Χαμένο Boeing -Βασικός Ύποπτος ο Πιλότος, με νέα στοιχεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε το εξαφανισμένο Boeing 777 των Malaysian Airlines; Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομική έρευνα, βασικός ύποπτος είναι ο πιλότος του Ζαχαρί Αχμάντ.

Δείτε το Βίντεο παρακάτω


Με βάση την ίδια πηγή πληροφόρησης, ο 53χρονος πατέρας τριών παιδιών δεν είχε καμία κοινωνική ή επαγγελματική υποχρέωση για το μέλλον, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Ταυτοχρόνως, ο Αχμάντ εξασκήθηκε επανειλημμένως σε προσωπικό προσομοιωτή για μία πτήση στο νότιο Ινδικό Ωκεανό και προσγείωση σε ένα νησί με μικρό αεροδιάδρομο. Οι εικονικές αυτές πτήσεις είχαν διαγραφεί από τον υπολογιστή του, αλλά ανακτήθηκαν από εμπειρογνώμονες.

Υπενθυμίζουμε πως η πτήση MH370 από την Κουάλα Λουμπούρ με κατεύθυνση το Πεκίνο, εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου με 239 επιβαίνοντες. Περισσότερες από 100 ημέρες αργότερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του Boeing παρά τις εκτεταμένες διεθνείς έρευνες…

Δείτε το Βίντεο



ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Χαμένο Boeing -Βασικός Ύποπτος ο Πιλότος, με νέα στοιχεία (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'