Του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο τάφος στην Αρχαία Αμφίπολη σύμφωνα με τους αρχαιοκάπηλους που τον λεηλάτησαν!

Τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση ξεκίνησε νέο επικοινωνιακό μπαράζ για να αποδείξει ότι ο τάφος είναι ασύλητος, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν εξαναγκασθεί να παραδεχθούν αυτό που το Κουρδιστό Πορτοκάλι υποστήριξε εξαρχής: O τάφος έχει συληθεί και αναζητούνται αρχαιοκάπηλοι για να επιστρέψουν πίσω τα κλοπιμαία.


Οι αρχαιοκάπηλοι-Ελληνες και ξένοι- που "επισκέφθηκαν" πρώτοι το σημείο και λεηλάτησαν τον τάφο υποστηρίζουν ότι αυτός ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο. Αλλωστε αυτό το σενάριο βολεύει αφάνταστα και τους ίδιους γιατί θα πάρουν μυθική αξία τα κλοπιμαία.

Eνας από τους αρχαιοκάπηλους ζει σε πόλη της κεντρικής Ελλάδας ενώ ένας άλλος που επίσης εμπλέκεται ζει στα βάθη της Ασίας!

Η Ελλάδα θα φτάσει στο σημείο να δανείζεται και για να πληρώνει τους Αρχαιοκάπηλους.

Λέγεται ότι έχει κλαπεί ακόμη και η χρυσή άμαξα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρισκόταν εντός του τάφου!

Δείτε επίσης:


Από την άλλη ο Νικολά Γκρούεφσκι ετοιμάζεται κι αυτός να ανακαλύψει "τάφο" του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Διακαής πόθος του Ελληνα πρωθυπουργού είναι το σαββατοκύριακο που θα βρίσκεται στη ΔΕΘ, τα διεθνή ΜΜΕ να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στην Αμφίπολη με συνεχή ρεπορτάζ για την ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Την "πληροφορία" ότι ο τάφος ανήκε στον Μέγα Αλέξανδρο την έχουν χρόνια τώρα στο υπ. Πολιτισμού με πηγή τους αρχαιοκάπηλους.

Αυτή η πληροφορία ήταν που έστειλε τους Σαμαρά-Τασούλα στην Αμφίπολη να διαβεβαιώνουν τους κατοίκους-πολλοί από τους οποίους δηλώνουν ανοιχτά αρχαιοκάπηλοι ακόμη και στο ΑΠΕ!

Ο πρωθυπουργός σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει σε εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας μέσα στον Οκτώβριο κι αν δεν τα καταφέρει να προσφύγει στις κάλπες. Η να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές τον επόμενο μήνα και η νέα βουλή να εκλέξει τον πρόεδρο.

Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι ένα δυνατό επικοινωνιακό χαρτί...

Αναδημοσίευση από το Κουρδιστό Πορτοκάλι
Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'