Άφθονα Γέλια έχει προκαλέσει το Τατουάζ του Γκέκα στους Ιάπωνες (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όχι μόνο εκπροσωπείς την χώρα σου, όμως κάθε λάθος που κάνεις το βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Κάτι τέτοιο έγινε και με την περίπτωση του Θεοφάνη (Φάνη) Γκέκα και μάλιστα δεν αφορά την επίδοσή του στο γήπεδο…


Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πόσοι άραγε έχουν «χτυπήσει» τατουάζ με ιδεογράμματα θέλοντας να γράψουν κάτι εμπνευσμένο και τελικά εν αγνοία τους φέρουν πάνω στο σώμα τους κάτι… χαζό, όπως «σούπα με νουντλς» ή ακόμα και «κατασκευαστής φέρετρων»; Ε, κάτι τέτοιο συνέβη και εδώ.

Συγκεκριμένα, οι Ιάπωνες χρήστες του διαδικτύου παρατήρησαν το… τατουάζ του Γκέκα και από τότε τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Και αυτό γιατί περίπου αυτό που γράφει το τατουάζ είναι «κρύα φονική γροθιά». Τα δύο πρώτα ιδεογράμματα σίγουρα σημαίνουν κρύο, όπως επισημαίνουν, αλλά με την έννοια της θερμοκρασίας όπως π.χ. «κρύος καιρός, αέρας, κλίμα» και όχι με την έννοια του άκαρδου.

Αυτό όμως που προβληματίζει τους πάντες, είναι ο τελευταίος χαρακτήρας του τατουάζ, ο οποίος μπορεί να σημαίνει «δαίμονας» ή «διάβολος» όμως επίσης χαρακτηρίζει και κάποιον που κάνει μια αρνητική πράξη, στην συγκεκριμένη περίπτωση φόνο! Άρα, αν συνδέσει κανείς όλα τα ιδεογράμματα αυτό που γράφει το τατουάζ του Γκέκα είναι λίγο πολύ «κατά συρροή δολοφόνος».

Ιαπωνικές πηγές, όπως και η Wikipedia αναφέρουν πως ο Γκέκας ήθελε να γράψει στο δεξί του χέρι «ψυχρός δολοφόνος» όμως ήθελε να έχει το νόημα του «εν ψυχρώ δολοφόνος», όπως άλλωστε είναι και το παρατσούκλι που του έχει δοθεί.

Όπως και να έχει, το τατουάζ του Γκέκα δεν είναι σωστό ούτε στα Κινεζικά ούτε στα Ιαπωνικά. Μάλιστα όπως σχολιάζει ένας Ιάπωνας, όταν είδε το τατουάζ αυτό που του ήρθε στο μυαλό ήταν μια παγωμένη γροθιά που δίνει ένα χτύπημα θανάτου.

Όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Όπως το τατουάζ του Γερμανού ποδοσφαιριστή Torsten Frings στο χέρι του που σημαίνει: δράκος φίδι τύχη γενναία πρόβατα ή αυτό στην πλάτη του που γράφει: γλυκόξινη πάπια 7,99 ευρώ!!!


ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'