Η Αγάπη στη Φύση -Σκυλίτσα ταξιδεύει 6.5 χιλιόμετρα τη μέρα για ταΐσει τους φίλους της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αγάπη στη Φύση -Σκυλίτσα ταξιδεύει 6.5 χιλιόμετρα τη μέρα για ταΐσει τους φίλους της (ΒΙΝΤΕΟ) Αόρατα Γεγονότα
Η ανθρώπινη φυλή έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει, όσον αφορά τη μεταχείριση των ζώων. Τα πράγματα αλλάζουν, όμως, δεδομένου ότι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι τα περισσότερα όντα σε αυτόν τον πλανήτη, αν όχι όλα τα όντα, μοιράζονται κάτι κοινό μέσα στις καρδιές τους, την αγάπη, τη φροντίδα, το συναίσθημα, τον αλτρουισμό, την έλξη και τη συνείδηση​​.
Μιλάμε για το να ζεις, να αναπνέεις, να αισθάνεσαι όντα που είναι εξαιρετικά ευφυή. Η μόνη διαφορά είναι ότι παίρνουν μια διαφορετική μορφή από εμάς και χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνικές επικοινωνίας.

Τα ζώα μας διδάσκουν τόσο πολλά!

Έχουμε τόσα πολλά να μάθουμε από τα ζώα. Εν τω μεταξύ, καταστρέφουμε εντελώς τον κόσμο τους  υποστηρίζοντας την απληστία μας. Έχουμε γίνει εντελώς ασύνδετοι με τη φύση και δεν θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε ως είδος αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που βαδίζουμε.

Μπορώ να καταλάβω γιατί πολλά από τα ζώα μας φοβούνται και είναι πολύ διστακτικά στο να έρθουν σε επαφή μαζί μας. Την ίδια στιγμή, πολλοί αναγνωρίζουν ότι εξακολουθεί να υπάρχει κάτι καλό σε αυτόν τον πλανήτη. Πιστεύω ότι αυτό προέρχεται από καταστάσεις, όπως αυτή που δείχνει το βίντεο, ή περιστατικά όπως αυτό, όπου μια φάλαινα έδειξε μεγάλη εκτίμηση, αφού διασώθηκε από τα μπερδεμένα δίχτυα.

Δείτε επίσης:

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το διαβάζετε αυτό και λέγοντας "δεν με νοιάζει, ζώα φτιάχτηκαν για να υπηρετούν τον άνθρωπο" Από την άλλη πλευρά, είμαι βέβαιη ότι αυτό το βίντεο και αυτές οι λέξεις θα επηρεάσουν κάποιους με έναν θετικό τρόπο.

Βρήκα αυτό το βίντεο να τριγυρίζει στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια αδέσποτη σκυλίτσα που ταξιδεύει 6.5 χιλιόμετρα κάθε βράδυ έτσι ώστε να μπορέσει να ταΐσει τους φίλους της που είναι επίσης πεινασμένοι. Όσοι από εσάς έχετε σκύλο δεν θα εκπλαγείτε από αυτό καθόλου.

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε τη Λιλίκα.



Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.viralnova.com/dog-delivery/


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Η Αγάπη στη Φύση -Σκυλίτσα ταξιδεύει 6.5 χιλιόμετρα τη μέρα για ταΐσει τους φίλους της (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'