Φυσικές Πισίνες, Πως να τις φτιάξετε (ΒΙΝΤΕΟ)

"Το κολύμπι στο φυσικό νερό είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις μας. Το δέρμα και τα μαλλιά σας αποκτούν απαλή αίσθηση και τα μάτια σας δεν μαδάνε. Φαίνεται σαν κάθε κύτταρο στο σώμα σας να σας λέει: Αυτός είναι ο τρόπος που θα πρέπει να κολυμπάς"

David Pagan Butler 


Μια φυσική πισίνα είναι μια πισίνα που έχει καθαρό νερό, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Αυτές οι πισίνες εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τα φυτά και τα ζώα για την κατάσταση του νερού. Είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε αυτή η πισίνα έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι είναι ίδιας ποιότητας με το πόσιμο νερό. Επίσης, μέσα από τη συνεχή φυσική "διαδικασία καθαρισμού" το νερό της πισίνας δεν χρειάζεται ποτέ αλλαγή, εξοικονομώντας νερό. Δεν περιέχει χημικά και έτσι είναι κατάλληλο για τους ανθρώπους και την άγρια ​​ζωή. Είναι πραγματικά μια άγρια ​​πισίνα στο σπίτι. Εδώ είναι μερικά ελεύθερα σχέδια για να χτίσετε τη δική σας: Mother Earth News



Έρευνα-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Φυσικές Πισίνες, Πως να τις φτιάξετε (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'