Τυχαίο το Δεύτερο Αγνοούμενο Αεροσκάφος στο ίδιο μέρος;

Δεύτερο αεροσκάφος αγνοείται στη περιοχή των στενών της Σιγκαπούρης. Μετά το μυθικό πλέον αεροσκάφος της Μalaysia Airlines, ένα σκάφος της Airasia αγνοείται μόλις 9 μήνες μετά την εξαφάνιση του σκάφους της Μalaysia.



Πρόκειται άραγε για συντριβή αεροσκάφους; Ή μήπως πρόκειται για σενάρια συνωμοσίας;

Ας δούμε τα παρακάτω σενάρια.

1. Απαγωγή του Αεροσκάφους από Τζιχαντιστές ή οποιοδήποτε τρομοκράτη.
Το σενάριο αυτό προτάθηκε και για το αεροσκάφος της Malaysia ωστόσο δεν επαληθεύτηκε.

Δείτε: Τζιχαντιστές έχουν κλέψει 11 αεροσκάφη; -Το χαμένο Boeing της Malaysia θα χτυπήσει στις 11 Σεπτεμβρίου;

2. Απαγωγή του Αεροσκάφους από Εξωγήινα Ufo. Ωστόσο το ερώτημα που ανακύπτει είναι: Ποιος ο λόγος οι υποτιθέμενοι Εξωγήινοι να απαγάγουν ένα αεροσκάφος;

3. Πέρασμα σε διαστατική πύλη ή σκουλικότρυπα. Σύμφωνα με τη κβαντική φυσική δεν είναι απίθανο ωστόσο οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.

4. Συντριβή, φυσικά του αεροσκάφους. Το πιθανότερο.

Δείτε επίσης:
Νέα Εκδοχή για το χαμένο Μαλαισιανό Boeing

Εν τω μεταξύ οι έρευνες για τον εντοπισμό του χαμένου αεροσκάφους συνεχίζονται.

Οι επιχειρήσεις έρευνας για το αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας AirAsia της Μαλαισίας που χάθηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από την Θάλασσα της Ιάβας με 162 επιβαίνοντες ξεκίνησαν εκ νέου από τα ξημερώματα οι αρχές της Ινδονησίας.

«Συνεχίσαμε στις 06:00 τοπική ώρα (01:00 της Δευτέρας ώρα Ελλάδας) την αναζήτηση για το αεροσκάφος της AirAsia που εξαφανίστηκε», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Τατάνγκ Ζαϊνουντίν, αναπληρωτής επικεφαλής των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης της Ινδονησίας. «Οδεύουμε προς τα ανατολικά του νησιού Μπελιτούνγκ», πρόσθεσε.

Το Μπελιτούνγκ είναι ένα νησί στη θάλασσα της Ιάβας, στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Σουμάτρας, που ανήκει στην Ινδονησία.

Με δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων της Ινδονησίας, ο επικεφαλής της έρευνας και διάσωσης εξέφρασε την εκτίμηση πως το αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα. «Με βάση την εκτίμηση της ομάδας που συντονίζει την έρευνα, βρίσκεται στο νερό», είπε, ενώ απέφυγε να προσδιορίσει την πιθανή τοποθεσία συντριβής του αεροπλάνου.

Αόρατα Γεγονότα

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Τυχαίο το Δεύτερο Αγνοούμενο Αεροσκάφος στο ίδιο μέρος; από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'