Συλλήψεις και Μπλακ Άουτ στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας

Αστυνομία και συλλήψεις για την απόλυση δημοσιογράφου.

Η πρώτη απολυμένη από το Σταθμό της Εκκλησίας δημοσιογράφος εμφανίσθηκε για να αναλάβει υπηρεσία

"Μου ζήτησαν να κάνω μνημόσυνο του Άρη Βελουχιώτη σ΄ ένα ξωκλήσι κι εγώ τους είπα ότι θα το κάνω στον καθεδρικό ναό της Λαμίας" είπε ο μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος μιλώντας την Κυριακή από τη Λαμία στην εορτή για την απελευθέρωση της πόλης από τα ναζιστικά στρατεύματα.


Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας, 89,5 μετέδιδε την Κυριακή το πρωί από τη Λαμία, αλλά στις εγκαταστάσεις του στην οδό Αθηνάς 30 είχε από το πρωί του Σαββάτου επέμβει η Αστυνομία. Ο λόγος; Η πρώτη απολυμένη από το Σταθμό της Εκκλησίας δημοσιογράφος, που είχε κερδίσει την αγωγή της και η απόλυση της ακυρώθηκε με την 2811/2014 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, εμφανίσθηκε για να αναλάβει υπηρεσία. Ο Σταθμός της Εκκλησίας είχε ζητήσει με ασφαλιστικά μέτρα να μην εκτελεσθεί η απόφαση, μέχρι να συζητηθεί η έφεση του, αλλά το αίτημα του για προσωρινή αναστολή απορρίφθηκε.

Κατόπιν τούτου, εμφανίσθηκε η απολυμένη δημοσιογράφος για να αναλάβει τα καθήκοντά της. Ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Κατσιάρας απουσίαζε στην Κωνσταντινούπολη και η απολυμένη δημοσιογράφος, δια του δικηγόρου της κ. Ευάγγελου Γεωργακόπουλου, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για παραβίαση δικαστικής απόφασης. Η μήνυση αφορούσε και όσους, δημοσιογράφους και ηχολήπτες, θα εμπόδιζαν την εργασία της.

Τελικά, μέχρι τις 5:00 το απόγευμα, ο σταθμός δεν μετέδιδε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, ώσπου προσήχθη στο ΑΤ Ομονοίας η δημοσιογράφος που εμπόδιζε την επαναπασχόληση της απολυμένης δημοσιογράφου, ενώ από την Αστυνομία εκδόθηκε σήμα αναζήτησης του Διευθυντή του Σταθμού κ. Κατσιάρα, προκειμένου να συλληφθεί στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας. Στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου κρατείτο η δημοσιογράφος, προσήλθε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Αντωνιάδου και τελικά, η απολυμένη δημοσιογράφος εκτέλεσε κανονικά τα καθήκοντα της εκφωνώντας τα δελτία ειδήσεων από τις 5:00 το απόγευμα του Σαββάτου και μετά.

Για πρώτη φορά, σε εργασιακές διαφορές ενεργοποιήθηκε η ποινική διαδικασία, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η εκτέλεση δικαστικής απόφασης και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας δεν κατάφερε να την παρεμποδίσει.

Οι ανωτέρω εξελίξεις στο Ραδιοφωνικό Σταθμό θέτουν πλέον στην Ιερά Σύνοδο εντόνως το πρόβλημα διαχείρισης των προβλημάτων του Σταθμού, καθώς η πρίν από ένα χρόνο επιχείρηση αναδιάρθρωσης του με απολύσεις όσων εργαζομένων αρνήθηκαν τις περικοπές έως και 50% στις αποδοχές τους είναι πλέον μετέωρη.

Αόρατα Γεγονότα
Από το directnews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'