Περιοδεία Σαμαρά στη Λατινική Αμερική

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διεμβολίζει με επιτυχία την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας που αποτελείται από θεούσες και προληπτικούς.


Σε απάντηση στην κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί το Άγιον Όρος, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Αργεντινή και την Βραζιλία, για να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Αργεντινή, ο Αντώνης Σαμαράς θα βροντοφωνάξει την υποστήριξη της Ελλάδας στην κυβέρνηση και το λαό της Αργεντινής στον αγώνα που δίνουν κόντρα στους διεθνείς κερδοσκόπους.

Μετά από την Αργεντινή και την Βραζιλία, ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί και την Βενεζουέλα, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Μαδούρο, για να συζητήσουν για το μέλλον του σοσιαλισμού.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί και το μαυσωλείο του Ούγκο Τσάβες, όπου θα καταθέσει στεφάνι από κόκκινα γαρίφαλα, ενώ γίνεται προσπάθεια να συζητήσει για λίγο με τη μούμια.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει θορυβηθεί από τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Αντώνη Σαμαρά, οπότε ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Βόρεια Κορέα, για να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ.

Αναδημοσίευση από τον Πιτσιρίκο

Φυσικά πρόκειται για τρολάρισμα...Αλλά είναι δίκαιο τρολάρισμα δεν νομίζετε;
Αόρατα Γεγονότα


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'