ΦΡΙΚΗ! Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Κατσαρίδες Ξέφυγαν από Κινέζικη Φάρμα Εκτροφής

Θυμάστε το τελευταίο κεφάλαιο του Creepshow, με τίτλο «They're Creeping Up on You"; Φυσικά το θυμάστε τουλάχιστον οι μεγαλύτεροι και αν απλά βρίσκεστε σε δύσκολη θέση στο κάθισμά σας, καθώς θυμάστε τη κλιμακούμενη εισβολή κατσαρίδων (για να μην αναφέρουμε τις άγριες ταινίες με κατσαρίδες όπως το The Bug και το Nest, ή τα τεράστια σμήνη σκαραβαίων στο The Mummy), τότε είναι ένα ασφαλές να στοιχηματίσουμε ότι αυτή η ιστορία θα είναι μια δυσάρεστη ανάγνωση.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Modern Express, ένας αγρότης στην αγροτική πόλη του Dafeng στην κινεζική επαρχία Jiangsu είχε αναθρέψει ενάμισι εκατομμύριο Periplaneta americana, ή κοινή αμερικανική κατσαρίδα, σε ένα πλαστικό θερμοκήπιο μέχρι που ένας άγνωστος εισβολέας κατέστρεψε το περίβλημα και απελευθέρωσε τα πλάσματα στα γύρω καλαμποκοχώραφα.

Ο "καλλιεργητής" κατσαρίδων Wang Pengsheng, στην πραγματικότητα είχε ένα πολύ πρακτικό λόγο για να κάνει την καλλιέργεια αυτών των εντόμων και φυσικά δεν αφορούσε τη κατάληψη του πλανήτη από τις κατσαρίδες (απ' όσο ξέρουμε). Η κατσαρίδα είναι ένα βασικό συστατικό σε μερικές μορφές παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και οι ουσίες μέσα στο σώμα της πιστεύεται ότι είναι ευεργετικές στην θεραπεία μιας ποικιλίας παθήσεων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Ο Pengsheng είχε επενδύσει στην εναλλακτική ιατρική με την καλλιέργεια μεγάλου αριθμού Periplaneta και μάλιστα τάιζε τα έντομα με μια εξειδικευμένη διατροφή με φρούτα και μπισκότα...και εντελώς μη ανθρώπινα σώματα..Θα θέλαμε απλώς να το ξεκαθαρίσουμε.

Οι τοπικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των εμπειρογνωμόνων ασφάλειας και του ελέγχου των ασθενειών, αυτή τη στιγμή εργάζονται πάνω σε ένα σχέδιο για να σταματήσουν τις κατσαρίδες από την καταστροφή των καλλιεργειών τριγύρω... και από το να εισβάλουν στις γύρω πόλεις.

Το περιστατικό συνέβει στις 23/8/2013 στην Κίνα.


Έεεε, δεν ένιωσες κάτι να περπατά στο πόδι σου;

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/china/10264868/One-million-cockroaches-escape-from-Chinese-farm.html
  2. http://guardianlv.com/2013/08/1-5-million-cockroaches-escape-dafeng-facility-in-china/

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο AΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις