια βιβλική εντολή που περιγράφεται στο Δευτερονόμιο 15 όπου είναι γραμμένο: "Στο τέλος κάθε περιόδου επτά χρόνων χορηγείται ένα δελτίο... σύμφωνα με το οποίο κάθε πιστωτής απαλλάσσει τον γείτονά του από ότι τον έχει δανείσει και παρατήρησε ότι ο Κύριος θα σου ευλογήσει τη γη που ο Κύριος ο Θεός σου, σου δίνει ως κληρονομιά να έχεις".

Η αποτυχία να διατηρήσει αυτή την εντολή, σύμφωνα με το Βιβλίο των Χρονικών, είναι η αιτία που προκάλεσε τα πρώτα 70 χρόνια εξορίας: "Και εκείνους που δραπέτευσαν από το ξίφος τους παρέσυρε στη Βαβυλώνα ...να εκπληρώσουν τον λόγο του Κυρίου από το στόμα του Ιερεμία, μέχρι που η γη να απολαμβάνει τα Σάββατα του [Έτη Ανάπαυσης]".(2 Χ 36:. 20-21).

Ο αριθμός των ετών στην εξορία αντιστοιχεί στον αριθμό των Σαββατικών ετών (έτη ανάπαυσης) και των Ιωβηλαίων χρόνων που το Ισραήλ δεν τήρησε μετά την είσοδό του στη Γη της Επαγγελίας. Με άλλα λόγια, ότι η εξορία ήταν η τιμωρία για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές αδικίες που το Ισραήλ είχε καταφέρεται εναντίον της γης και των ανθρώπων που ζούσαν σε αυτή.

Για να αξιολογήσουμε τις διαφορετικές προειδοποιήσεις σχετικά με αυτό το Σεπτέμβριο, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η εντολή ασχολείται μόνο με το πώς ο λαός του Ισραήλ αντιμετωπίζει την Γη και τους κατοίκους της. Γι 'αυτό ήταν ο Ισραήλ που υπέστη την πρώτη εξορία και κανένας άλλος.

Με αυτό κατά νου, ακολουθούν τρεις προειδοποιήσεις από τρεις εντελώς διαφορετικές ομάδες ανθρώπων που προβλέπουν φοβερά πράγματα για τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Παρέμβαση Εξωγήινων

Η πρώτη είναι το ισραηλινό κεφάλαιο του Κινήματος Ραέλ της Νέας Εποχής. Ο προφήτης του κινήματος, ο οποίος πήρε το όνομα Μαϊτρέγια Ραέλ, έδωσε εντολή στους ισραηλινούς οπαδούς του να δημοσιεύσουν έναν επείγον "χρησμό" σε μια άκρως ασυνήθιστη δημόσια εκστρατεία. Στο μήνυμά του, ο Ραέλ αποπνέει μια προειδοποίηση από ένα εξωγήινο ον, τον "Ελοχίμ", που κατηγορεί το Ισραήλ ότι "κλέβει τη γη και τα σπίτια" των Παλαιστινίων και για τη δημιουργία «στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους Παλαιστινίους των οποίων τα σπίτια και τη γη έκλεψε... και είναι ακόμη και προβάλλει ως οριστική λύση  την Παλαιστινιακή γενοκτονία».

Ως αποτέλεσμα, προειδοποιεί ο Ραέλ, "η προστασία που είχε χορηγηθεί στο Ισραήλ από σήμερα (6 Αυγούστου 2015) ολοκληρωτικά αποσύρθηκε και ζητώ από όλους τους πραγματικούς Εβραίους να εγκαταλείψουν την γη της Παλαιστίνης όσο το δυνατόν γρηγορότερα."

Δείτε επίσης:

Οικονομική Κατάρρευση

Μια πιο συγκεκριμένη προειδοποίηση για το έτος ανάπαυσης προέρχεται από ένα βίντεο στο YouTube που έγινε viral, όπου o οικονομικό μάγος Jeff Berwick προφητεύει χαμό και κατήφεια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η πρόβλεψη του Berwick βασίζεται σε μελέτη που είχε κάνει σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στα τέλη των προηγούμενων σαββατικών ετών (έτη ανάπαυσης). Το συμπέρασμά του είναι ότι η 15η Σεπτέμβρη θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας, και οι σοφοί Αμερικανοί θα πρέπει να αποθηκεύσουν χρυσό και να φύγουν.

Η ελπίδα στην πρόβλεψή του είναι ότι οι σοφοί τελικά θα ωφεληθούν όταν οι παγκόσμιες αγορές ανακάμψουν από την οικονομική κατάρρευση της Αμερικής.

Το μήνυμα του Berwick δεν συνεπάγεται την πίστη, ούτε τον νοιάζει η ηθική. Ευαγγέλιο του είναι ότι η προσωπική ασφάλεια και το οικονομικό όφελος.



Τα Ματωμένα Φεγγάρια

Τέλος, υπάρχουν τα "τέσσερα φεγγάρια του αίματος" συναρπαστική θεωρία για τους λάτρεις της εσχατολογίας μεταξύ χριστιανών και Εβραίων.

Αυτό το σενάριο βασίζεται σε μια προφητεία στο βιβλίο του Ιωήλ: "... και θα δείξω τέρατα στους ουρανούς και στη γη ... ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι, και το φεγγάρι σε αίμα" (Ιωήλ 2: 30-31).

Στο τελευταίο του βιβλίο Τέσσερα Φεγγάρια του αίματος: Κάτι πρόκειται να αλλάξει, ο John Hagee διαδίδει την ιδέα για τα φεγγάρια του αίματος που συμβαίνουν σε τέσσερις συνεχόμενες βιβλικές γιορτές και συμπίπτουν με το τέλος του σαββατικού έτους. Το τελευταίο από αυτά τα τέσσερα φεγγάρια είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην επερχόμενη Γιορτή της Σκηνοπηγίας (28 Σεπτεμβρίου ή γύρω από αυτή).

Αυτό το γεγονός, πιστεύει ο Hagee, θα εγκαινιάσει μια περίοδο δύο ετών, κατά την οποία "κάτι δραματικό θα συμβεί στη Μέση Ανατολή που θα περιλαμβάνει το Ισραήλ που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας και θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο". Η αιτία, σύμφωνα με τον Hagee, είναι η πυρηνική συμφωνία του Ιράν.

Η ισραηλινή εβραϊκή εκδοχή της θεωρίας αυτής θεωρεί ότι εκκρεμεί ως κοσμικό φαινόμενο ως ένα σημάδι της επικείμενης κατάρρευσης της μουσουλμανικής αυτοκρατορίας και όλων των υποστηρικτών της.

Σε όλα αυτά, οι διάφορες εκδοχές της θεωρίας των "τεσσάρων ματωμένων φεγγαριών" παραβλέπουν το σκοτείνιασμα του ήλιου που μίλησε ο Ιωήλ, και επίσης αποτυγχάνουν να λογοδοτήσουν για τη παραμέληση από το Ισραήλ της διαθήκης του Μωσαϊκού Νόμου.

Συμπεράσματα
Αυτά αναφέρει η κορυφαία αγγλόφωνη ισραηλινή ιστοσελίδα ως τις επικείμενες απειλές και "προφητείες" για την επόμενη μέρα της 14της Σεπτεμβρίου.

Εντύπωση προκαλεί η ταύτιση μέρους των Ισραηλιτών με τους χριστιανούς, σε σημείο να έχουμε πολλές φορές ως αιτιολόγηση φράσης του ευαγγελίου και των αποστόλων.

Επιπλέον διακρίναμε ότι οι εν λόγω Ισραηλίτες έχουν μια μεγάλη πίστη στο Θεό, που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει τα όρια του φανατισμού και της αφέλειας.

Όπως ακριβώς και τα αδέλφια τους οι αντίστοιχα φανατικοί και αφελείς χριστιανοί και μουσουλμάνοι.

Βεβαίως αυτό που χαρακτηρίζει το εν λόγω άρθρο είναι ο εγωισμός, οι αρθρογράφοι του ενδιαφέρονται μόνο για το αν οι εν λόγω προφητείες έχουν επιπτώσεις στο Ισραήλ και όχι παγκοσμίως. Σαφέστατα ξεχνάνε την προφητεία για επερχόμενο αστεροειδή στο Πουέρτο Ρίκο καθώς δεν του ενδιαφέρει τι συμβαίνει στους απίστους στον υπόλοιπο πλανήτη.
Φυσικά εγωισμός σε τέτοια άρθρα, πάει πακέτο με τον θρησκευτικό φανατισμό, τον σωβινισμό και τον εθνικισμό. Φανταστείτε δηλαδή πως βλέπουν οι άλλοι, οι ξένοι τις δικές μας τις ελληνικές και χριστιανικές προφητείες της Ορθοδοξίας.

Όσον αφορά τις προφητείες, εδώ είμαστε και θα τα δούμε και θα τα ζήσουμε αν όντων συμβούν. "Κυριακή κοντή γιορτή" λέει ο λαός μας.
Αλλά αφήστε τα, η άποψη μου είναι ότι ΔΕΝ θα συμβεί τίποτα, μα τίποτα.

Μέχρι την επόμενη φορά, να θυμάστε:
"Μπορείς να αποδείξεις ότι κάτι ή κάποιος υπάρχει, η προσπάθεια απόδειξης ότι κάτι δεν υπάρχει αντίκειται στη λογική"

Σύνταξη-Μετάφραση-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/27298/Default.aspx?article=popular_posts

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'