Σαν θρίλερ: Τεράστιος καρχαρίας ξεβράστηκε σε ελληνική παραλία για να γεννήσει τα μικρά του

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες το απόγευμα, νεαροί βλέποντας στα ρηχά της παραλίας στην Ψάθα Μεγάρων έναν μεγάλο καρχαρία.


Χωρίς να διστάσουν μπήκαν στο νερό και από βάθος περίπου 1,5 μέτρου τράβηξαν τον καρχαρία στην παραλία, όπου τους περίμενε μια ακόμη έκπληξη.

Μόλις βγήκε το μεγάλο ψάρι έξω γέννησε τα μικρά που είχε μέσα του! Ένας 18χρονος, ειδοποίησε τον θείο του, ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος έσπευσε στην παραλία.

Ο καρχαρίας είχε αγκίστρια από παραγάδι στο στόμα του και όπως φαίνεται, στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί από τα παραγάδια και ευρισκόμενος και σε κατάσταση εγκυμοσύνης, εξαντλήθηκε με αποτέλεσμα να παρασυρθεί στα ρηχά, όπου και τον βρήκαν οι νεαροί.



Από το flashnews.gr

Κι εδώ έρχεται το ερώτημα του σύγχρονου πολιτισμού, ποιος είναι ο μεγαλύτερος κυνηγός και δολοφόνος του πλανήτη;

Φυσικά ο άνθρωπος. Ακόμα και οι καρχαρίες πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση, ανάμεσα στα άλλα είδη προς εξάλειψη όπως το λιοντάρι, η τίγρης, ο ελέφαντας κλπ.

Μας θυμίζει αυτό που είχε πει ο πράκτορας Σμιθ στον Νίο στη ταινία Μάτριξ,
"Μελετώντας το ανθρώπινο είδος κατάλαβα λέει πως δεν είστε καν θηλαστικά... Κάθε θηλαστικό στον πλανήτη αναπτύσσει μία φυσική ισορροπία με το περιβάλλον. Εσείς οι άνθρωποι δεν το κάνετε, μετακινήστε από περιοχή σε περιοχή και πολλαπλασιάζεστε μέχρι να εξαντληθεί κάθε φυσική πηγή και ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι να μετακομίσετε σε μία άλλη περιοχή, όπως ο Ιός είστε μία μάστιγα , ο καρκίνος του πλανήτη".

Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'