Αυτό το άλογο βρέθηκε στην άκρη του δρόμου, αλλά δείτε τι συνέβη (ΦΩΤΟ)

Μέχρι τη στιγμή που η Polly βρέθηκε με δύο άλλα άλογα στο Buckinghamshire, της Αγγλίας, τα πράγματα δεν ήταν καλά για αυτήν ή τους άλλους δύο φίλους που βρέθηκαν μαζί της. Όταν η RSPCA (Βασιλική Εταιρεία για την Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων) την βρήκε, ειπώθηκε ότι η κατάστασή της ήταν τόσο κακή ότι ήταν "σχεδόν μέρος του εδάφους".


Ένας εργαζόμενος που εργάζεται στην RSPCA είπε ότι η Polly ήταν το «δεύτερο πιο αδύνατο άλογο που είχε δει ποτέ». Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, ηPolly μπόρεσε να αντέξει για αρκετό καιρό και να διασωθεί από μια ομάδα που ονομάζεται «The Horse Trust», η οποία ειδικεύεται στην αποκατάσταση των τραυματισμένων ή άρρωστων αλόγων. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα άλλα δύο άλογα που απεβίωσαν πριν προλάβει να φτάσει βοήθεια. Μπορείτε να δείτε παρακάτω πώς η αξιοσημείωτη ανάκαμψη της Polly εκτυλίχθηκε παρακάτω.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς τους αναγνώστες μας: η παρακάτω εικόνα μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική.
ΠΡΟΣΟΧΗ: η παρακάτω εικόνα μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική.

Η Polly ήταν μόνο 315 κιλά, όταν το The Horse Trust την βρήκε... Που μπορεί να μας φαίνεται φυσιολογικό, μέχρι να μάθουμε ότι το υγιές βάρος για ένα άλογο πρέπει να είναι κάπου κοντά στο διπλάσιο, δηλαδή 600 κιλά.

Χάρη στις υπέροχες ψυχές που εργάζονται στο The Horse Trust, η υγεία της Polly άρχισε να βελτιώνεται, σιγά-σιγά.

Δείτε επίσης:

Μόλις το The Horse Trust πήρε τη Polly, η κατάστασή της άρχισε να βελτιώνεται - αν και, σιγά-σιγά.

Στην κορυφή των προβλημάτων ήταν το βάρος του Polly, που επίσης πάλευε με δερματικές παθήσεις όπως η εγκαύματα βροχής και δερματίτιδα.

Οι άνθρωποι στο καταφύγιο εργάστηκαν για μήνες για να βοηθήσουν τη Polly να ανακάμψει, και χάρη στη σκληρή δουλειά όλων και την αγάπη τους, μπόρεσε να ανταπεξέλθει τις δυσκολίες.

Και πράγματι η ανάκαμψη της είναι εντυπωσιακή.

Η ανάρρωση αυτού του αλόγου είναι πραγματικά εμπνευσμένη! Μπράβο στην Polly και σε όλους όσους τη βοήθησαν!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η υπόθεση Polly δεν είναι η μόνη στην κοινωνία, οπότε αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να υποστήριξετε «The Horse Trust» και τη συνέχιση των προσπαθειών τους για να βοηθήσουν τα ζώα, όπως η Polly, που βρίσκονται σε ανάγκη, μπορείτε να ενισχύσετε την ιστοσελίδα τους στο: http://helping-the-trust.horsetrust.org.uk/Hamish/

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.rspca.org.uk/home
  2. http://www.viralnova.com/amazing-horse-recovery/
  3. http://www.horsetrust.org.uk/news/current/news-2014/polly-meets-the-herd/

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Αυτό το άλογο βρέθηκε στην άκρη του δρόμου, αλλά δείτε τι συνέβη (ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'