Ανατριχίλα! Το Μανιτάρι "Ματωμένα Δόντια" κερδίζει επάξια το Παρατσούκλι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού σας χτυπήσαμε αρκετά τον τελευταίο καιρό με μια παράξενη συλλογή από άρθρα για βρικόλακες, ζόμπι, και αράχνες, σκεφτήκαμε να αλλάξουμε τα πράγματα λιγάκι (για σήμερα, έτσι κι αλλιώς) και να σας δώσουμε μια γεύση του πραγματικά τερατώδους κόσμου που υπάρχει στο ζωικό βασίλειο: ένα μανιτάρι που φαίνεται να εκκρίνει "αίμα" από τους πόρους σε όλο το σώμα του.


Αυτό το άρθρο από το EnvironmentalGraffiti.com εξετάζει ένα είδος ανατριχιαστικού μανιταριού που ονομάζεται Hydnellum peckii -περισσότερο γνωστό με το γραφικό ψευδώνυμο "Μύκητας Ματωμένα Δόντια".
Τα μανιτάρια αυτά βρέθηκαν σε πυκνά δάση στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Αυτό το μανιτάρι μπορεί να εκκρίνει μια ποικιλία διαφορετικού χρώματος υγρών συμπεριλαμβανομένων του ροζ, του πορτοκαλί και του χρυσού, αλλά προφανώς το υγρό που είναι κόκκινο σαν αίμα είναι το πιο ανησυχητικό.

Αν και σίγουρα φαίνεται κακό, είναι προφανώς μη τοξικό, αν και οι εμπειρογνώμονες δεν θα συνιστούσαν να το βάλετε στην πίτσα σας, μυρίζει απαίσια και προφανώς έχει ακόμα χειρότερη γεύση.
 Αλλά έχει βρεθεί να έχει φαρμακευτικές ιδιότητες, ιδιαίτερα ως αντιβιοτικό. Αυτό ακριβώς δείχνει αυτό που ήδη γνωρίζουν οι οπαδοί του τρόμου:

Τα τέρατα μπορεί πραγματικά να είναι καλά για σας.


Έρευνα-Μετάφραση-Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.environmentalgraffiti.com/plants/news-gruesome-bleeding-mushrooms


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Ανατριχίλα! Το Μανιτάρι "Ματωμένα Δόντια" κερδίζει επάξια το Παρατσούκλι του (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'