Υψηλόβαθμος σύμβουλος του Ομπάμα μετάνιωσε που δεν αποκάλυψε την αλήθεια για τα UFO (BINTEO)

O Ανώτατος σύμβουλος του Ομπάμα, John Podesta, δήλωσε ότι έχει μετανοιώσει πάρα πολύ καθώς κατά το προηγούμενο έτος εργασίας του στον Λευκό Οίκο δεν είπε στην αμερικανική κοινή γνώμη την αλήθεια για τα UFO.


Δήλωσε σε ένα tweet, "Τέλος, η μεγαλύτερη αποτυχία μου για το 2014: Για άλλη μια φορά δεν εξασφάλισα την #disclosure -αποκάλυψη  των αρχείων των UFO. #thetruthisstilloutthere cc:NYTimesDowd ".

Ο John Podesta πάντα ενδιαφερόταν για τα UFO. Είπε περίφημα σε συνέντευξη Τύπου το 2002 για τον Συνασπισμό για την Ελευθερία της Πληροφορίας, "Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποια είναι η πραγματική αλήθεια ότι είναι εκεί έξω ... Πρέπει να το κάνουμε, πραγματικά, γιατί είναι σωστό. Οφείλουμε να το κάνουμε, ειλικρινά, επειδή ο αμερικανικός λαός μπορεί να χειριστεί την αλήθεια. Και οφείλουμε να το κάνουμε γιατί είναι ο νόμος".

Δείτε επίσης:


Δείτε σχετικά θέματα:

Το Yahoo News αναφέρει:

    "Μετά τη δήλωση Podesta στο twitter, τη Παρασκευή, η εφημερίδα Washington Post υπενθύμισε την ανταλλαγή που είχε με τον Podesta το 2007, μια από τους δημοσιογράφους της. Η Karen Tumulty είχε ρωτήσει τον Podesta για τις αναφορές ότι η βιβλιοθήκη Κλίντον στο Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας, είχε βομβαρδιστεί με το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας Αιτήσεις ειδικά αναζητώντας την αλληλογραφία e-mail προς και από τον πρώην επικεφαλής του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων όρων όπως "X-Files" και "Περιοχή 51". Η απάντηση του Podesta, μέσω εκπροσώπου, ήταν "Η αλήθεια είναι εκεί έξω", το σύνθημα της τηλεοπτικής εκπομπής "The X-Files"του οποίου ο Podesta είναι γνωστό ότι είναι φανατικός οπαδός.

    Ένα συντακτικό άρθρο στην Columbia Tribune του Μισούρι το 2010, υποτιμάει τις αναφορές ότι ο Podesta είχε ζητήσει από έναν ειλικρινή φωτογράφο UFO να σταματήσει να συζητάει τις γνώσεις του για την δραστηριότητα των εξωγήινων δημοσίως.

    "Αναρωτιέται κανείς γιατί ο Podesta θα έκανε μια τέτοια ριζική ανατροπή, δεδομένου της προηγούμενης έκκλησης του για αποκάλυψη των UFO", ρωτούσε το άρθρο.

    Όμως, σε αντίθεση με τις ανησυχίες της Columbia Tribune, ο Podesta σαφώς δεν εγκατέλειψε το στόχο του. Έγραψε εισαγωγή για το βιβλίο του 2010, "UFO: Στρατηγοί, πιλότοι και αξιωματούχοι της κυβέρνησης μεταβαίνουν στην καταγραφή" -“UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go on the Record.”

    Δυστυχώς, ο Podesta θα έχει πιθανόν λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε σχετικές αιτήσεις στη νέα του θέση στη προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον. Ίσως, όπως προτείνει το τιτίβισμα του, να περάσει τη σκυτάλη στον αρθρογράφο Maureen Dowd των New York Times."

Συγγραφή-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://news.yahoo.com/outgoing-obama-adviser-john-podesta-s-biggest-regret-of-2014--keeping-america-in-the-dark-about-ufos-234149498.html
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Υψηλόβαθμος σύμβουλος του Ομπάμα μετάνιωσε που δεν αποκάλυψε την αλήθεια για τα UFO (BINTEO) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'