10 Τεχνικές για την Εξωσωματική Εμπειρία και την Αστρική Προβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με την Αστρική προβολή, οπότε σκέφτηκα να εξηγήσω τι είναι και πώς να γίνεται. To ονείρεμα, είναι μια ασυνείδητη αστρική προβολή. Όταν κοιμάστε, η ψυχή σας αφήνει το σώμα σας. Αφήνει κυριολεκτικά τριδιάστατη φυσική μας πραγματικότητα.

Αυτό προκαλείται από την επίφυση (το πιο σημαντικό μέρος του εγκεφάλου σας) απελευθερώνοντας διμεθυλτριπταμινη -Dimethyltryptamine το DMT. Το DMT είναι αυτό που ωθεί την ψυχή σας έξω από το σώμα, όταν κοιμάστε και όταν είστε έτοιμοι να πεθάνετε ή να έχετε μια «εμπειρία κοντά στο θάνατο». Το θέμα είναι, δεν έχετε τον έλεγχο πάνω στο γεγονός ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας ενώ κοιμάστε ...το υποσυνείδητό σας το ελέγχει. Η διαφορά μεταξύ του κανονικού ύπνου και της αστρικής προβολής είναι, ότι η αστρική προβολή, γίνεται όταν μπορείτε να ελέγχετε συνειδητά την ψυχή σας και πού πηγαίνει. H Αστρική προβολή είναι βασικά ακριβώς ο Συνειδητός ύπνος. Όταν ξεκινάτε να κοιμηθείτε, αλλά ξυπνάτε λίγο πριν αυτό συμβεί, μπορείτε κυριολεκτικά να νιώσετε την ψυχή σας να επιστρέφει στο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές νιώθουμε σαν να πέφτουμε. Το «η αίσθηση σαν έκρηξη του κεφαλιού» (όπως κάποιοι την περιγράφουν), είναι το πρώτο βήμα για την έναρξη μιας αστρικής προβολής. Αυτό είναι ένα από τα σημάδια ότι ξέρετε ότι κάνετε το σωστό. Αισθάνεστε πίεση στο μυαλό σας και το σώμα σας αρχίζει να τσούζει. Στη συνέχεια, ολόκληρο το σώμα σας μουδιάζει και αν μπορείτε να το ελέγξετε, η ψυχή σας θα αφήσει το σώμα σας αμέσως μετά.

Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε ...Αν ήμουν ένα αστρικό έργο και θα ήθελα να επικοινωνήσει με κάποιον που κοιμάται, θα ήταν δύσκολο για μένα να το πράξω. Θα μπορούσα εύκολα να βρω το πρόσωπο στο «πνευματικό βασίλειο» την 4η διάσταση, αλλά δεν θα ήμουν πραγματικά σε θέση να έχω μια βαθιά συνομιλία με αυτό το άτομο, επειδή θα φαινόταν μεθυσμένο για μένα. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι πραγματικά συνειδητό. Αν μιλούσα μαζί του, μπορεί να θυμόταν το όνειρό του για λίγο, αλλά δεν θα θυμάται το μεγαλύτερο μέρος του. Ωστόσο, εάν οι δύο άνθρωποι είναι στην αστρική προβολή ταυτόχρονα, μπορούν πράγματι να ανταποκριθούν σε μια τετραδιάστατη συνομιλία μαζί (μπορούν να έχουν ακόμα και σεξ! Ναι, αστρικό σεξ είναι ένα πραγματικό πράγμα! ψάξτε το στο google!) Και οι δύο άνθρωποι θα θυμούνται όλα όσα συνέβησαν. Με την αστρική προβολή μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Μπορείτε να μιλήσετε με τους φίλους και την οικογένεια σας που είναι εν ζωή, τους φίλους και την οικογένεια που είναι πολύ νεκροί, το πνεύμα ή ζώο οδηγό σας , όντα από άλλες διαστάσεις, εξωγήινους που τείνουν να διαμένουν σε άλλες διαστάσεις, όπως οι Πλειάδιοι και Ανδρομέδιοι, ή μπορείτε απλά να πετάξετε γύρω και να δείτε τον κόσμο σαν τον Σούπερμαν. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό ακούγεται μάλλον τρελό για τους ανθρώπους που είναι νέοι στην έννοια αυτή, αλλά το έχω κάνει κι εγώ κι έτσι ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε επίσης. ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει επεκτείνει την ευαισθητοποίηση μου και τη συνείδησή μου όπως το έχει κάνει η αστρική προβολή. Ελπίζω να το δοκιμάσετε.

Πριν μπούμε σε τεχνικές, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες διαφορετικές τεχνικές για να βγάλετε την ψυχή σας έξω από το σώμα. Είμαστε όλοι μοναδικοί. Μια τεχνική που λειτουργεί για μερικούς ανθρώπους, μπορεί να μην λειτουργήσει για τους άλλους. Θα σας συνιστούσαμε να δοκιμάσετε κάποια για λίγο και να προχωρήσετε σε κάποια άλλη, αν δεν τα καταφέρετε.

1. Η Τεχνική του Σχοινιού: 
Αυτή η τεχνική έχει διατυπωθεί από τον Robert Bruce και είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές που υπάρχουν. Ένα βασικό στοιχείο σε αυτή την τεχνική προβολής είναι ένα αόρατο, φανταστικό σχοινί που κρέμεται από την οροφή σας. Αυτό το σχοινί θα χρησιμοποιηθεί για να ασκήσει δυναμική πίεση σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο αστρικό σώμα σας για να αναγκάσει τον χωρισμό του από το φυσικό.

Προσεγγίστε το με τα φανταστικά τα χέρια σας και τραβήξτε τον εαυτό σας, το χέρι πάνω από το χέρι, μέχρι το ισχυρό, αόρατο, φανταστικό Σχοινί κρέμεται από πάνω σας. Θα αισθανθείτε μια ελαφρά ζάλη αίσθηση μέσα σας, όπως το κάνετε αυτό. Αυτό το συναίσθημα του ιλίγγου θα ενταθεί όσο περισσότερο τραβάτε το σχοινί.

Συνεχίστε την αναρρίχηση, το χέρι πάνω από το χέρι, ποτέ προς τα πάνω, και θα νιώσετε τις δονήσεις να ξεκινούν. Ολόκληρο το σώμα σας θα φαίνεται να δονείται και θα αισθάνεστε να παραλύει. Συγκεντρώστε το μυαλό σας στην αναρρίχηση στο σχοινί σας. Μην σταματήσετε.

Στη συνέχεια, θα αισθάνεστε τον εαυτό σας να έρχεται χωρίς το σώμα σας. Θα βγείτε από το σώμα σας προς την κατεύθυνση του φανταστικού Σχοινιού σας και θα πρέπει να αιωρείστε πάνω από το σώμα σας. Είσαι ελεύθερος επιτέλους!

2. Παρακολουθείστε τον εαυτό σας να πηγαίνει για ύπνο: 
Ξαπλώστε αναπαυτικά στην πλάτη σας, βλέποντας το ταβάνι. Χαλαρώστε το σώμα σας και καθαρίστε το μυαλό σας από τις ανεπιθύμητες σκέψεις. Χαλαρώστε ακόμη περισσότερο.

Πείτε στον εαυτό σας ότι θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον εαυτό σας στην πράξη να πηγαίνει για ύπνο. Πρέπει να είστε πολύ σαφής για τις προθέσεις σας. Πρόκειται αφήσετε το σώμα σας να κοιμηθεί, ενώ το μυαλό σας θα παραμείνει σε εγρήγορση καθ 'όλη τη διαδικασία. Πείτε στον εαυτό σας, να διατηρήσει τις αισθήσεις σας, ακόμη και όταν το σώμα σας πρόκειται να είναι σε πλήρη "έκσταση".

