NAZIΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Τους 38 φτάνουν οι Νεκροί στο κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό, τους έκαψαν ζωντανούς - ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ (BINTEO)

Το Russia Today μεταδίδει ότι τουλάχιστον 38 φιλορώσοι διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους όταν ακροδεξιοί που υποστηρίζουν την κυβέρνηση του Κιέβου, έβαλαν φωτιά στο κτίριο των συνδικάτων στην Οδησσό. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι φρικιαστικές, αποφύγετε να τις δουν μικρά παιδιά και άνθρωποι με προβλήματα υγείας.


"Εικόνες" που σοκάρουν από το κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό.. Στους 38 ανέρχονται οι νεκροί...

Είχαν προηγηθεί συγκρούσεις μεταξύ φιλωρώσων και υποστηρικτών της κυβέρνησης του Κιέβου, οι οποίοι υποστηρίζονταν από τους νεοναζί του Δεξιού Τομέα. Οι υποστηρικτές της κυβέρνησης κατάφεραν να διαλύσουν την κατασκήνωση των φιλορώσων διαδηλωτών και να τους εγκλωβίσουν στο κτίριο των συνδικάτων το οποίο και πυρπόλησαν. Υπολογίζεται ότι τριάντα άτομα έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία και άλλα όταν οχτώ όταν πήδησαν από τα παράθυρα για να σωθούν.

Τα διεθνή ΜΜΕ ήδη μεταδίδουν φρικιαστικές φωτογραφίες από το μαζικό έγκλημα.

Όπως αναφέρεται οι νεοναζιστικές οργανώσεις χούλιγκαν Ultras "Metalist" και οι "Chernomorets" ανέλαβαν την ευθύνη για την πυρπόληση του κτιρίου.

Πληροφορίες υπάρχουν για την πτήση ρωσικού μεταφορικού αεροσκάφους με τη συνοδεία 5 μαχητικών πάνω από την Οδησσό.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες η διαβόητη πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας YuliaTymoshenko έφθασε στην Οδησσό προφανώς για να κάνει τα πράγματα χειρότερα."

Στη παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την εκπρόσωπο του ναζιστικού "Δεξιού Τομέα", Ολένα Σεμενγιάκα. Αυτή η παραστρατιωτική νεοναζιστική οργάνωση συνεργάζεται με την κυβέρνηση της Ουκρανίας έχοντας θέσεις κλειδιά στην αστυνομία και στο στρατό. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στη σελίδα του facebook της Σεμενγιάκα.







Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. http://rt.com/news/156592-odessa-activists-burnt-alive/
  2. http://www.koutipandoras.gr/article/113019/synehizetai-i-aimatohysia-stin-oykrania-60-oi-nekroi
  3. http://www.koutipandoras.gr/article/113003/oykrania-polynekres-sygkroyseis-metaxy-diadiloton-stin-odisso


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'