Μπουζί 500.000 ετών (BINTEO)

Στις 13 του Φλεβάρη του 1961, ανακαλύφθηκε κοντά στην Olancha, της Καλιφόρνια, ΗΠΑ, ένας βράχος που χρονολογείται 500.000 ετών και φαίνεται να περιέχει εντελώς αναχρονιστικά ένα μπουζί.


Το ασυνήθιστο αντικείμενο, το οποίο έχει γίνει γνωστό ως το τεχνούργημα του Coso, αποτελείται από μια σύγχρονη συσκευή που μοιάζει με μπουζί που περικλείεται από ένα γεώδες, μια γεωλογικά δευτερεύουσα μορφή η οποία εμφανίζεται σε ορισμένα ιζηματογενή και ηφαιστειακά πετρώματα.

Οι γεωλόγοι εξέτασαν τα απολιθώματα γύρω από τη συσκευή και τη χρονολόγησαν 500.000 ετών ή παλαιότερη. Η προέλευση του τεχνουργήματος υπήρξε η αιτία πολλών εικασιών, συμπεριλαμβανομένων, της ύπαρξης ενός αρχαίου προηγμένου πολιτισμού, προϊστορικούς εξωγήινους, ή ανθρώπινους χρονοταξιδιώτες από το μέλλον, που άφησαν πίσω το τεχνούργημα.

Δείτε επίσης:

Ωστόσο, η ηλικία του τεχνούργημα έχει αμφισβητηθεί από τους επιστήμονες, κυρίως από τον Pierre Stromberg και τον Paul V. Heinrich, οι οποίοι προσπούν να δείξουν ότι η συσκευή έγινε το 1920 και περιβάλλεται από μια γρήγορα σχηματισμένη σύμπηξη και όχι από γεώδες.

Το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το τεχνούργημα του Coso είναι άγνωστο από το 2008.

Παρακάτω το βίντεοΣυγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση Αόρατα Γεγονότα

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Μπουζί 500.000 ετών (BINTEO) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

2 σχόλια:

  1. Καντε ενα αρθρο για το σκαφος που βρηκανε μεσα σε ορυχειο στην αμερικη καπου,το οποιο περιειχε εκτος των "ξενων" σωματων και υπολοιματα δεινοσαυρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κάναμε...ευχαριστούμε για την ιδέα...http://aorata-gegonota.blogspot.com/2015/02/1968-ufo-150.html

      Διαγραφή

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις