H Προφητεία για τα "Ματωμένα φεγγάρια" -Η Τελική Φάση προς τη Δευτέρα Παρουσία; (ΒΙΝΤΕΟ)

Εάν εντοπίσατε πορτοκαλί χρώματος «αστέρι» το βράδυ στις 8 Απριλίου, τότε πιθανώς κοιτούσατε τον Άρη.
Στην πραγματικότητα, το φαινόμενο που είδατε ήταν σπάνιο, συμβαίνει μια φορά στις 778 ημέρες, ο Άρης, η Γη και ο ήλιος ευθυγραμμίζονται σε μια «σύνοδο» των πλανητών.
Για τους επιστήμονες αυτή είναι μια μοναδική, αλλά τελικά χωρίς νόημα συνάντηση των πλανητών, αλλά για μια χριστιανική μειονότητα, αυτή η σύνοδος σηματοδοτεί την έναρξη σημαντικών γεγονότων, ακόμη και τη δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού.
Δείτε το Βίντεο παρακάτω.


Η σημασία της συνόδου είναι ότι συνέβη ακριβώς μια εβδομάδα πριν από το πρώτο από τα τέσσερα βυσσινί «ματωμένα φεγγάρια», τα οποία μερικοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι σηματοδοτούν έναν κύκλο που σχετίζεται με το τέλος του κόσμου.

Ο John Hagee, ένας χριστιανός Ιερέας που έχει γράψει ένα βιβλίο σχετικά με την Τετράδα, που ονομάζεται «Τέσσερα Ματωμένα Φεγγάρια: Κάτι πρόκειται να αλλάξει», δήλωσε στην εφημερίδα Daily Express ότι το βράδυ της Τρίτης 8 Απριλίου σηματοδότησε την αυγή ενός «εξαιρετικά σημαντικού γεγονότος» για τον κόσμο.

«Δεν είναι κάτι που κάποια θρησκευτικό Think Tank έχει συνδυάσει», είπε ο εμφανώς ειλικρινής ιδρυτής εκκλησίας.

«Η NASA επιβεβαίωσε ότι η Τετράδα έχει συμβεί μόλις τρεις φορές εδώ και περισσότερα από 500 χρόνια - και ότι πρόκειται να συμβεί ξανά τώρα.»

Το φαινόμενο γνωστό ως «Τετράδα», λέγεται έτσι δεδομένου ότι περιλαμβάνει τέσσερις διαδοχικές συνολικά «κόκκινες σαν αίμα» σεληνιακή εκλείψεις οι οποίες ακολουθούν κάθε έξι πλήρη φεγγάρια, η NASA επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 8 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Στον 21ο αιώνα, οι Τετράδες είναι ένα συχνό φαινόμενο, με εννέα ομάδες συνολικά, αλλά αυτή δεν ήταν πάντα η περίπτωση.

Από το 1600 έως το 1900, για παράδειγμα, δεν υπήρχαν καθόλου Τετράδες.Το βιβλίο του Ιωήλ στην Βίβλο προφήτευσε σχετικά με τα φεγγάρια του αίματος και το τέλος του κόσμου: Ιωήλ. 3,4 «ὁ ἥλιος μεταστραφήσεται εἰς σκότος καὶ ἡ σελήνη εἰς αἷμα πρὶν ἐλθεῖν τὴν ἡμέραν Κυρίου τὴν μεγάλην καὶ ἐπιφανῆ.»
Δηλαδή: «Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, πριν να έρθει η μεγάλη και η φοβερή ημέρα του Κυρίου.»

Σύμφωνα με τον κ.Hagee, κάθε φορά που η Τετράδα έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του χρόνου, υπήρξε ένα σημαντικό θρησκευτικό γεγονός που συνοδεύεται με αυτό.

Το 1493, η πρώτη Τετράδα είδε την εκδίωξη των Εβραίων από την καθολική ισπανική Ιερά Εξέταση.

Το δεύτερο συνέβη το 1949, αμέσως μετά ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ.

Και η πιο πρόσφατη, το 1967, συνέβη κατά τη διάρκεια του πολέμου των έξι ημερών μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών.Ο κ.Hagee είπε ότι το πρώτο από τα φεγγάρια του αίματος συνέβη στις 15 Απριλίου, ακριβώς στη μέση της εβραϊκής εορτής του Πάσχα, αλλά και του χριστιανικού Πάσχα.

To δεύτερo, θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2014, κατά τη διάρκεια της Εορτής της Σκηνής του Μαρτυρίου.

To τρίτo θα στραφεί στις 4 Απριλίου 2015 και κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

To τελικό θα συμβεί στις 28 Σεπτεμβρίου, 2015 και κατά τη διάρκεια της Γιορτή της Σκηνοπηγίας.

Δείτε το Βίντεο με το αφιέρωμα στην Εσχατολογική Προφητεία του Προφήτη Ιωήλ.


Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Iwil/Iwil_kef.1-4.htm#ΚΕΦ. 1
  2. http://www.panagia-amarousiou.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=652:--19-&catid=58:2012-12-03-06-39-05&Itemid=204
  3. http://www.express.co.uk/news/world/469228/Four-blood-moons-Does-alignment-of-Mars-Earth-and-Sun-mean-the-end-of-the-world-is-nigh


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο H Προφητεία για τα "Ματωμένα φεγγάρια" -Η Τελική Φάση προς τη Δευτέρα Παρουσία; (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις