Το χριστιανικό Ιράν της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Εμμανουήλ Παπά

Ο Γ.Γ θρησκευμάτων της Ελλάδας
Του Εμμανουήλ Παπά

Απομαγνητοφωνώ τον (τότε) "Γ.Γ θρησκευμάτων" κ. Γιώργος Καλαντζής (επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), από ερώτηση δημοσιογράφου για τη μη αναγνώριση της εθνικής θρησκείας στην Ελλάδα:

"Το σύνταγμά μας είναι σαφέστατο, προστατεύει απολύτως την θρησκευτική ελευθερία. Σε αυτή τη χώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε, να προσεύχεται ελεύθερα σε όποιο θεό επιθυμεί, και πιστεύει ο ίδιος, υπό την προϋπόθεση όμως ότι δεν παραβαίνει τους νόμους και το σύνταγμα!"


Δηλαδή σύμφωνα με τον τοποτηρητή της θεοκρατίας στο χριστιανικό Ιράν: Θρησκευτική ελευθερία είναι να έχεις το δικαίωμα να προσεύχεσαι σε όποιο θεό θέλεις! Υποθέτω πως το παρακάτω βήμα, είναι να καίγονται οι αιρετικοί, έτσι κ. Γ.Γ θρησκευμάτων; Σαφώς και για το μεσαιωνικό βυζάντιο, η θέση αυτή είναι πολύ προωθημένη! Μόνο που να του θυμίσω ότι ζει στα 2014, σε μια υποτίθεται πολιτισμένη χώρα της δύσης, μέλος μάλιστα της Ε.Ε.

Μας λέει ο κ. "ΓΓ", ότι προϋπόθεση είναι να σεβόμαστε το σύνταγμα! Δηλαδή το άρθρο 3 του συντάγματος;

'Αρθρο 3: (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας)

1. Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Iερά Σύνοδο των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Tόμου της κθ΄ (29) Iουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.

2. Tο εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Kράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.

3. Tο κείμενο της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. H επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτοκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης του Xριστού Eκκλησίας στην Kωνσταντινούπολη.

Δείτε επίσης:

Ο ΓΓ θρησκευμάτων της Ελλάδας
Να σεβόμαστε τους νόμους του κράτους! Και μάλιστα κοσμικού κράτους όπως μας λέει ο κ. ΓΓ. Νόμους όπως να φορολογούμε για να κουβαλάει το "άγιο φως" με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από την Ιερουσαλήμ, να πληρώνω τους παπάδες, μητροπολίτες, θεολόγους και υπαλλήλους των θεοκρατών, να πηγαίνω σαν φαντάρος ή σαν αστυνόμος υποχρεωτικά σε λιτανείες, περιφορές οστών κλπ... να παραβρίσκεται σε δημόσιες προσευχές (!!!) στα σχολειά το παιδί μου, να κρέμονται θρησκευτικά σύμβολα μέσα στις σχολικές αίθουσες, στα δικαστήρια, σε όλα τα δημόσια κτήρια! Τους νόμους που δεν μου επιτρέπουν, ούτε καν μετά θάνατον να διαθέσω το σώμα μου όπως θέλω, αφού δεν μπορεί στην επικράτειά του να γίνει καύση νεκρών!

Αυτούς και άλλους πολλούς νόμους και αυτό το σύνταγμα του "κοσμικού" χριστιανικού Ιράν να σεβόμαστε και μας επιτρέπει να προσευχόμαστε σε όποιον θεό θέλουμε ο αγιατολάχ γραμματεΐ!!!

Αυτός βέβαια ο εκπρόσωπος του "κοσμικού κράτους", βλέπει ως υποχρέωση, να παραβρίσκεται σε εκδηλώσεις, μίσους και στοχοποίησης συμπολιτών του, φέροντας μάλιστα την κρατική του ιδιότητα! Νεοναζί οι παγανιστές κατά τον κύριο ΓΓ ενός "κοσμικού κράτους", στο χριστιανικό έτος 2014, σε μία χώρα της δυτικής Ευρώπης μέλους της Ε.Ε!

Δείτε στο βίντεο Νεοναζί οι παγανιστές!


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ
Αναδημοσίευση από το emmanouilpapas
Αόρατα Γεγονότα


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'