Το Λιονταράκι που Βλέπετε Κόλλησε στον Πρωκτό του νεκρού Βουβαλιού -Μαντέψτε τη συνέχεια (ΒΙΝΤΕΟ)


Το Λιονταράκι που Βλέπετε Κόλλησε στον Πρωκτό του νεκρού Βουβαλιού -Μαντέψτε τη συνέχεια (ΒΙΝΤΕΟ)Αόρατα Γεγονότα

Αυτό το κακό λιονταράκι θα χρειαστεί ψυχοθεραπεία κατά πάσα πιθανότητα. Αλλά για πάντα.

Σπεύδει να φάει μετά από ένα υπερήφανο φόνο, αλλά το κεφάλι του κόλλησε στον πρωκτό του νεκρού βουβαλιού, σύμφωνα με την περιγραφή του YouTube.


Το παρακάτω βίντεο από το Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ της Νότιας Αφρικής δείχνει αρκετά λεπτά του αγώνα του μικρού λιονταριού να ελευθερωθεί, καθώς τα ενήλικα θηλυκά φαίνεται να αγνοούν την κατάσταση, οι λέαινες τελικά αναλαμβάνουν δράση, αναφέρει το Uproxx. Η αφίσα έγραψε ότι οι δασοφύλακες πρόσεχαν το μικρό τύπο κατά τη διάρκεια της νύχτας και "τα ενήλικα λιοντάρια (όλα θηλυκά) έφαγαν από το στομάχι προς τα μέσα για να ελευθερώσουν το λιονταράκι! Το νεογνό φαινόταν μια χαρά, είχε μόνο ένα κολάρο αίματος γύρω από το λαιμό του, έτσι θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν αρσενικό!"

Δείτε επίσης:
Το βίντεο με το λιονταράκι δημοσιεύτηκε το 2011, αλλά έχει πάρει νέο ενδιαφέρον μετά την εμφάνιση του σε διάφορα σάιτ και εφημερίδες διεθνώς.

Αυτή η ύαινα είχε περισσότερη ελευθερία κατά τη διάρκεια της επιδρομής της για φαγητό στον σίτισης στον πρωκτό ενός ελέφαντα. Αλλά, επίσης, το φαγητό είχε την τιμή του.

Δείτε το βίντεο με το λιονταράκι





Έρευνα-Συγγραφή-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://uproxx.com/gammasquad/2014/07/lion-cub-stuck-in-buffalo-butt-video/
  2. http://traffic.pubexchange.com/a/1405ae46-3eb2-4e15-9dfb-5397efc39bad/789bf049-7148-4c34-9565-19b1f2978f22/http%3A//elitedaily.com/humor/lion-cub-inexplicably-gets-its-head-stuck-inside-a-buffalos-butt-video/648945/
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Το Λιονταράκι που Βλέπετε Κόλλησε στον Πρωκτό του νεκρού Βουβαλιού -Μαντέψτε τη συνέχεια (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'