Καθώς χαλαρώνετε πλήρως, θα πρέπει να μάθετε να αναγνωρίζετε τις μάλλον παράξενες, διακριτικές αισθήσεις που αισθάνεστε καθώς το σώμα σας κινείται στη κατάσταση ύπνου. Θα πρέπει να μείνετε συνειδητοί καθώς αυτό ξετυλίγεται. Σε ένα ορισμένο σημείο, θα νιώσετε ότι το σώμα σας αισθάνεται βαρύ και μουδιασμένο.

Είστε στο σωστό δρόμο! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις σωματικές σας αισθήσεις. Μπορεί να αισθάνεστε τον εαυτό σας να ταλαντεύεται ή να κυμαίνεται. Μπορείτε να βρείτε ακόμη και ορισμένα μέρη του σώματός σας να τσούζουν. Μπορεί να υπάρχουν δονήσεις που εκτείνονται από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα σας. Μπορείτε να ακούσετε ακόμα και μια ισχυρή αίσθηση σαν βούισμα στα αυτιά σας. Όποιες και αν είναι οι αισθήσεις, μην πανικοβληθείτε, καθώς αυτές είναι πολύ καλές ενδείξεις ότι είστε στα πρόθυρα να βιώσετε μια Εξωσωματική Εμπειρία.

Θα πρέπει στη συνέχεια να απεικονίσετε ότι ανεβαίνετε από το κρεβάτι σας και ότι επιπλέετε προς το ταβάνι. Πώς θα αισθανόσασταν αν μπορούσατε πραγματικά να επιπλέετε; Προσπαθήστε να κάνετε την εμπειρία όσο πραγματικά δυνατή. Κρατήστε αυτή την εικόνα για όσο χρονικό διάστημα μπορείτε. Αν όλα πάνε καλά, μπορείτε να βρεθείτε ξαφνικά έξω από το σώμα, να επιπλέετε κοντά στο ταβάνι!

3. Η Τεχνική Μονρόε: 
Ο Δρ.Robert Monroe, ένας από τους σημαντικότερους φορείς της Αστρικής Προβολής επινόησε αυτή τη μέθοδο.

Θα πρέπει να χαλαρώσετε το σώμα σας πρώτα. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα.

Στη συνέχεια, προσπαθήστε να πάτε για ύπνο, αλλά μην κοιμηθείτε. Διατηρήστε την ευαισθητοποίηση σας μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης. Αυτή είναι γνωστή ως υπναγωγική κατάσταση. Στη συνέχεια εμβαθύνετε σε αυτή την υπναγωγική κατάσταση και να αρχίστε να καθαρίζετε το μυαλό σας από τις ανεπιθύμητες σκέψεις. Απλά κοιτάξτε μέσα από τα κλειστά βλέφαρα σας στο σκοτάδι μπροστά σας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισάγετε μια ακόμα βαθύτερη κατάσταση χαλάρωσης. Το επόμενο βήμα είναι να προκαλέσετε δονήσεις σε όλο το σώμα σας και να τις εντείνετε. Αυτές οι δονήσεις πρέπει να ελέγχονται και να ενταθούν περαιτέρω. Αυτή είναι η στιγμή όταν το αστρικό σώμα σας διαχωριστεί από το φυσικό σώμα. Στη συνέχεια, απλά πρέπει να "γυρίσετε" και θα βρείτε τον εαυτό σας έξω από το σώμα σας.

4. Εξωσωματική Εμπειρία από διαυγή όνειρα: 
Διαυγή όνειρα είναι όνειρα στα οποία ο ονειρευόμενος γνωρίζει ότι ονειρεύεται. Σε ένα συνειδητό όνειρο ένα άτομο είναι ήδη "έξω" από το σώμα του.

Για την επίτευξη της Αστρικής Προβολής από τα Διαυγή Όνειρα, πρέπει πρώτα να σας γίνει εμμονή η εξωσωματική εμπειρία και θα πρέπει πραγματικά να την επιθυμείτε. Πρέπει να διαβάσετε ότι μπορείτε γι 'αυτό. Θα πρέπει να το σκέφτεστε κάθε ελεύθερη στιγμή που έχετε.

Μόλις το μυαλό σας είναι συνεπαρμένο με τη σκέψη της Αστρικής Προβολής θα πρέπει να έχετε ενεργοποιητές και επιβεβαιώσεις, ώστε να έχετε ένα διαυγές Όνειρο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας να έχετε τη σκέψη: «Απόψε πρόκειται να έχω ένα Συνειδητό Όνειρο». Υπενθυμίστε το στον εαυτό σας όλη την ημέρα. Και - αυτό είναι το σημαντικό μέρος - συνεχίστε να ρωτάτε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας "Ονειρεύομαι τώρα;"

Με λίγες μέρες αυτής της πρακτικής, θα έχετε προγραμματίσει το υποσυνείδητό σας για να προκαλέσει ένα Συνειδητό Όνειρο.

Μόλις είστε σε ένα συνειδητό όνειρο και ξέρετε ότι ονειρεύεστε, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι δεν είστε στο σώμα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε δείτε τον εαυτό σας, να δείτε την κρεβατοκάμαρά σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν το κάνετε αυτό, η ονειροχώρα σας ξαφνικά θα εξαφανιστεί και θα βρείτε τον εαυτό σας στην κρεβατοκάμαρά σας, να αιωρείται πάνω από το σώμα σας.

5. Τεχνική Εκτοπισμένης-Ευαισθητοποίησης: 
Κλείστε τα μάτια σας και μπείτε στη συνηθισμένη trance κατάσταση σας. Προσπαθήστε να αισθανθείτε ολόκληρο το δωμάτιο, με τη μία. Νιώστε τον εαυτό σας ακριβώς πάνω από τους ώμους σας και να δείτε όλα τα γύρω. Να είστε πολύ παθητικοί σχετικά με το τι συμβαίνει.

Στη συνέχεια, φανταστείτε ότι αστρικό σώμα σας αργά περιστρέφεται κατά 180 μοίρες. Μόλις τελειώσετε την ψυχική περιστροφή σας, το αστρικό κεφάλι σας πρέπει να είναι όπου είναι τα φυσικά πόδια σας και τα αστρικά πόδια σας θα είναι όπου είναι το φυσικό σας κεφάλι σου! Με αυτό καλά στο μυαλό σας, δοκιμάστε να οπτικοποίησετε το δωμάτιο από αυτή τη νέα κατεύθυνση.

Η ιδέα είναι να ξεχάσετε που πραγματικά είστε και να μετατοπίσετε την αίσθηση της κατεύθυνσης. Όταν το κάνετε αυτό σωστά, θα βρείτε τον εαυτό σας να ζαλίζεται. Αυτό είναι φυσιολογικό.

Όταν είστε άνετα με αυτό, το επόμενο βήμα είναι να φανταστείτε να πλέετε προς την οροφή. Προσπαθήστε να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο αληθινό. Μπορεί ξαφνικά να βρείτε τον εαυτό σας "σκάει" έξω από το φυσικό σώμα σας!

6. Η Τεχνική Άλματος: 
Η τεχνική άλματος, όταν γίνεται σωστά, μπορεί να ξυπνήσει κάποιος στα όνειρά του και να τα κάνει συνειδητά. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει καλά.

Εδώ είναι το πώς λειτουργεί η τεχνική: Έχουμε επανειλημμένα, αναρωτηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας αν είμαστε σε ένα όνειρο ή όχι. Είναι σημαντικό να το κάνουμε αυτό, όχι μόνο για χάρη του ερωτήματος, αλλά επειδή θέλουμε πραγματικά να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Θα πρέπει πραγματικά να έχουμε αμφιβολία ότι είμαστε στον Φυσικό κόσμο. Έτσι, προκειμένου να αποδείξουμε πού είμαστε, πηδάμε σαν να επρόκειτο να πετάξουμε. Αν είμαστε στο Φυσικό κόσμο, θα προσγειωθούμε πίσω στο έδαφος. Αλλά κατά τη διάρκεια ενός ονείρου, όταν θα πηδήξετε, θα αψηφήσετε τη βαρύτητα και θα πλεύσετε στον αέρα.

