Έτοιμη να βγει στη κυκλοφορία η "Κρητική Ασπιρίνη"

Με το θέμα αυτό έχουμε ασχοληθεί τα τελευταία τρία χρόνια. Πλέον είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει η λεγόμενη "Κρητική Ασπιρίνη", που αναμένεται να φέρει επανάσταση στον τομέα της υγείας, αλλά και της γεωργίας με τη συστηματική πια καλλιέργεια των μυστικών συστατικών της!


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ
Το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας ομάδας Καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστου Λιονή, Ηλία Καστανά και  Καθηγητή  Στέργιου Πυρίντσου, με τη συνεργασία της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και της φαρμακοβιομηχανίας Gallenica!

ΦΥΣΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΟ
Η λεγόμενη "Κρητική Ασπιρίνη" δεν είναι όμως ένα φάρμακο σαν τα άλλα, αλλά αποτελεί ένα εντελώς φυσικό, βιολογικό σκεύασμα σε μορφή κάψουλας σοφτ-τζελ, με εκπληκτικές ιδιότητες που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού από μέσα!

ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ
Το νέο, επαναστατικό σκεύασμα προστατεύσει από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, ανακουφίζει από το κρυολόγημα, καταπολεμά την κοινή γρίπη, ενώ είναι αντιπυρετικό και έχει αναλγητικές ιδιότητες, όπως έδειξαν και οι σχετικές δοκιμές σε ασθενείς που βρήκαν κυριολεκτικά την υγειά τους!
Δείτε επίσης:
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Πρόκειται για μυστική συνταγή που βασίζεται στην αρχαία ελληνική θεραπευτική παραδόση και βασίζεται σε τρία βότανα και σε παρθένο ελαιόλαδο της Κρήτης!
Κάποιες φήμες αναφέρουν πως πρόκειται για Δίκταμο, Θυμάρι και Φασκόμηλο σε ειδική αναλογία, αναφέρει το enelladifm.blogspot.gr

ΒΟΤΑΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Σε κάθε περίπτωση η επιτυχία του ελληνικού σκευάσματος, που αναμένεται να απλωθεί παγκόσμια, θα φέρει επανάσταση και στην ελληνική γεωργία, με τη συστηματική βοτανοκαλλιέργεια, καθώς με τις εξαγωγές θα απαιτούνται πλέον τεράστιες ποσότητες των βοτάνων-συστατικών από το ανεξάντλητο και εν πολλοίς ανεκμετάλλευτο φαρμακείο της ελληνικής φύσης!

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις