Πιθανή Γιγάντια Κρυστάλλινη Πυραμίδα Ανακαλύφτηκε στο τρίγωνο των Βερμούδων (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημείωση: Αυτή η ιστορία προέρχεται από τους ισχυρισμούς του Δρ Ray Brown, που προβλήθηκε στο The Ηistory Channel. Δεν υπάρχουν απλώς αρκετά στοιχεία για να πούμε αυτά τα νέα ευρήματα είναι αλήθεια ή όχι, αλλά παρ' όλα αυτά είναι ενδιαφέροντα και έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία πάνω σ' αυτό.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, επειδή κάτι δεν είναι στα mainstream μέσα ενημέρωσης δεν σημαίνει ότι είναι ψεύτικο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το υποστηρίζουμε, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Διαβάστε κατά την κρίση σας. Συστήνουμε ιδιαίτερα να παρακολουθήσετε την ιστορία του Δρ Ray Brown στο παρακάτω βίντεο. Οι κινήσεις των ματιών του, σύμφωνα με την NLP δείχνουν ότι δεν ψεύδεται σχετικά με την ιστορία, αλλά στην πραγματικότητα υπενθυμίζουν την κιναισθητική.

Είτε ερευνείτεε για θέματα περιθωριακά, είτε δεν περνάτε το χρόνο σας με όλα αυτά, ίσως έχουτε ακούσει για το Τρίγωνο των Βερμούδων κάπου. Το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι ένα μυστήριο, απόκοσμο και μερικές φορές θανατηφόρο μέρος στη γη που έχει κάνει τους  επιστήμονες ξύνουν τα κεφάλια τους από αμηχανία για δεκαετίες. Οι ερευνητές έχουν ξοδέψει πολύ χρόνο και ενέργεια να αναζητούν τα μυστήρια του τριγώνου των Βερμούδων και πολλοί έχουν πει μερικές καταπληκτικές ιστορίες. Το τρίγωνο δεν έρχεται χωρίς κερδοσκοπία όμως. Οι περίεργες ανωμαλίες του χρόνου, των εξαφανίσεων και τα παράξενα φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν από φυσικά φαινόμενα, σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, πολλές περιπτώσεις εξακολουθούν να αφήνουν αναπάντητα ερωτήματα. Θα μπορούσατε να πείτε ως ιδιαίτερα πρωτοποριακές ή φανταστικές ιδέες αυτές που επιμένουν ότι τα λείψανα ενός προηγμένου, άγνωστου πολιτισμού άφησε πίσω του τεχνολογία και μεγάλης ενέργειας μηχανήματα που κυριολεκτικά υφαίνουν τον χωροχρόνο.

Δείτε σχετικά θέματα:
Φαίνεται να είναι μια θεωρητική ανακάλυψη που έχει γίνει από Γάλλους εξερευνητές που θεωρείται ως μνημειώδη ανακάλυψη. Πιστεύεται ότι ανακάλυψαν μια μερικώς διαφανή, κρυστάλλινη σαν πυραμίδα κατασκευή, που βρίσκεται στον πυθμένα της Καραϊβικής- η προέλευση, η ηλικία και ο σκοπός της είναι εντελώς άγνωστος σε αυτό το σημείο. Η παρακάτω εικόνα είναι συναρπαστική.

Αυτές οι πιθανές καταπληκτικές υποβρύχιες δομές πυραμίδας εντοπίστηκαν για πρώτη φορά με τη χρήση της τεχνολογίας σόναρ, σύμφωνα με τον ωκεανογράφο Δρ Meyer Verlag. Όσον αφορά το μέγεθος αυτής της νέας πυραμίδας, είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου. Είναι ενδιαφέρον ότι, στην κορυφή της πυραμίδας βρίσκονται δύο πολύ μεγάλες οπές.

Το νερό κινείται σε υψηλές ταχύτητες μέσω μιας από τις τρύπες που κάνουν τα κύματα να κυλούν και να σχηματίζουν μια γιγαντιαία δίνη. Αυτή προκαλεί μια μαζική αύξηση των κυμάτων και ομίχλη στην επιφάνεια της θάλασσας. Τώρα, οι επιστήμονες μελετώντας μια νέα ιδέα, είναι ότι αυτή η επίδραση της δίνης, εξηγεί τι έχει συμβεί με την εξαφάνιση των διερχομένων σκαφών και αεροπλάνων στο μυστηριώδες Τρίγωνο των Βερμούδων.

Πιθανή Νέα Ανακάλυψη Προκαλεί την Τρέχουσα Αρχαιολογική Θεωρία

Εάν η πυραμίδα υπάρχει στην πραγματικότητα τότε δεν πρόκειται τεχνικά μια νέα ανακάλυψη, όπως είχε αρχικά προσδιοριστεί από τον Δρ Ray Brown το 1960 και αφού έχει πιστοποιηθεί από ανεξάρτητες καταδυτικές ομάδες από τη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Παρ 'όλα αυτά, αυτή η εκ νέου ανακάλυψη συγκλόνισε τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

Τώρα θα πούμε λίγα περισσότερα για την εμπειρία του Δρ Ray Brown, ο ίδιος βρήκε την κατασκευή, ενώ καταδύθηκε στις Μπαχάμες. Ερεύνησε τη κατασκευή και έμεινε έκπληκτος από το γεγονός ότι οι πλευρές της πυραμίδας ήταν εντελώς λείες και οι αρθρώσεις μεταξύ των επιμέρους ογκόλιθων είναι σχεδόν ανεπαίσθητες. Μπαίνοντας στην πυραμίδα, ο Ray έμεινε επίσης έκπληκτος από τις καθαρές, λείες πλευρές του εσωτερικού: δεν υπήρχαν φύκια ή κοράλλια στους τοίχους. Στο εσωτερικό της πυραμίδας ο Ray γοητεύτηκε από τις διάφορες κατασκευές και τα στοιχεία που είδε μέσα. Σε ένα σημείο ο ίδιος προσπάθησε να αφαιρέσει ένα πολύπλευρο κόκκινο πολύτιμο λίθο που συνδεόταν με ένα μεταλλικό στέλεχος που ερχόταν από το κέντρο της οροφής, αλλά δεν μπόρεσε να το αποσπάσει. Όπως ο ίδιος συνέχισε, περίπου 1.5 μέτρο πιο κάτω από το σημείο του πολύτιμου λίθου, είδε ένα μπρούτζινο γλυπτό με δύο ανοικτά χέρια. Στα ανοικτά χέρια αναπαυόταν η διάσημη τώρα κρυστάλλινη σφαίρα που ήταν μπόρεσε να αποσπάσει. Δέκα εκατοστά σε διάμετρο, για τον Ray ήταν έκπληξη το γεγονός ότι μπόρεσε να πάρει την κρυστάλλινη σφαίρα τόσο εύκολα.

Περισσότερα για την ιστορία Dr Ray Μπράουν:

Γενικά μπορούμε να σκεφτούμε ότι η ανθρωπότητα θα έσπευδε να ανακαλύψει περισσότερα σχετικά με τη πυραμίδα. Η χρηματοδότηση και οι πόροι θα μπορούσαν εύκολα να βρεθούν για να ανακαλυφτεί τι συμβαίνει με την πυραμίδα, την δίνη και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Αλλά είναι πιο πολύ πιθανό ότι δεν θα γίνει περισσότερη έρευνα, δεδομένου ότι συχνά είναι ευκολότερο να αγνοήσεις τέτοιες ανακαλύψεις που αμφισβητούν την επίσημη επιστήμη και τις ειδήσεις.

Πιστεύεται επίσης ότι η περαιτέρω μελέτη αυτής της πυραμίδας θα μπορούσε να επιβεβαιώσει αυτό που μερικοί μηχανικοί πιστεύουν για τις πυραμίδες ότι είχαν αρχικά σχεδιαστεί και δημιουργηθεί ως μαζική πηγής ενέργειας. Αυτό θα μπορούσε επίσης να υποδεικνύει την αρχαία πόλη-κράτος της Ατλαντίδας και ενδεχομένως, να δώσει απαντήσεις στα μυστηριώδη γεγονότα που έχουν καταγραφεί από τον 19ο αιώνα στην περιοχή του Ατλαντικού, γνωστή ως το Τρίγωνο των Βερμούδων.





Σε προηγούμενο άρθρο μας αμφιβάλλαμε για την Κρυστάλλινη Πυραμίδα καθώς παρουσιάζονταν αμφίβολες φωτογραφίες και επίσης δεν ταίριαζε η γεωγραφία και το βάθος της τοποθεσίας.
Καθώς η δυτική Κούβα δεν είναι κοντά στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Με αυτή όμως την ανάρτηση αναθεωρούμε καθώς η τοποθεσία της Κρυστάλλινης Πυραμίδας είναι εντός του Τριγώνου των Βερμούδων, είναι στις Μπαχάμες σε βάθος 100 μέτρων. Επιπλέον οι φωτογραφίες των δυτών με τα αρχαία προέρχονται από τα βυθισμένα μεγαλιθικά μνημεία της Ιαπωνίας και όχι από την Κούβα ή τις Μπαχάμες.

Φυσικά να υπενθυμίσουμε τον Κρυστάλλινο Ναό της Ατλαντίδας που είχε ανακαλύψει ο Πωλ Σλήμαν στις Μπαχάμες περίπου το 1900.

Συγγραφή-Μετάφραση εξ ακοής-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Πιθανή Γιγάντια Κρυστάλλινη Πυραμίδα Ανακαλύφτηκε στο τρίγωνο των Βερμούδων (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'