"Πίνω και Καπνίζω γιατί το Παιδί μου θα είναι Αγόρι" λέει το έγκυος Μοντέλο που έκανε Αυξητική στήθους με Δημόσια Χρήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο -Θα είχε κάνει Έκτρωση αν ήξερε ότι δεν ήταν κορίτσι

Μια έγκυος, πιθανό πρότυπο γοητείας, η οποία έκανε προσθετική στήθους χρησιμοποιώντας τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει παραδεχθεί ότι πίνει αλκοόλ και καπνίζει γιατί περιμένει ένα αγοράκι, και όχι ένα κοριτσάκι όπως θα ήθελε.


Η Josie Cunningham, 23 ετών, είπε ότι αν ήξερε ότι ήταν γιος νωρίτερα, θα είχε κάνει έκτρωση, αλλά δεν το έκανε γιατί ζήτησε να εμφανιστεί στο Big Brother.

Ως αποτέλεσμα, η μητέρα δύο παιδιών το έχει γυρίσει στο αλκοόλ και τα τσιγάρα για να απαλλαχθεί από την απογοήτευσή της.

Η πρώην συνοδός τώρα καπνίζει 20 τσιγάρα την ημέρα, ακόμα κι αν ξέρει ότι θα βλάψει το μωρό.

Έχει δεσμευτεί να σταματήσει το κάπνισμα, αλλά έχει πει ότι χρειάζεται τηνGP της, καθώς και η ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας -NHS χρηματοδοτεί τα επιθέματα νικοτίνης και την παροχή συμβουλών για να βοηθήσει τους πολίτες να αποβάλουν αυτή τη συνήθεια.

Τα σχόλιά της έρχονται ημέρες αφότου απεικονίζεται να καπνίζει πριν πάρει σε μια χρηματοδοτούμενο από τους φορολογούμενους ταξί, μια υπηρεσία που χρησιμοποιεί κάθε μέρα, επειδή ανέπτυξε θέματα «άγχους» μετά αφού την αντιμετώπιζαν θυμωμένα άνθρωποι στο λεωφορείο.

Είπε στη Sunday Mirror: «Το βράδυ έμαθα ποιο ήταν το φύλο του μωρού, τότε άναψα το πρώτο μου τσιγάρο. Δεν είμαι περήφανη γι 'αυτό - αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω. Αλλάξαν τα πάντα.»

«Μόλις είχα τελειώσει το τσιγάρο, το βρήκα δύσκολο να επικεντρωθώ σε κάτι θετικό, έτσι ήπια ένα μικρό ποτήρι κρασί.»

«Η πρόθεσή μου ήταν να πιω ένα, αλλά πριν το συνειδητοποιήσω ήμουν στο δεύτερο και είχα καπνίσει ένα ολόκληρο πακέτο τσιγάρα».

Σήμερα, η δεσποινίς Cunningham αποκάλυψε στο Twitter ότι θα κυκλοφορήσει μια αυτοβιογραφία, στο τέλος του έτους.

Ο μάνατζερ της Rob Cooper είπε στη Mail on-line ότι το βιβλίο θα είναι «τα ακριβή λόγια της Τζόσι, χωρίς διορθώσεις απολύτως», που σημαίνει ότι λάθη ορθογραφίας και γραμματικής θα συμπεριληφθούν.

Την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι η δεσποινίς Cunningham και τα δύο παιδιά της, ηλικίας έξι και τριών, χρησιμοποιούν ταξί για 4 χιλιόμετρα προς και από το τοπικό σχολείο κάθε μέρα σε ένα ταξίδι που κοστίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Leeds, 30£ λίρες την ημέρα.

Η δεσποινίς Cunningham συγκρούστηκε επίσης με την συμπαρουσιάστρια του Loose Women, Myleene Klass κατά τη διάρκεια μια εμφάνισης την περασμένη Τετάρτη, γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν λάθος που τα χρήματα του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, χρησιμοποιήθηκαν για να της χρηματοδοτήσουν την αισθητική χειρουργική των 4.800£ λιρών .

Πριν από την εμφάνισή της - η οποία προκάλεσε σάλο στο Facebook και το Twitter - που έγραψε μια φωτογραφία του εαυτού στα αποδυτήρια με το μήνυμα: «Δεν αργώ μέχρι να βγω στις Loose Women ... οι εχθροί πρόκειται να με μισήσουν ανεξάρτητα».

