Θρίλερ με το υποβρύχιο φάντασμα -Οι Ρώσοι λένε ότι είναι Ολλανδικό

Το μυστηριώδες υποβρύχιο που εντοπίσθηκε στα ανοικτά της Στοκχόλμης και το οποίο αναζητεί το Πολεμικό Ναυτικό της Σουηδίας στη θάλασσα της Βαλτικής είναι ολλανδικό, υποστήριξε σήμερα μια πηγή στους κόλπους του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Ιντερφάξ."Συνιστούμε να ζητήσουν πληροφορίες από τη διοίκηση των ναυτικών δυνάμεων της Ολλανδίας", δήλωσε η πηγή αυτή, τη στιγμή που εικασίες σύμφωνα με τις οποίες το εν λόγω υποβρύχιο είναι ρωσικό δημοσιεύονται στον σουηδικό Τύπο. "Είναι ένα ολλανδικό υποβρύχιο Bruinvis που εκτελούσε την περασμένη εβδομάδα" γυμνάσια, "περιλαμβανομένων αναδύσεων έκτακτης ανάγκης, πολύ κοντά στη Στοκχόλμη", υποστήριξε η πηγή.

Το υποβρύχιο αυτό μπήκε την Παρασκευή στο λιμάνι του Ταλίν, της πρωτεύουσας της Εσθονίας, και θα "συνεχίσει πιθανόν σήμερα την πορεία του" για να επιστρέψει στην Ολλανδία, υποστήριξε επίσης η πηγή στο υπουργείο Άμυνας.

Δείτε επίσης;
Ψυχρός Πόλεμος: Οι Σουηδοί ψάχνουν χτυπημένο Ρωσικό Υποβύχιο

Το βράδυ του Σαββάτου, ο σουηδικός στρατός άρχισε μια εκτεταμένη στρατιωτική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 200 άνδρες, "αόρατα" σκάφη, ναρκαλιευτικά και ελικόπτερα, τα οποία ερεύνησαν μια ζώνη περίπου 50 χλμ. στη Βαλτική έπειτα από πληροφορίες για "ξένη υποβρύχια δραστηριότητα" στα ανοικτά της Στοκχόλμης και τη δημοσίευση φωτογραφίας ενός μυστηριώδους "ξένου σκάφους".

Η Ρωσία διέψευσε προχθες, Κυριακή, τις πληροφορίες του σουηδικού Τύπου σύμφωνα με τις οποίες οι σουηδικές ένοπλες δυνάμεις αναζητούν ένα ρωσικό υποβρύχιο που έχει υποστεί ζημιές στα ανοικτά της Στοκχόλμης. "Δεν υπάρχει καμιά ανώμαλη κατάσταση και ακόμη λιγότερο ατυχήματα στα οποία να εμπλέκονται ρωσικά πολεμικά πλοία", ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Ο Σουηδός αντιναύαρχος Άντερς Γκρένσταντ διέψευσε επίσης τις πληροφορίες του σουηδικού Τύπου.

Αόρατα Γεγονότα
Από το Κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις