"Φοιτητούπολη" η διαδικτυακή εκπομπή των φοιτητών που σαρώνει το διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και τέσσερις περίπου μήνες η διαδικτυακή εκπομπή "Φοιτητούπολη" έχει ταράξει στην κυριολεξία τα νερά της ελληνικής διαδικτυακής κοινότητας.
Μία πανελλαδικού χαρακτήρα και απήχησης, παραγωγή του Like television, την οποία κάποιος θα κατέτασσε στον χώρο των εκπομπών άποψης έχει από την πρώτη κιόλας εκπομπή πάρα πολλούς φανατικούς θεατές τόσο κατά την ώρα πού αυτή προβάλλεται απευθείας από την Χαλανδρίτσα της Πάτρας όσο και στο Dailymotion όπου οι συντελεστές της ανεβάζουν μαγνητοσκοπημένη την εκπομπή. Παρουσιαστές της εκπομπής είναι οι Άγγελος Αποστολόπουλος και Παναγιώτης Ραχάνης μαζί με ένα δυνατό τεχνικό επιτελείο να προσπαθούν να φέρουν ένα νέο δυναμικό και αγωνιστικό αέρα στα Πανεπιστήμια.


Θεματολογία της εκπομπής είναι κυρίως φοιτητικά συνδικαλιστικά θέματα αλλά και γενικότερα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα και η σύνδεση τους με το πανεπιστήμιο. Ακόμη, στο πλαίσιο της πολυφωνίας φιλοξενούνται στον αέρα της εκπομπής και τηλεφωνικές παρεμβάσεις τηλεθεατών κάνοντας την εκπομπή ένα πραγματικό βήμα διαλόγου παρουσιαστών και κοινού. Επιπλέον δεν είναι λίγοι οι φίλοι της εκπομπής που στέλνουν στη σελίδα της στο Facebook, βίντεο τα οποία προβάλλονται και συζητούνται από τους παρουσιαστές.

Τέλος απαρατήρητο δε, περνά το ότι η παραγωγή της εκπομπής παρά τις χιλιάδες προβολές τόσο live (5000-5500 προβολές) όσο και μαγνητοσκοπημένη (1500-1700 προβολές) είναι μηδενικού προϋπολογισμού (no budget) και δεν προβάλει διαφημίσεις και χορηγούς συνειδητά κατά τους συντελεστές της…

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 19:30 στο Like television - Web TV, παρακάτω σας παραθέτουμε το πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής:



Η σελίδα της εκπομπή στο facebook είναι:
https://www.facebook.com/pages/Like-television-Web-TV/757962610907792
https://www.facebook.com/ekpobifoit
Και δείτε την εκπομπή ζωντανά κάθε Δευτέρα στις 19:30 στο:
http://www.ustream.tv/channel/like-television
Και το blog της εκπομπής http://likewebtv.blogspot.gr/p/blog-page_4.html

Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'