Οι παρουσιαστές του τοκ σόου ξεκίνησαν τη συνέντευξη λέγοντας ότι ήταν μια ευκαιρία για να «εξηγήσει την άποψη της» μετά από τη συνεχή αρνητική δημοσιότητα.


Η δεσποινίς Cunningham δήλωσε: «Περιμένετε μια προκατειλημμένη γνώμη όταν βάζετε τον εαυτό σας εκεί έξω στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εγώ δεν θα πω ότι διαφωνώ με ότι λένε. Έκανα την πρώτη ιστορία ώστε μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις νέες γυναίκες ή γυναίκες κάθε ηλικίας που πάσχουν από 0% ιστών του μαστού.»

«Έχω λάβει πολλές απειλές online και εκφοβίζομαι όλη μου τη ζωή για το γεγονός ότι δεν είχα βυζιά. Δεν πρόκειται να είναι θύμα εκφοβισμού και πάλι».

Οι αντικαπνιστικές συμβουλές, η καθοδήγηση, τα ναρκωτικά και τα επιθέματα είναι διαθέσιμα από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας, αλλά με κόστος για τον φορολογούμενο.

Η είδηση ​​ότι η Μις Cunningham είχε μια αυξητική στήθους, που χρηματοδοτείται από τον εθνικό οργανισμό Υγείας, την NHS Trust, που αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει τη χειρουργική επέμβαση που θα επέτρεπε ένα δίχρονο κορίτσι με μια μορφή εγκεφαλικής παράλυσης να περπατήσει προκάλεσε οργή ​​σε όλη τη χώρα.

Η Μις Cunningham ισχυρίστηκε αργότερα ότι τα στήθη της, τα οποία ενισχύθηκαν από ένα 32Α σε ένα 36D, ήταν «πολύ μεγάλα», τους ντρόπιασε και είπε ότι ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας NHS θα πρέπει να πληρώσει για τη μείωση του στήθους.

Στη συνέχεια προσπάθησε να εξευμενίσει την κοινή γνώμη με την υπόσχεση να επιστρέψει τα χρήματα.

Αλλά όταν έμεινε έγκυος μετά από την εργασία για το ποσό των 1.000£  τη βραδιά για συνοδεία, αναγνώρισε ότι δεν μπορούσε να διατηρήσει τη δέσμευσή της - και τώρα συνεχίζει να απορροφά δημόσιους πόρους.

Είχε την θεραπεία των Botox των 1.500£ για την υπερβολική εφίδρωση και πριν από δύο μήνες, που καυχήθηκε ότι θα έπρεπε να έχει  2500 λιρών δωρεάν οδοντιατρικές εργασίες, τις οποίες τώρα περιμένει.

Και νωρίτερα αυτό το έτος, η πεινασμένη για δημοσιότητα μητέρα απείλησε να προβεί σε άμβλωση, αφού κλήθηκε να πάει στο Big Brother.

Χθες η Μις Cunningham είπε πως η ίδια και τα παιδιά της, ηλικίας έξι και τριών, χρησιμοποιούν ταξί για 4 χιλιόμετρα προς και από το τοπικό σχολείο, δύο φορές την ημέρα.

Το ταξίδι, που κοστίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Leeds, 30£ λίρες την ημέρα, θα κόστιζε περίπου 30£  την εβδομάδα με το λεωφορείο, αλλά η Μις Cunningham επέμεινε ότι άξιζε τον κόπο και είπε ότι οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι ευγνώμονες που ήταν ταξί και όχι τα πιο ακριβά αυτοκίνητα ιδιωτικής ενοικίασης.



Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/pregnant-nhs-boob-job-model-3781941
  2. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2673898/Im-drinking-smoking-boy-Pregnant-model-boob-job-NHS-says-shed-abortion-shed-known-wasnt-girl.html?ito=social-facebook


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο "Πίνω και Καπνίζω γιατί το Παιδί μου θα είναι Αγόρι" λέει το έγκυος Μοντέλο που έκανε Αυξητική στήθους με Δημόσια Χρήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο -Θα είχε κάνει Έκτρωση αν ήξερε ότι δεν ήταν κορίτσι από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'