Όταν αυτό γίνεται για λίγες μέρες, θα βρεθείτε σύντομα σε ένα όνειρο στο οποίο θα πηδείξετε για να ελέγχετε εάν είστε σε ένα όνειρο ή όχι. Μόλις γίνει το άλμα, θα βρείτε τον εαυτό σας να επιπλέει στον αέρα, προκαλώντας έτσι ένα Συνειδητό Ονείρεμα και μια Εξωσωματική Εμπερία.

7.  Η Τεχνική Δίψας του Muldoon: 
Αυτή δεν είναι μια από τις πιο ευχάριστες ή αποτελεσματικές μεθόδους και σχεδιάστηκε από τον Sylvan Muldoon.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική, θα πρέπει να απέχετε από την κατανάλωση για μερικές ώρες πριν πάτε για ύπνο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας να αυξήστε τη δίψα σας με κάθε τρόπο που μπορείτε. Κρατήστε ένα ποτήρι νερό μπροστά σας και κοιτάζετε το, φανταστείτε το πόσιμο, αλλά δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να το πιεί!

Στη συνέχεια, πριν κοιμηθείτε, φάτε 1-2 πρέζες αλάτι. Τοποθετήστε το ποτήρι με το νερό σε κάποιο βολικό μέρος μακριά από το κρεβάτι σας και προβάλεται στο μυαλό σας όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το πάρετε: σηκώνεστε, διασχίστε το δωμάτιο, φτάνετε το ποτήρι και ούτω καθεξής. Θα πρέπει στη συνέχεια να πάτε στο κρεβάτι, και να σκέφτεστε ακόμα τη δίψα σας και τα μέσα για να πιείτε. Τη νύχτα, μπορεί να ξυπνήσετε στο όνειρό σας και να βρείτε τον εαυτό σας να βαδίζει προς το ποτήρι του νερού. Με λίγη τύχη οι προτάσεις που κάνατε στον εαυτό σας, θα επιφέρουν την επιθυμητή Εξωσωματική Εμπειρία.

8. Η Τεχνική Τεντώματος: 
Ξαπλώστε, κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε το σώμα σας. Φανταστείτε τα πόδια σας να απλώνονται και να γίνονται μακρύτερα από ακριβώς 2.5 εκατοστά ή περίπου. Μόλις έχετε αυτήν την εικόνα στο μυαλό σας, αφήστε τα πόδια σας να γυρίσουν πίσω στο κανονικό. Κάντε το ίδιο με το κεφάλι σας, να εκτείνεται προς τα έξω 2.5 εκατοστά πέρα ​​από την κανονική του θέση. Στη συνέχεια, φέρτε το πίσω στο φυσιολογικό. Στη συνέχεια, όλα εναλλάσσονται μεταξύ κεφαλιού και ποδιών, αυξάνοντας σταδιακά την απόσταση μέχρι να απλώσετε τα δύο πόδια και το κεφάλι σας σε περίπου 60 εκατοστά ή περισσότερο. Σε αυτό το στάδιο φανταστείτε να απλώνεται και τα δύο ταυτόχρονα. Αυτή η άσκηση θα σας κάνει να νιώσετε ζάλη και συχνά ξεκινούν οι δονήσεις.

Μετά από λίγη εξάσκηση, θα ζήσετε κυμαινόμενες αισθήσεις και στη συνέχεια μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας να ανέβει προς το ταβάνι. Είστε έξω!

9. Η Τεχνική της Αιώρας: 
Κοίτα τον εαυτό σου να βρίσκεται σε μια φωτεινή λευκή αιώρα, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο φοίνικες σε μια απομονωμένη παραλία. Φανταστείτε την αίσθηση της να ταλαντεύεται από τον αέρα, και αναδημιουργήστε αυτό το συναίσθημα τώρα, όπως μπορείτε να απεικονίσετε τον εαυτό σας να ταλαντεύεται από πλευρά σε πλευρά στην αιώρα. Επαναλάβετε αυτήν την οπτικοποίηση για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να φέρετε στο προσκήνιο τις δονήσεις και όταν αισθάνεστε τις δονήσεις, απλά "φύγετε" από το σώμα σας.

10. Τεχνική χαλάρωσης: 
Φτάστε στο σημείο όπου δεν μπορείτε να αισθανθείτε το σώμα σας. Επαναλάβετε αυτό το ρητό στο μυαλό σας και εστιάστε σε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο. Μην αποθαρρύνεστε! Πείτε το αργά αν χρειάζεται...

"Πρόκειται να έχω μια εξωσωματική εμπειρία.

πρόκειται να αφήσω τον εαυτό μου να κοιμηθεί, αλλά πρόκειται

να φέρω αυτό το ξύπνημα της συνείδησης μαζί μου όπου

πάω. Πρόκειται να αφήσω το σώμα μου με πλήρη επίγνωση".

Συνεχίστε να λέτε τη φράση, ακόμη και όταν αισθάνεστε κουρασμένοι και να νιώθετε σαν να γυρίζετε...

Γυρίστε πάνω, αν πρέπει, προκειμένου να είστε άνετα και να το κάνετε. Εάν αισθάνεστε οποιαδήποτε τσούξιμο ή δείτε όλα τα φώτα που φαίνονται να αναβοσβήνουν, μην τα αφήσετε να σας ρίξουν μακριά. Είναι απόλυτα φυσικό. Αν όταν είστε κουρασμένοι δυσκολεύεστε να θυμηθείτε τα λόγια, απλά πείτε κάτι μικρότερο όπως «Μυαλό ξύπνιο, το σώμα κοιμάται», και κάντε το μέχρι να χάσετε τις αισθήσεις σας.

Όποια τεχνική επιλέξετε, θα είναι απίθανο να έχετε καλό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας νύχτα, ή ακόμα και από τις πρώτες νύχτες - ώστε έχετε το χρόνο σας και προσπαθήστε να μην απογοητευτείτε όταν δεν συμβαίνει τίποτα από την πρώτη φορά. Σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε κάποια αποτελέσματα. Αν δεν δείτε αποτελέσματα σε μια εβδομάδα ή δύο, μην αφήσετε να σας οδηγήσει σε απογοήτευση και μην σταματήσετε. Θα μπορούσαν να υπάρχουν ψυχικά ή σωματικά εμπόδια που σας εμποδίζουν από το βγείτε έξω από το σώμα. (Όπως κάποιο ανεπίλυτο τραύμα του παρελθόντος, ένα άρρωστη επίφυση που οφείλεται στο υπερβολικό φθοριούχο νάτριο και η κακή διατροφή, κλπ. Θα μπορούσε να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα.)

Αν δυσκολεύεστε, θα ήθελα να συστήσω να προσπαθήσετε με κρυστάλλους που βοηθούν την αστρική προβολή ή ίσως ακόμη και με ειδική μουσική που βοηθάει την Αστική Προβολή. Εδώ είναι ένα καλός ήχος που έχω βρει. Απολαύστε


Υ.Γ: Σύντομα κοντά σας! Ένα άρθρο σχετικά με τη χρήση κρυστάλλων που βοηθούν την αστρική προβολή. Μείνετε συντονισμένοι!

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.psywww.com/asc/obe/whois_mu.html
  2. http://www.astraldynamics.com/
  3. http://www.monroeinstitute.org/about/robert-monroe
  4. http://www.skepdic.com/obe.html
  5. http://www.wikihow.com/Have-an-Out-of-Body-Experience
  6. http://science.howstuffworks.com/science-vs-myth/extrasensory-perceptions/out-of-body-experience.htm

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο 10 Τεχνικές για την Εξωσωματική Εμπειρία και την Αστρική Προβολή (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'