Την παραίτηση Ντάισελμπλουμ ζήτησαν οι Ολλανδοί σοσιαλιστές (Ουδείς ήκουσε)

Ο επικεφαλής του σοσιαλιστικού κόμματος της Ολλανδίας ζήτησε την παραίτηση του Γερούν Ντάισελμπλουμ από τη θέση του στο Eurogroup, μετά την απόρριψη από τους Έλληνες του σχεδίου που συνέβαλε να διατυπωθεί για την Ελλάδα.


Ο Ντάισελμπλουμ, Ολλανδός υπουργός Οικονομικών είχε μέχρι χθες, όπως αναφέρει τηλεγράφημα του Reuters που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, την στήριξη των περισσότερων κομμάτων της χώρας του για την ασυμβίβαστη στάση του στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του σοσιαλιστικού κόμματος της Ολλανδίας Emile Roemer, με σημερινή του συνέντευξη άσκησε κριτική στις πολιτικές που υιοθετεί για την Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς τες ως λάθος οικονομικά και κοινωνικά ανεύθυνες.

Είναι σχεδόν αδύνατο για αυτόν να συνεχίσει να κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μετά το ηχηρό όχι των Ελλήνων.

Ο Roemer, ανέφερε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε για να διευκολυνθούν οι διαπραγματεύσεις θα ήταν καλό εάν γινόταν το ίδιο και από την ευρωπαϊκή πλευρά, είπε ο σοσιαλιστής ηγέτης.

Το κόμμα του Roemer σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Κυριακή είναι στη δεύτερη θέση, η ίδια δημοσκόπηση έδειξε ότι το 50% των Ολλανδών θέλουν η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ και το 41% ότι πρέπει να το εγκαταλείψει.

Αόρατα Γεγονότα
Από το topontiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'