Δείτε! Εγκαταλελειμμένη Αποικία Μυρμηγκιών με πραγματικά Γιγάντιους Εξωγήινους Σχηματισμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν έχετε διαβάσει πολλές ιστορίες μας σχετικά με ζουζούνια και άλλα ανατριχιαστικά έντομα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, μπορεί αναρωτιέστε, πότε θα ασχοληθούμε με τα μυρμήγκια. Αν και αυτά τα αποικιακά πλάσματα έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλών φανταστικών ιστοριών τρόμου (η ταινία Phase IV του 1974, ναι ξόδεψα τα χρήματά μου για να την αποκτήσω), δεν φτάνουν τις αράχνες, όταν πρόκειται για ανατριχιαστικούς τίτλους ειδήσεων ...αλλά αυτό θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε σήμερα.


Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε από μια ομάδα ερευνητών που ανέσκαψε μια τεράστια εγκαταλελειμμένη αποικία μυρμηγκιών (ή «πόλη-κράτος»). Μοιάζει πολύ με ένα παγόβουνο, το ανάχωμα που βλέπετε συνήθως πάνω από την επιφάνεια είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα του πραγματικού μεγέθους της αποικίας και αφού η ομάδα γέμισε τα κενά στις σήραγγες με ενέσεις τσιμέντου, έσκαψαν γύρω από το όλο πράγμα για να εξετάσουν την πλήρη δομή.


Δείτε επίσης:
Αυτό που βρήκαν ήταν ένα εξωγήινο τοπίο που εξάπτει το μυαλό: λεωφόροι, διασταυρώσεις, αεραγωγοί, θάλαμοι εκτροφής, καλλιέργεια μυκήτων, χωματερές... όλα αυτά μοιάζουν να έχουν χαρτογραφηθεί από μια επιτροπή προγραμματισμού, αλλά είναι πραγματικό προϊόν χιλιάδων μικροσκοπικών πλασμάτων που ενεργούν ως ένα ενιαίο μυαλό: ένας "υπεροργανισμός" όπως τον οι αποκαλούν οι επιστήμονες.

Έτσι, είναι έξυπνα, οργανωμένα και εξαιρετικά αποδοτικά... και αυτή είναι μόνο μία αποικία.
Τώρα σκεφτείτε τι θα μπορούσε να συμβεί αν πολλές από αυτές τις υπόγειες πόλεις-κράτη ξαφνικά ενώνονταν εναντίον των ανθρώπων.

Δείτε επίσης:
Δείτε το βίντεο με την τεράστια μυρμηγκοφωλιά..


To παρακάτω βίντεο απογορεύεται να προβάλλεται στην Ελλάδα το από πάνω επιτρέπεται


Έρευνα-Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Δείτε! Εγκαταλελειμμένη Αποικία Μυρμηγκιών με πραγματικά Γιγάντιους Εξωγήινους Σχηματισμούς (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'