ΣΟΚ! Οικογένεια Αιχμαλώτισε ένα Τσουπακάμπρα (ΦΩΤΟ)

Τσουπακάμπρα -Chupacabra- ή τουλάχιστον τα περίεργης εμφάνισης ζώα που μοιάζουν με ότι φαντάζομαι ότι μάλλον μοιάζει με Chupacabra, τρέχει αχαλίνωτα στο Τέξας φέτος και εμείς εδώ στα ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ παρακολουθούμε από κοντά όλες τις θεάσεις και αναγνωρίσεις.


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας φωτογράφισε ένα λεγόμενο Chupacabra στην πίσω αυλή του τον περασμένο Φεβρουάριο και συνέχισε τον περασμένο μήνα, όταν μια οικογένεια σκότωσε ένα από τα ίδια ασυνήθιστα πλάσματα. Τι στο διάολο συμβαίνει τελικά; Λοιπόν, τώρα που κάποιο απ' αυτά έχει συλληφθεί ζωντανό, εμείς μπορεί να φτάνουμε στα πρόθυρα της επίλυσης τους μυστηρίου...

Η Daily News αναφέρει ότι η Jackie Stock και ο σύζυγός της Arlen Parma εντόπισαν το άτριχο ζώο που βλέπετε παραπάνω στην ιδιοκτησία τους την Κυριακή 30/3/2014, την ώρα που έκαναν αγροτικές εργασίες στο χωράφι με καλαμπόκια που έχουν. Αντί να το πυροβολήσουν, όπως και η τελευταία οικογένεια στην οποία πήγε ένα από αυτά έκανε, το ζευγάρι έβαλε το ζώο σε ένα κλουβί και πιστεύει ακράδαντα ότι έχουν πράγματι πήρε τα χέρια τους έναν από τους κακόφημους ρουφιχτές των κατσικιών. Ο Parma λέει ότι κυνηγάει ζώα για 20 χρόνια και ποτέ δεν έχει δει κάποιο που να φαίνεται ή να ακούγεται σαν αυτό.

Μοιάζει πολύ με τις προηγούμενες ιστορίες, οι σκεπτικιστές πιστεύουν ότι αυτά τα λεγόμενα Chupacabra που έχουν πρόσφατα θεαθεί στο Τέξας είναι πραγματικά κογιότ ή σκυλιά με ψώρα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι είναι σκόπιμα διασταυρώνουν τα δύο είδη μαζί, για να δημιουργήσουν ουσιαστικά ένα ψεύτικο Chupacabra.

Είναι η ιδέα μου ή αυτό το μικρό είδος είναι αξιολάτρευτο;
Θέλω ένα. πραγματικά θέλω ένα. Και είμαι απόλυτα σίγουρη, θα πάρω τα ρίσκα μου όσον αφορά τον κίνδυνο ότι θα μπορούσε να σχίσει και να ανοίξει το στήθος μου και να τραφεί με την καρδιά μου.

Δική σας Μαρία

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.nydailynews.com/news/national/texas-family-caught-chupacabra-article-1.1742980


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο ΣΟΚ! Οικογένεια Αιχμαλώτισε ένα Τσουπακάμπρα (ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'