Οδηγίες της Microsoft: Πώς να πάρετε δωρεάν τα Windows 10

H Microsoft εξέδωσε οδηγίες για το πώς οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το upgrade των Windows 10.


Τα Windows 10 θα τα αποκτήσουν όλοι όσοι αγοράζουν ηλεκτρονικό υπολογιστή από τις 29 Ιουλίου 2015 και έπειτα, ενώ όσοι έχουν Windows 7 και Windows 8.1 υπολογιστή θα μπορούν να αποκτήσουν τα Windows 10 μέσω αναβάθμισης του λειτουργικού τους συστήματος.

Η διαδικασία που καλούνται να ακολουθήσουν όσοι θέλουν να αποκτήσουν το Windows 10 upgrade είναι η ακόλουθη:
Αρχικά, θα πρέπει να είναι είτε ενεργοποιημένο το αυτόματο Windows Update, είτε να εγκατασταθεί χειροκίνητα το πακέτο αναβάθμισης KB3035583, το οποίο μπορεί να βρείτε εδώ. Το σύστημά σας θα πρέπει να είναι Windows 7 Service Pack 1, ή Windows 8.1.

Με το update αυτό εμφανίζεται ένα εικονίδιο το οποίο μοιάζει με το Start Menu των Windows και ονομάζεται Get Windows 10. Με τη βοήθεια του μενού αυτού θα μπορείτε να κάνετε reservation του free upgrade του λειτουργικού σας συστήματος, ενώ αφότου δώσετε το mail σας, θα σας έρθει εκεί μία ειδοποίηση για την αναβάθμιση μόλις είναι διαθέσιμο προς download το νέο λειτουργικό σύστημα. Από εκείνο το μενού μπορεί κανείς να ακυρώσει το δωρεάν upgrade, εάν το επιθυμεί.

Σε περίπτωση που δεν γίνει το reservation για τα Windows 10, οι χρήστες των υπολογιστών με Windows θα μπορούν να αγοράσουν το νέο λειτουργικό, σε τιμές που ξεκινούν από τα 119 δολάρια και θα φτάνουν στα 199 δολάρια ΗΠΑ.

Αόρατα Γεγονότα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις