Άλλη μια Βάση Εξωγήινων στη Σελήνη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τελευταία παρατήρηση, από έναν ενθουσιώδη οπαδό των UFO, ισχυρίζεται ότι η παρατήρηση ενός σκοτεινού σχήμα στο Google Moon -το λογισμικό της μηχανής αναζήτησης που δείχνει ένα φωτογραφικό χάρτη της περιοχή του ισημερινού της Σελήνης - αποδεικνύει μια βάση εξωγήινων στη Σελήνη.


Το βίντεο, δημοσιεύτηκε online από έναn blogger και ουσιαστικά επαγγελματία ανιχνευτή UFO, τον Scott Waring, παρουσιάζει μια σκοτεινή "κατασκευή" που ο Waring λέει ότι είναι «μια αρκετά εκπληκτική κατασκευή» -μια «βάση στο φεγγάρι», που χρησιμοποιείται από ξένα είδη. Στοιχεία και ακριβείς συντεταγμένες του για τους οπαδούς της εξωγήινων που ψάχνουν στη σελήνη: 19 ° 43'02.81 "N 20 ° 30'52.97" Ε.

Ο Waring λέει: "Από την πίσω πλευρά υπάρχουν μόνο επτά έως οκτώ ορθές γωνίες. Το σκοτάδι γύρω από τις άκρες φαίνεται να μας λέει ότι υπάρχει μια μεγάλη κοιλότητα κάτω από την κατασκευή, κάτω από το έδαφος, αλλά και κατά μήκος των άκρων εδώ υπάρχει μια περιφραγμένη περιοχή, η οποία μας λέει ότι υπάρχει μια κοιλότητα εκεί, επειδή ο τοίχος είναι για να κρατήσει τα πράγματα από την πτώση στην υπόγεια κοιλότητα".

UFO στο φεγγάρι

Νωρίτερα αυτό το έτος, αυτό το βίντεο  εμφανίστηκε online το οποίο έδειξε ένα άλλο σεληνιακό αντικείμενο που προκάλεσε εικασίες ότι οι εξωγήινοι είχαν κάνει στο φεγγάρι το σπίτι τους. Το βίντεο, το οποίο είχε επίσης ληφθεί από έναν θιασώτη των UFO χρησιμοποιώντας το Google Moon, έδειξε σφηνοειδή σκάφος με ένα ξεχωριστό σχήμα V από λαμπερά φώτα μέσα σε ένα μικρό κρατήρα στην αθέατη πλευρά του φεγγαριού -2 μοίρες και 34 λεπτά στα ανατολικά και 22 μοίρες 42 λεπτά βόρεια, στην άκρη του Mare Moscoviense.

Τις εικόνες μπορείτε επίσης να τις δείτε χρησιμοποιώντας το Google Earth, σε μια μικρή γωνιά μιας εικόνας υψηλής ανάλυσης που η Google πιστώνει στην JAXA, την ιαπωνική διαστημική υπηρεσία της οποίας το διαστημικό σκάφος Kaguya τράβηξε την φωτογραφία.

Αλλά μια ευρύτερη άποψη της ίδιας εικόνας δείχνει ότι υπάρχουν δεκάδες τέτοια «σκάφη».

Οι ειδικοί στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα, που διοικούν την Lunar Reconnaissance Orbiter Camera, λένε ότι αυτά που φαίνονται είναι πιθανό να είναι αντικείμενα από το λογισμικό ψηφιακής φωτογραφίας.

Η Google αποθηκεύει πολλαπλής ανάλυσης ψηφίδες εικόνας και χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό σύνολο των πλακιδίων που εξαρτάται από το πόσο το μεγεθύνετε. Οι υψηλής ανάλυσης ψηφίδες έχουν φίλτρα που εφαρμόζονται σε αυτά για να τις κάνουν να φαίνονται πιο έντονα. Αυτά τα φίλτρα όξυνσης μπορούν να δημιουργήσουν στρεβλώσεις εκεί που οι φωτεινές και σκοτεινές περιοχές συναντιούνται - και μπορούν να δημιουργήσουν την εμφάνιση των φώτων ή αντικειμένων που μπορεί να περαστούν ως σχήματα που δείχνουν εξωγήινη παρουσία στη Σελήνη. Αυτό δεν καταστέλει τη γοητεία αυτών των φωτογραφιών ή των εικασιών σχετικά με μια πιθανή βάση εξωγήινων στη Σελήνη. Το βίντεο της ανωμαλίας σχήματος V έχει συγκεντρώσει περισσότερούς από 1,4 εκατομμύρια θεατές και κάλυψη στο εθνικό δίκτυο ειδήσεων.

Σίγουρα αυτό είναι το όνειρο για κάθε κυνηγό εξωγήινων και γίνεται πραγματικότητα.
Δείτε το Βίντεο



Συγγραφή-Επιμέλεια-Μετάφραση εξ ακοής-Απόδοση κειμένου Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.ibtimes.co.uk/


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Άλλη μια Βάση Εξωγήινων στη Σελήνη (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'