Το UFO του Roswell ήταν των Ναζί σύμφωνα με νέο ντοκιμαντέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μυστηριώδεις 1947 θεάσεις πάνω από Νέο Μεξικό έχουν εξάψει τη φαντασία των κορυφαίων θεωρητικών συνωμοσίας στον κόσμο- αλλά μήπως υπάρχει μια πιο απλή εξήγηση;


Ένα νέο γερμανικό ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι ξεσκεπάζει την πραγματική αιτία πίσω από την περίφημη συνωμοσία του UFO του Roswell.

Είναι σχεδόν 70 χρόνια από τότε που το παράξενο περιστατικό κατέλαβε για πρώτη φορά τη φαντασία των θεωρητικών συνωμοσίας σε όλο τον κόσμο.

Η κάποτε κοιμισμένη πόλη του Νέου Μεξικού έγινε το επίκεντρο του μεγαλύτερου εξωγήινου κυνηγιού στην ιστορία μετά από τις αναφορές για την συντριβή ενός ιπτάμενου δίσκου στην έρημο.

Το 1947, οι εικαζόμενες θεάσεις προκάλεσαν πανικό σε όλο τον κόσμο μέχρι που ο στρατός των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα πεσμένο μπαλόνι επιτήρησης.
Μυστήριο: Ήταν o ιπτάμενος δίσκος τοy Roswell πραγματικά μια πολεμική μηχανή του Χίτλερ;
Τώρα ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ ερευνώντας τις θεάσεις στις 8 του Ιούλη του 1947 ισχυρίζεται ότι έχει αποκαλύψει νέα στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι ο μυστηριώδης ιπτάμενος δίσκος ήταν στην πραγματικότητα ένα κορυφαίο μυστικό ναζιστικό σκάφος.

Η παρουσίαση, με τίτλο «Τα UFO και το Τρίτο Ράιχ», αναφέρει το «συμβάν» ήταν στην πραγματικότητα οι μυστικές δοκιμές του «Bell»- ένα φουτουριστικό αεροσκάφος τριών μέτρων που χρησιμοποιούσε ηλεκτρικά σωματίδια για να πετάξει.

Ο διακεκριμένος Γερμανός μηχανικός αεροναυπηγικής Georg Klein, δήλωσε:

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηλίθιο ή εκκεντρικό ή κάποιος με φαντασιώσεις.

Αυτό είναι ότι είδα, με τα ίδια μου τα μάτια - Ένα ναζιστικό UFO»

Το περιστατικό έχει εξάψει τη φαντασία εκατομμυρίων μετά από αναφορές για έναν ιπτάμενο δίσκο που συνετρίβη στην έρημο.

Ο στρατός των ΗΠΑ πάντα υποστήριζε ότι το φαινόμενο δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, πυροδοτώντας για δεκαετίες τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τη φερόμενη συγκάλυψη των εξωγήινων.

Το ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι η μηχανή των Ναζί ήταν ο πρόδρομος των σημερινών μαχητικών stealth και δημιουργήθηκε από δεκάδες ειδικούς πυραύλων, που άλλαξαν στρατόπεδο με τη βία δουλεύοντας για τις ΗΠΑ μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

O διάσημος Ναζί εγκληματίας πολέμου, ο στρατηγός των SS Hans Kammler, που ήταν πίσω από τα στρατόπεδα εργασίας στο Άουσβιτς, ήταν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς από εκείνους που εργάστηκαν για τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ο Πολωνός στρατιωτικός ιστορικός Igor Witkowski έγραψε εκτενώς για την εμμονή του Χίτλερ να απασχολεί τους μεγαλύτερους επιστήμονες και μηχανικούς να εργάζονται για το "σκάφος σε σχήμα καμπάνας".

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, τα πληρώματα βομβαρδιστικών των ΗΠΑ και τη Βρετανία ανέφεραν ότι έβλεπαν περίεργα σκάφη- τώρα πιστεύεται ότι ήταν τα Bell.

Το ντοκιμαντέρ εξετάζει επίσης κατά πόσον το περιστατικό του Roswell προκλήθηκε από τη συντριβή του μοντέλου των Schriever-Habermohl -έναν άλλο υποτιθέμενο ναζιστικό ιπτάμενο δίσκο.


Η μηχανή Luftwaffe, της οποίας η συνδυασμένη τεχνολογία πυραύλων και ελικοπτέρου, σχεδιάστηκε στην Πράγα μέχρι το 1943, που οι ΗΠΑ ανέλαβαν τον έλεγχο των σχεδίων.

Μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζιστές κρατούμενοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν δει το όχημα να πετάει πολλές φορές.

Ένας σύμβουλος μηχανικός που εργάστηκε για το έργο, ο Joseph Andreas Epp, υποστήριξε ότι κατασκευάστηκαν 15 μοντέλα.

Είπε: «Μετά από αυτό οι φτερό-έλικες θα μπορούσαν να περιστρέφονται ελεύθερα όπως το πιάτο ή ο δίσκος κινείται προς τα εμπρός, όπως σε ένα αυτο-γυροκόπτερο».

"Πιθανότατα, η ταχύτητα των φτερο-ελίκων, και έτσι η αξία άνωσης τους, θα μπορούσε επίσης να αυξηθεί με την κατεύθυνση των ρυθμιζόμενων οριζόντιων πιδάκων ελαφρώς προς τα πάνω για να εμπλακούν τα πτερύγια, έτσι γυρίζοντας τα γρηγορότερα με την παρέκβαση του πιλότου".

Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/roswell-ufo-conspiracy-explained-german-4436124


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Το UFO του Roswell ήταν των Ναζί σύμφωνα με νέο ντοκιμαντέρ (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'