Αράχνες εναντίον Αυτοκινήτων σημειώσατε 1


Αράχνες εναντίον Αυτοκινήτων σημειώσατε 1 Αόρατα Γεγονότα

Ναι...Επιστρέφουμε στα θέματα με τις αράχνες, πιστεύατε ότι θα τις ξεχνούσαμε; Ή μήπως ότι οι αράχνες θα άφηναν την ανθρωπότητα στην ησυχία της;
Θυμάστε την ιστορία μας το προηγούμενο μήνα για την ανάκληση αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων οχημάτων της Toyota και της Mazda, εξαιτίας σε ένα επικίνδυνο ελάττωμα που προκλήθηκε από αράχνες;
Λοιπόν, φαίνεται ότι η αραχνοειδής εισβολή στα αυτοκίνητα έχει μόλις εισέλθει στη Φάση 2.


Σύμφωνα με το CNN, η Mazda έχει ενημερώσει ομοσπονδιακούς αξιωματούχους ότι 42.000 Mazda6 sedan, από τις εκδόσεις του 2010 έως 2012, ανακαλούνται λόγω ενδεχομένου κινδύνου πυρκαγιάς που μπορεί να προκύψει από τις αράχνες που έχουν κάνει φωλιές στο σύστημά καυσίμου των αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης:

Φαίνεται ότι ένα είδος γνωστό ως η αράχνη με το κίτρινο σάκο πραγματικά έλκεται από τους ατμούς βενζίνης (λες και το όνομά της δεν είναι αρκετά ανατριχιαστικό), και της αρέσει να υφαίνει τον ιστό της στο σωλήνα του ρεζερβουάρ του καυσίμου, προκαλώντας απόφραξη του αέρα που μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές πίεσης στο ίδιο το ρεζερβουάρ.

Μια μηχανική τροποποίηση που εισήχθη το 2011 (η πρώτη ανάκληση σχετική με αράχνες), δεν προσφέρει αρκετή προστασία εναντίον των εργατικών πλασμάτων, έτσι η Mazda ανέπτυξε μια λύση λογισμικού για να ανακουφίσει την πίεση στο ρεζερβουάρ. Το CNN αναφέρει, επίσης, ότι οι ιδιοκτήτες των εκδόσεων Mazda6 πριν το 2012,  θα μπορούν να φέρουν τα οχήματά τους στις αντιπροσωπείες αργότερα αυτό το μήνα για να εγκαταστήσουν το λογισμικό.

Έρευνα-Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://money.cnn.com/2014/04/06/autos/mazda-spiders-recall/index.html?hpt=hp_t2


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Αράχνες εναντίον Αυτοκινήτων σημειώσατε 1 από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'