Συνεργασία με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι στις εκλογές προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας


Κοινή κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Ποτάμι προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας.


Του Πιτσιρίκου
Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πως το νέο Μνημόνιο ενώνει τα πολιτικά κόμματα απέναντι στους πολίτες, οπότε πρέπει να υπάρξει ένας μεγάλος συνασπισμός κομμάτων, ώστε να μην έχουν οι πολίτες άλλες επιλογές και να τον ψηφίσουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πως οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα είναι διακοσμητικές, οπότε αυτός είναι ο ιδανικός για διακοσμητικός πρωθυπουργός, ενώ καλό θα είναι να υπάρχει διακόσμηση από όλα τα κόμματα, ώστε να είναι πιο πλούσια η διακόσμηση.

Δείτε επίσης:

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει οι εκλογές να λάβουν χαρακτήρα φαντασμαγορικού σόου, αφού δεν έχει καμία σημασία τι ψηφίζεις στο προτεκτοράτο.

Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα έχει προκαλέσει σκεπτικισμό στα άλλα κόμματα, αφού φοβούνται πως, αν κατέβουν όλα μαζί στις εκλογές, μπορεί να χαθεί η κρατική επιχορήγηση στα κόμματά τους.

Σκεπτικισμό προκαλεί επίσης η επιμονή του Αλέξη Τσίπρα να συμμετέχουν στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κώστας Σημίτης, o Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το όνομα του μεγάλου συνασπισμού δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα αλλά ένα καλό όνομα θα ήταν «Πρώτη φορά για τον πούτσο καβάλα».

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις