Φρικιαστικά Εγκαταλελειμμένα Εργαστήρια στο Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ) ΠΡΟΣΟΧΗ! Ιδιαίτερα Αηδιαστικά

Παρά το γεγονός ότι έκλεισε τις πόρτες της το 1990, η Κτηνιατρική Σχολή του Άντερλεχτ, στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, εξακολουθεί να στεγάζει μια συλλογή ιατρικών τερατουργήματα που θα μπορούσαν να τρομάξουν ακόμα και πιο θεότρελους επιστήμονες.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε τα ιδιαίτερα ανατριχιαστικά βίντεο και τις φωτογραφίες των εξερευνήσεων στα εγκαταλελειμμένα εργαστήρια με δική σας ευθύνη. Ιδιαίτερα Φρικιαστικά.


Το  Άντερλεχτ ήταν κάποτε μια μεγάλη και πολυάσχολη εκπαιδευτική μονάδα και σήμερα έχει σχεδόν το σύνολο των δεκαεννέα κτιρίων του έχουν ανακαινιστεί... εκτός από ένα, το οποίο στεγάζει αυτό που έχει το κατάλληλο παρατσούκλι "Τα Εργαστήρια του Τρόμου".Τα ράφια, οι αποθήκες και τα τραπέζια εξέτασης του παρόντος ενιαίου κτιρίου έχουν δίκαια αποκτήσει τη φήμη ως ένας από τους πιο εφιαλτικούς προορισμούς για τους αστικούς εξερευνητές. Ούτε καν επαγγελματίες των ειδικών εφέ δεν θα μπορούσαν να πετύχουν τέτοιο αποτέλεσμα αλλά και να μην νιώσουν ένα ρίγος μετά την θέα του φρικιαστικού περιεχόμενου των φιαλών φορμαλδεΰδης φιαλών είναι ευθυγραμμισμένες στα ράφια.Μεταλλαγμένα γουρούνια τουρσί, με ωμό τρόπο συρραμμένα μαζί πτώματα σκύλου και γάτας, κατεψυγμένα κεφάλια κουνελιού σε ζελατινώδη ροζ κόλλα, μικροσκοπικά μυαλά να επιπλέουν στο σκοτάδι, σιροπιαστά υγρά,  σκουριασμένος ιατρικός εξοπλισμός αμφιβόλου λειτουργία...αυτό το μέρος έχει όλα όσα χρειάζεστε για την αποκτήσετε  έντονους και έγχρωμους εφιάλτες για ένα χρόνο.Δεδομένου ότι ακόμα είναι ακόμα δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις του νοσηρού και του μακάβριου, υπάρχουν πολλές γκαλερί φωτογραφιών αφιερωμένες στα εργαστήρια του Άντερλεχτ, συμπεριλαμβανομένων μερικών χαλαρών συλλογών στους συνδέσμους που παραθέτουμε παρακάτω.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε τα ιδιαίτερα ανατριχιαστικά βίντεο των εξερευνήσεων στα εγκαταλελειμμένα εργαστήρια με δική σας ευθύνη. Ιδιαίτερα Φρικιαστικά.Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://knowledgenuts.com/2013/07/21/forgotten-horrors-anderlecht-veterinary-school/
  2. http://www.forbidden-places.net/urban-exploration-the-veterinary-school-of-brussels-anderlecht-#.UsDVkvRDuSp
  3. http://www.foantje.com/?page=photo&id=241&pg=0&all=true#allphotos
  4. http://scribol.com/anthropology-and-history/the-animal-remains-of-anderlechts-creepy-abandoned-veterinary-school


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Φρικιαστικά Εγκαταλελειμμένα Εργαστήρια στο Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ) ΠΡΟΣΟΧΗ! Ιδιαίτερα Αηδιαστικά από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

1 σχόλιο:

  1. εκτός από φρίκη, οι εικόνες, προκαλούν λύπη για τα άτυχα (πρώην) ζωντανά που έτυχαν τέτοιας μεταχείρισης, αλλά πιο πολύ οργή για τους ΄΄ανθρώπους΄΄ και την διαστροφή που διακατέχει την ΄΄επιστημονική΄΄ ομάδα μιας πολιτισμένης κατά τα άλλα χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις