Μια Αληθινή Ιστορία -Η Προκατακλυσμιαία Ιστορία των Ατλάντων (α)Σουμέριοι, Φυλή του Δαν, Δαναοί, Οι κοκκινομάλληδες DANAAN

Η Αννουνάκι Θεά της Γέννησης κρατάει τον πρώτο Αδάμ
της Mary Sutherland
Ένα Βαβυλωνιακό δισκίο που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο (No 74329), του 2000 π.Χ. περίπου, περιέχει την καταγραφή των Σουμερίων της Γραμμής του Κάιν. Αντιγραφή του A.R. Millard και μετάφραση στα αγγλικά από τον WG Lambert (Κάδμος, vol. VI), μιλάει για τις απαρχές μιας ομάδας οι ανθρώπων που ήταν ζευγάδες, (γεωργοί) που αντιστοιχεί στο βιβλικό "πηδάλιο της γης."

Τους έλεγαν AMAKANDU - Και ο αρχηγός των ανθρώπων αυτών στη Μεσοποταμία ήταν ο KA'IN
"Ο Ka'in έχτισε στο Dunnu μια πόλη με δίδυμους πύργους και έδωσε τον εαυτό του την εξουσία επί αυτών".
"....Μετά το θάνατο (ή δολοφονία) του Ka'in, ξάπλωσε να ξεκουρατσεί στην πόλη της Dunnu, που αγαπούσε".
"....Διαπιστώνουμε επίσης ανάμεσα στα παραδοσιακά επώνυμα των Ασσυρίων για τα βασιλικά ονόματα τον συνδυασμό Ashur-bel-Ka'ini ("Ashur, ο άρχοντας των Καϊνιτών"). Οι Ασσύριοι γραφείς παραλληλίζουν αυτό το όνομα με το Σουμεριακό ASHUR-EN.DUNI ("Ο Ashur είναι άρχοντας των Duni"), υπονοώντας ότι οι Ka'ini ("Οι άνθρωποι του Kain") και οι Duni ("Οι άνθρωποι του Dun") ήταν ίδιο και το αυτό και έτσι επιβεβαιώνεται ο βιβλικός Κάιν και η Γη του Nun ή Dun". Ζ.Sitchen
Αυτή η κυλινδρική σφραγίδα δείχνει την παρουσίαση του «αρότρου» όπως περιγράφεται στην αριστερή στήλη

Η δημιουργία των Ποιμένων Βασιλέων

Η έννοια του ερπετού, σαν κακό ήρθε στη συνείδησή μας κατά την παλαιοχριστιανική εποχή. Πριν από αυτό, το βιβλικό φίδι συχνά συνδέεται με τη θεϊκή γνώση, τη θεραπεία και την αθανασία. Η εβραϊκή λέξη για το πλάσμα που έβαλε σε πειρασμό την Εύα είναι "nahash" που σημαίνει κυριολεκτικά "αυτός που λύνει τα μυστικά".
Οι Anunnaki ήρθαν στη γη με σκοπό τον αποικισμό και την εξόρυξη. Μέσω της προηγμένης γνώσης τους, της γενετικής, δημιούργησαν μια φυλή σκλάβων. Για να ελέγχουν την «αγέλη» των σκλάβων, δημιούργησαν μια υβριδική ομάδα «ποιμένων βασιλιάδων». Αυτά τα «υβρίδια» απολάμβαναν την προστασία των θεών σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες και την πίστη τους. Όντας τουλάχιστον κατά 75% όμοιος με τους Anunnaki, ο Κάιν ήταν ο πρώτος στη γραμμή των Ποιμένων Βασιλέων.
Η γραμμή του Κάιν συνέχισε μέχρι αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως η γραμμή των «γαλαζοαίματων», πάντα με ενδογαμίες στις οικογένειες των Anunnaki, προκειμένου να διατηρηθεί η καθαρότητα της κατάστασης του υβριδικού αίματος.

Η γραμμή αίματος του ερπετού διασταυρώθηκε με τους Σκανδιναβούς, οι οποίοι απέκτησαν τα χαρακτηριστικά με τα ξανθιά μαλλιά και τα γαλανά μάτια. Αυτά τα σκανδιναβικά χαρακτηριστικά είναι για κάποιους λόγους πολύ επιθυμητά στους ερπετικούς πολιτισμούς και ο θρύλος λέει «ότι κατάγονται από τον Νώε» είναι ένας κώδικας για τη γεννεολογία των Ιλλουμινάτι.

Οι Τυρρηνοί ήταν ένα παρακλάδι των Ατλάντων, από τους οποίους πήρε το όνομα του το Τυρρηνικό Πέλαγος. Τελικά διακλαδίστηκαν για να γίνουν οι Ετρούσκοι και οι Κάρες, που είναι ευρύτερα γνωστοί ως Φοίνικες. Οι Eus-Cara έγιναν οι  Βάσκοι της Ισπανίας και οι Taurkes έγιναν οι Tauraks που εγκαταστάθηκαν στη Βόρεια Αφρική φέρνοντας μαζί τους την Ατλάντια Γνώη. Οι Taureg-Τουαρέγκ της Βόρειας Αφρικής επέτρεψαν σε κάποιους επισκέπτες να δουν τα συστήματα αρχαίων σπηλαίων τους στα Όρη Ahaggar όπου έχουν τοιχογραφίες των Ατλάντιων προγόνων τους, που κρατούν φίδια και σπαθιά με τρίαινες για λεπίδες. Οι Τουαρέγκ επίσης εκτελούν ένα χορό προς τιμήν του Ατλάντιου θεού της φωτιάς, Voltan ή Votan. Οι Πελασγοί αποίκησαν την Ελλάδα, οι οποίοι λάτρευαν μια ερπετική θεά που ονομαζόταν Athene ή Neith η οποία απεικονίζεται ως ένα φίδι ή θεά καλυμμένη από φίδια. Πήγαν πρώτα στην Πελοπόννησο στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στην Αρκαδία. Ήταν οι «Αθηναίοι», που έκανα πόλεμο με τα ξαδέλφια τους, τους Άτλαντες πριν από τον «κατακλυσμό».

Το Θιβετιανό Dzyan τεκμηριώνει ένα σύστημα υπόγειων σηράγγων που οι αρχαίοι Ατλάντιοι έχτισαν να περικυκλώνει ολόκληρο τον πλανήτη. Το δυτικό δίκτυο σηράγγων άρχισε στην έρημο της Ατακάμα στη Χιλή πηγαίνοντας προς την κατεύθυνση του Tiahuanaco -Cuzco -Όρος Shasta -Grand Tetons, κάτω από την αμερικανική ηπειρωτική χώρα και τον Ατλαντικό Ωκεανό προς την οροσειρά του Άτλαντα στο δυτική Αφρική και, στη συνέχεια, κάτω από το βουνό Ahaggar/Tibesti κυμαίνεται προς τον τελικό σταθμό του, στις πυραμίδες της Γκίζας. Ένα σημαντικό κέντρο ήταν κάτω από την περιοχή Mato Grosso στη Βραζιλία, όπου η Agartha είχε μια ισχυρή σύνδεση με τις Ατλάντιες πόλεις της  επιφάνειας. Το δίκτυο των Ιμαλαΐων ήταν εξαιρετικής σημασίας. Εδώ ένας υπόγειος πολιτισμός αναπτύχθηκε ως καθρέφτης μιας Ατλάντιας αποικίας που υπήρχε στην επιφάνεια, στην περιοχή της σύγχρονης ερήμου Γκόμπι. Φυσικά τότε δεν ήταν έρημος, αλλά ένας υποτροπικός παράδεισος. Το δίκτυο των Ιμαλαΐων ξεκινούσε από την έρημο Γκόμπι, όπου εκτεινόταν κάτω από την έρημο Takla Makan και εν συνεχεία, πήγαινε προς Pamirs, Αλτάι, Karakorum, Μπαλτιστάν, Kunluns και το οροπέδιο Τσανγκ Τανγκ προς τα Ιμαλάια.

Δείτε επίσης:

Η Φυλή του Δαν -Οι κοκκινομάλληδες DANAAN- Δαναοί

Μια ομάδα Dananns (Dann) εγκαταστάθηκαν στη Μικρά Ασία (τώρα Τουρκία), την Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου. Στη σελίδα μας θα διαπιστώσετε ότι τριάντα έξι υπόγειες πόλεις έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα στην Καππαδοκία με κάποιες  να κατεβαίνουν στα οκτώ επίπεδα. Μερικές από αυτές τις πόλεις μπορούν να κρατήσουν πληθυσμό χιλιάδων ανθρώπων. Το σύστημα εξαερισμού είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε ακόμη και οκτώ ορόφους κάτω από την επιφάνεια ο αέρας είναι ακόμα νωπός. Τριάντα τεράστιες υπόγειες πόλεις και σύμπλεγμα από τούνελ επίσης βρέθηκαν κοντά στη Derinkuya στην Τουρκία).

Το όνομα Danaan προέρχεται από τη λατρεία τους από τη θεά της σελήνης, Diana (Dana). Το νησί της Ρόδου, ​​ήταν το σπίτι της αδελφότητας των μυημένων Danaan και μάγων είναι γνωστών ως Τελχίνες. Σύμφωνα με τον Έλληνα ιστορικό Διόδωρο, αυτοί οι μυημένοι είχαν την ικανότητα να θεραπεύουν, να αλλάζουν τον καιρό και «αλλάζουν σχήμα» σε οποιαδήποτε μορφή. (Το όνομα Ρόδος, ​​το οποίο συνδέεται με το Γερμανικά "Rot", που σημαίνει κόκκινο, όπως και το Rothschild (Red-Shield) έγινε ένα κωδικό όνομα για τις γραμμές αίματος. Η Μάλτα, επίσης, ήταν ένα σημαντικό κέντρο το 3500 π.Χ. και η έδρα μιας μεγάλης Σχολής μυστηρίων. Κάτω από τη Μάλτα υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο από σήραγγες και μεγαλιθικούς  ναούς, όπου λάμβαναν χώρα τα μυστικά τελετουργικά και συνεχίζουν να γίνονται σήμερα. Το αρχικό όνομα της Μάλτας ήταν Λατώ, ονομάστηκε από τη Μητέρα Λατώ, τη θεά φίδι. Η μυστική κοινωνία των Ναϊτών Ιπποτών διαμορφώθηκε στα τέλη του 11ου αιώνα για να προστατεύσει την εξ αίματος ερπετική γεννεολογία ή «Le Serpent rouge» το κόκκινο φίδι ή το αίμα του ερπετού, μαζί με το σχετικό τάγμα τους, την μεγάλη μυστικότητα της Πρώτης Σιών.

Οι Danaans-Δαναοί εγκαταστάθηκαν επίσης στην Κύπρο, γνωστή κατά την αρχαιότητα ως "La-Dan" ή το "Isle of Dan-Νησί του Δαν". Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η "Νήσος του Μαν" στη Θάλασσα της Ιρλανδίας, ένα μέρος τόσο σημαντικό για τους Δρυίδες, ήταν ένας οικισμός των Danaan. Τα Όρη Tauras-Ταύρος στην Τουρκία, οι Βαλαερίδες νήσοι και η Συρία ήταν επίσης οικισμοί των Danaan. Μετά την άφιξή τους στις Βρετανικές Νήσους, έγιναν γνωστοί ως οι "Tuatha de Danaan ". Σύμφωνα με τον Sir Laurence Gardener, "Sumaire"στην παλιά ιρλανδική γλώσσα σημαίνει δράκος. Πιστεύει, επίσης, ότι ο επακόλουθος πολιτισμό της περιοχής, φωνητικά ονομάζεται Σουμεριακός (προφέρεται "Shumerian") ήταν στην πραγματικότητα Sidhemurian (Shee-murian). Αυτή η υπόθεση είναι πλέον σημαντική από τις αρχές των Αρχόντων του Δαχτυλιδιού της Σκυθίας (η βασιλική φυλή των Tuatha De Danaan) στην πραγματικότητα ονομάζεται «Sumaire».

Οι θηλυκές Αμαζόνες ήταν ένας κλάδος των Εσπερίδων ή Εσπέρα, ένα όνομα της Ατλαντίδας. Επίσης, ακολουθούσαν τη θεά Αθηνά ή Nieth και τιμούσαν το σύμβολό της, το τσεκούρι. Έχτισαν ιερά της θεάς σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου κέντρου για τη λατρεία της Diana-Άρτεμης στην Έφεσο και άλλες τοποθεσίες κατά μήκος των μικρασιατικών ακτών.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

(Αναφορά: Τα παιδιά του Matrix, του David Icke)

Η ζήλεια μεταξύ των Ατλάντιων Βασιλέων εξερράγη με αποτέλεσμα ένα μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο. Οι νόμοι της φύσης είχαν κακοποιηθεί και πυρηνικοί και υψηλής τεχνολογίας πόλεμοι πραγματοποιήθηκαν στον πλανήτη Γη, φέρνοντας μεγάλους σεισμούς, πλημμύρες, ηφαίστεια, μετατοπίσεις τεκτονικών πλακών και άλλες μεγάλες καταστροφές ...συμπεριλαμβανομένου του ραδιενεργού νέφους.

Ιστορίες από την Αμερική περιγράφουν εξαιρετικά προηγμένα όντα, που φθάνουν με μεγάλη γνώση από τη βυθισμένη πατρίδα τους. Οι Πολυνήσιοι ισχυρίζονται ότι οι Ατλάντιοι επιζώντες ταξίδεψαν στην Ινδία πριν από την επιστροφή τους στα απομεινάρια της πατρίδας τους, τα Νησιά του Ειρηνικού και να γίνουν οι Πολυνήσιοι. Ο James Churchward λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν επίσης στην Αίγυπτο, μέσω της Ινδίας. Οι κινέζικοι θρύλοι μιλούν για μια ήπειρο στην περιοχή που ονομάζεται Maurigosima, η οποία βυθίστηκε μέσα σε ένα μεγάλο κατακλυσμό, αλλά ο βασιλιάς της, Peiru-un, διέφυγε στην ηπειρωτική Κίνα και συνέχισε την γραμμή του αίματος του εκεί.

Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας και αφού η επιφάνεια της Γης ήταν και πάλι ασφαλής για να ζήσουν, οι Ατλάντιοι επιζώντες άρχισαν να αποικούν εκ νέου τον πλανήτη.

Συνεχίζεται

της Mary Sutherland

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Μια Αληθινή Ιστορία -Η Προκατακλυσμιαία Ιστορία των Ατλάντων (α)Σουμέριοι, Φυλή του Δαν, Δαναοί, Οι κοκκινομάλληδες DANAAN από τον δημιουργόΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'