Μέσα της εβδομάδας η Απομάκρυνση του Κροκόδειλου, μέχρι τότε Απαγορεύονται τα μπάνια!

Μέσα της εβδομάδας η Απομάκρυνση του Κροκόδειλου, μέχρι τότε Απαγορεύονται τα μπάνια! Αόρατα Γεγονότα
Το αυτονόητο ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία Ρεθύμνου, το ότι δηλαδή οι πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν το κολύμπι στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών όπου εντοπίστηκε (;) ο πρώτος κροκόδειλος στην Ελλάδα. Οι αρχές ενημέρωσαν, επίσης, πως το ερπετό δεν πρόκειται να απομακρυνθεί, απλώς θα τοποθετηθεί περίφραξη στο χώρο όπου εντοπίστηκε.
Η επιχείρηση εντοπισμού κι απομάκρυνσης του κροκόδειλου από τη λίμνη αναμένεται να λάβει χώρα στα μέσα της εβδομάδας με συνεργασία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Δείτε επίσης:
Διαβάστε την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Ρεθύμνου:

«Από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. Ρεθύμνης, ανακοινώνονται τα ακόλουθα σχετικά με την εμφάνιση κροκόδειλου στην περιοχή της λίμνης του φράγματος Ποταμών.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) επιβεβαιώνει την ύπαρξη του ερπετού στην περιοχή της λίμνης του φράγματος Ποταμών. Εμφάνιση του ερπετού σημειώθηκε στο τμήμα της λίμνης προς Βολιώνες.

Όπως βεβαιώνει ειδικός ερπετολόγος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου το ερπετό δεν αναμένεται να απομακρυνθεί από το νερό και τις όχθες της λίμνης, άλλα είναι δυνατόν να βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο των νερών της λίμνης

Ως εκ τούτου, οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, εφόσον δεν κολυμπούν στην λίμνη και παραμένουν μακριά από τις όχθες της. Υπενθυμίζεται δε ότι, ανεξάρτητα από το παραπάνω γεγονός, το κολύμπι στην λίμνη Ποταμών απαγορεύεται.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του φράγματος με συμμετοχή εκπροσώπων του ΟΑΚ, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποφασίστηκε:

- Άμεση τοποθέτηση περίφραξης στην περιοχή όπου εμφανίστηκε το ερπετό.

- Άμεση τοποθέτηση πινακίδων κινδύνου σε ελληνικά και αγγλικά που να ενημερώνουν τους εκδρομείς ότι απαγορεύεται το κολύμπι στην λίμνη.

- Επιτήρηση της περιοχής από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Αναδημοσίευση από το Κουτί της Πανδώρας
ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις