Προσοχή Spoilers: "Game Of Thrones" Season 5 -ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ! O Μπράντον, o Hodor δεν εμφανίζονται στη σεζόν του 2015, ο Kristian Nairn το επιβεβαιώνει

Μετά την τρομακτική μάχη έξω από τη σπηλιά, όταν ο Bran κατέλαβε το σώμα Hodor για να πολεμήσει τα ύπουλα Wights, που είχαν επιτεθεί την ομάδα, που τελικά κατέληξε με το θάνατο του Jojen, είχαμε την ελπίδα ότι θα βλέπαμε περισσότερο Bran, Hodor και Meera και Τα παιδιά του Δάσους, για να μην πούμε για το Κοράκι με τα Τρία μάτια.


Όμως, σύμφωνα με τον ηθοποιό Kristian Nairn -ο τηλεοπτικός Hodor, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή δουλεύοντας ως DJ σto "Rave of Thrones", το 2015 δεν θα υπάρξει καθόλου Bran και ούτε η ομάδα Βόρεια του τείχους.

Δείτε επίσης:
Οι 5 Μαγευτικές Τοποθεσίες που Γυρίζεται το Game of Thrones (ΦΩΤΟ)

Μιλώντας στην Monique Schafer του ABC, ο Kristian-Hodor είπε, "Επί τη ευκαρία, στην πραγματικότητα δεν παίζουμε καθόλου στην πέμπτη σεζόν. Έχουμε μια σεζόν εκτός. Έχουμε παύση ενός έτους".
Προσθέτοντας, "Φαντάζομαι, αυτό συμβαίνει γιατί η ιστορία μας είναι στο τέλος των βιβλίων, έτσι, έχω ένα χρόνο άδεια ώστε να κάνω το Rave of Thrones και να διασκεδάσω σε όλο τον κόσμο".

Ωστόσο, οι φίλοι μας στο Game of Thrones παραμένουν εκεί...

Συγγραφή-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση Κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Kristian_Nairn
  2. http://www.tvtonight.com.au/2013/11/abc-tv-summer-highlights-2.html
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Προσοχή Spoilers: "Game Of Thrones" Season 5 -ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ! O Μπράντον, o Hodor δεν εμφανίζονται στη σεζόν του 2015, ο Kristian Nairn το επιβεβαιώνει από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'