Μασέζ 21 ετών, πλήρωσε 21.000 $ για προσθετική τρίτου στήθους, απελπισμένη για να γίνει ΤV star σε reality show (BINTEO)

Συνηθισμένη θεωρείται πλέον η προσθετική επέμβαση αλλά η Jasmine Tridevil (δεν είναι αυτό το αληθινό της όνομα) δεν ήθελε να μεγαλώσει το στήθος της όπως συνήθως συμβαίνει, …αλλά να αποκτήσει και τρίτο!



Η νέα κοπέλα που είναι μασέζ αναζητούσε για πολλούς μήνες τον γιατρό που θα δεχόταν να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος στο σώμα της. Η πλειοψηφία των γιατρών που συναντούσε της εξηγούσαν ότι αυτό ξεπερνάει κάθε ιατρική ηθική και την έδιωχναν.

«Επικοινώνησα με 50 γιατρούς, ήταν πολύ δύσκολο να βρω κάποιον που θα με βοηθήσει γιατί η επέμβασή αυτή προϋποθέτει την παραβίαση του κώδικα ηθικής τους» ομολόγησε. Τελικά όμως βρέθηκε ο «κατάλληλος» γιατρός που μετέτρεψε την Jasmin σε «φρικιό». Το μόνο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ήταν η δημιουργία της τρίτης θηλής. Το έλυσε δημιουργώντας μία με τατουάζ. Το κόστος της επέμβασης έφθασε τα 20.000 δολάρια αλλά η Jasmin πιστεύει ότι θα μπορέσει να κερδίσει πολλά περισσότερα χρησιμοποιώντας τα «πρωτότυπα» προσόντα της.

Η περίπτωση της μας θυμίζει την ταινία Ολική Επαναφορά του 1990,όπου εμφανιζόταν για ιερόδουλη με 3 στήθη, όντας μεταλλαγμένη.


Από την ταινία Ολική επαναφορά του 1990



Στόχος της είναι να λάβει μέρος και να κερδίσει ένα reality show του MTV αλλά και να γίνει πιο άσχημη… «Το απέκτησα (το τρίτο στήθος) γιατί δεν ήθελα να είμαι πια ελκυστική στους άντρες. Γιατί δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι άσχημο αλλά εγώ εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου όμορφο γιατί μπορώ να φοράω ωραία ρούχα και να βάζω μέικ απ» λέει η ίδια.


Επιμέλεια-Απόδοση Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2765212/Woman-21-pays-20-000-surgically-add-breast-desperate-bid-reality-TV-star.html?ito=social-facebook
  2. http://www.koutipandoras.gr/article/123016/masez-ekane-prosthetiki-kai-tritoy-stithoys-photos
  3. http://en.wikipedia.org/wiki/Total_Recall_(1990_film)
Αόρατα Γεγονότα
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Μασέζ 21 ετών, πλήρωσε 21.000 $ για προσθετική τρίτου στήθους, απελπισμένη για να γίνει ΤV star σε reality show (BINTEO) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'