Κοριτσάκι 9 ετών κατήγγειλε τους Γονείς του στην Αστυνομία για Καλλιέργεια και Εμπορία Μαριχουάνας

Κοριτσάκι 9 ετών κατήγγειλε τους Γονείς του στην Αστυνομία για Καλλιέργεια και Εμπορία Μαριχουάνας Αόρατα Γεγονότα
Μια εννιάχρονη πήγε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τους γονείς της για καλλιέργεια και πώληση μαριχουάνας.

Το παιδί πήγε ήρεμα στο τμήμα του Barnesville, στη Μινεσότα στις 6 Ιουνίου και είπε στους αστυνομικούς ότι οι γονείς της καλλιεργούν φυτά μαριχουάνας σχεδόν τόσο ψηλά όπως αυτή, στο υπόγειο τους.


Είπε ότι είχε αποφασίσει να ζητήσει βοήθεια, διότι η μυρωδιά του καπνού της μαριχουάνας την έκανε να νιώθει άρρωστη και αυτή, επίσης, ανησύχησε για την υγεία του σκύλου της, επειδή οι γονείς της φυσούν τον καπνό στο στόμα του.

"Ήταν ένας πολύ γενναίο, πολύ έξυπνο, πολύ εύγλωττο κοριτσάκι," είπε ο αξιωματικός Ryan Beattie στη Μινεσότα Star Tribune. "Ήταν σχεδόν σαν να μιλάς με έναν ενήλικα".

"Φάνηκε να έχει νοημοσύνη πολύ πάνω από ένα φυσιολογικό κοριτσάκι... Έδωσε κάποιες πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με πράγματα, όπως τα είδη και τα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, που κανένας μικρός δεν θα έπρεπε να γνωρίζει".

Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι και το σύνολο των ευρημάτων τους - μεταξύ των οποίων επτά φυτά μαριχουάνας και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών - ήταν ακριβώς εκεί που το κορίτσι είπε ότι βρίσκονται.

Δείτε επίσης:

Επίσης, φέρεται να βρέθηκε μια ουσία που βρέθηκε θετική σε τεστ για κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη , ανέφερε το Forum News Service.

Οι κατηγορίες εξακολουθούν να εκκρεμούν, περιμένοντας τα αποτελέσματα της εργαστηριακής ανάλυσης των φυτών και των χημικών ουσίών που βρέθηκαν στο σπίτι.

Το κορίτσι είπε αρχές ότι οι γονείς της καπνίζουν μαριχουάνα στο σπίτι κάθε μέρα και συχνά άνθρωποι έρχονται και αγοράσζουν από αυτούς.

Κοριτσάκι 9 ετών κατήγγειλε τους Γονείς του στην Αστυνομία για Καλλιέργεια και Εμπορία Μαριχουάνας Αόρατα ΓεγονόταΤο Forum News Service ανέφερε ότι οι γονείς παραδέχτηκαν την χρήση μαριχουάνας.

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, ότι βοηθάει τα συμπτώματα της και ότι πώλησε το φάρμακο για να βοηθήσει να τα βγάλουν πέρα οικονομικά​​.

Οι αξιωματικοί έλεγξαν επίσης δύο πίτμπουλ που βρέθηκαν στο σπίτι και τα ζώα φαίνεται να είναι καλά. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη, εκτός από τη δήλωση του κοριτσιού ότι οι γονείς είχαν δώσει στα ζώα μαριχουάνα, αλλά υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για κακοποίηση των ζώων.

Το κορίτσι τώρα μένει με τους παππούδες του.

Προηγουμένως είχε ληφθεί προστατευτική επιτήρηση από την Υπηρεσία Παιδικής Προστασίας, όταν η οικογένεια ζούσε στο Cass County, στη Βόρεια Ντακότα αφού οι γονείς της, χρησιμοποιούσαν μαριχουάνα μπροστά της.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.startribune.com/local/265044481.html#S6lmpwHOwZgzFTcH.97
  2. http://www.twincities.com/localnews/ci_26042683/barnesville-girl-9-tells-police-parents-growing-pot



Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Κοριτσάκι 9 ετών κατήγγειλε τους Γονείς του στην Αστυνομία για Καλλιέργεια και Εμπορία Μαριχουάνας από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'