Τρόμος! Ο Καντάφι κρατούσε τα Κεφάλια των Εχθρών του στον Καταψύκτη- Είχε Μπουντρόυμι για βιασμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο ενοχλητικά στοιχεία προκύπτουν για την σιδερένιας πυγμής κυριαρχία του πρώην δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη.

Ο δεσπότης κρατούσε το κομμένο κεφάλι ενός από τους εχθρούς του στον καταψύκτη για 25 χρόνια και έχτισε ένα μυστικό μπουντρούμι για σεξ (sex dungeon) στην πανεπιστημιούπολη του ένα κολέγιο ειδικά για τον βιασμό των φοιτητριών, σύμφωνα με ένα νέο ντοκιμαντέρ για το βάναυσο καθεστώς του.


Επίσης, αποθήκευε τα σώματα των άλλων αντιπάλων που είχε σκοτώσει και τους επισκεπτόταν περιστασιακά στο δωμάτιο καταψύκτη. Ο θάλαμος σεξ (sex dungeon) χτίστηκε στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Τρίπολης.

Φυσικά υπάρχουν αρκετά θετικά που πρόσφερε ο δικτάτορας στο λαό της Λυβύης, αλλά και το ιδιαίτερα αξιόλογο έργο του το "Πράσινο βιβλιο".

Ωστόσο υπάρχουν και τα αρνητικά που είναι διάφορες βάρβαρες και εγκληματικές ενέργειες εις βάρος του λαού του. Τις οποίες η δύση κατά κανόνα προβάλει. Αυτές εξετάζουμε στο παρόν άρθρο.

Τη βάρβαρη φρίκη αποκάλυψε σε νέο ντοκιμαντέρ ο Βρετανός σκηνοθέτης Christopher Olgiati, το ντοκιματέρ ονομάζεται «Mad Dog: Μέσα στο μυστικό κόσμο του Μουαμάρ Καντάφι».

Η ταινία περιλαμβάνει μια συνέντευξη με έναν αποστάτη πράκτορα της CIA τον Frank Terpil, ο οποίος συμμετείχε σε μια "ομάδα δολοφονιών" που χρησιμοποιούταν από τον Καντάφι. Ο δικτάτορας την ονόμαζε "Murder Incorporated".

Ο Terpil λέει στην ταινία του ότι δόθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει έναν από τους αντιπάλους του δικτάτορα και να παραδώσει το κεφάλι του πίσω στη Λιβύη.

Ο Terpil υποστηρίζει ότι ο Καντάφι, ο οποίος σκοτώθηκε από τους αντάρτες πριν από δύο χρόνια, μετά την ανατροπή του καθεστώς του, κράτησε το κεφάλι του δολοφονημένου εχθρού του, στην κατάψυξη μαζί με τα σώματα των άλλων θυμάτων που είχε δολοφονήσει.

«Ήμουν στη Γενεύη...ένας συγγενείς του Καντάφι άνοιξε μια επιστολή της πληρωμής για ένα εκατομμύριο δολάρια για το θάνατο του στόχου, και περιείχε την προειδοποίηση ότι το κεφάλι του πρέπει να παραδοθεί πίσω σε ένα καταψύκτη στη Λιβύη, ώστε ο Καντάφι θα μπορούσε πραγματικά να δει τα αποτελέσματα της εργασίας», λέει στη βιογραφική ταινία, σύμφωνα με την Post.
Ασφαλείς πλέον οι φοιτητές του Πανεπιστημίου της Τρίπολης

Ο Terpil κατέφυγε στην Κούβα, αφού καταδικάστηκε σε 53 χρόνια φυλάκισης για παράνομες αγοροπωλησίες όπλων, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post.

Μια ξεχωριστή πηγή ισχυρίζεται ότι "ο διεφθαρμένος δικτάτορας επισκεπτόταν συχνά τα παγωμένα σώματα των εχθρών του, μερικές φορές μέχρι και 25 χρόνια αργότερα".

Η ομάδα του ντοκιμαντέρ διαπίστωσε επίσης την ύπαρξη μυστικού μπουντρουμιού για σεξ του διεφθαρμένου δικτάτορα στο Πανεπιστήμιο της Τρίπολης. Είχε κατασκευαστεί για το βιασμό φοιτητών αφού έδινε ομιλίες στην πανεπιστημιούπολη.

«Το ανέγγιχτο δωμάτιο περιλαμβάνει ένα κρεβάτι, τζακούζι και χώρο όπου οι γυναίκες ελέγχονταν για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσημάτων, με χειρουργικά εργαλεία, λαστιχένιες μάσκες και αναισθησία», είπε ο Olgiati στην Post.

«Ο Καντάφι ήταν εντελώς γοητευτικός, εντελώς αδίστακτος και εκπληκτικά πλούσιος», συνέχισε ο Olgiati συνέχισε. «Είχε μοναδικό γνώμονα την δίψα για εξουσία».

Η ταινία «Mad Dog» μεταδόθηκε την Παρασκευή 11/4/2014 στο Showtime.





Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://pagesix.com/2014/04/05/new-khadafy-documentary-goes-inside-dictators-brutal-regime/?_ga=1.31195135.1137047135.1383973481
  2. http://www.sho.com/sho/reality-docs/titles/3400168/mad-dog-inside-the-secret-world-of-muammar-gaddafi#/index



Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Τρόμος! Ο Καντάφι κρατούσε τα Κεφάλια των Εχθρών του στον Καταψύκτη- Είχε Μπουντρόυμι για βιασμούς (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'