ΣΟΚ! Η Έμμα Ουάτσον του Χάρρυ Πότερ Αλλάζει Δέρμα -Ερπετοειδές; (ΒΙΝΤΕΟ) ~Harry Potter's Ema Watson changes skin

Υπάρχουν μερικά πράγματα στον κόσμο που είναι τόσο περίεργα και απλώς δεν μπορούν να εξηγηθούν παρά τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να καταστούν κατανοητά. Πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι αυτό το θέμα σίγουρα αποτελεί ένα από αυτά τα πράγματα...


Ένα βίντεο από το YouTube μόλις περιήλθε στην αντίληψή μας που απλώς έχει τον τίτλο "Emma Watson Unmasks" (η Έμμα Ουάτσον βγάζει τη μάσκα) και είναι πολύ πιθανόν το πιο ανατριχιαστικό πράγμα που έχω δει ποτέ. Αν δείτε το μόνο 22 δευτερολέπτων μήκους Βίντεο, το σιωπηλό βίντεο αρχίζει με την σταρ του Harry Potter να μιλάει με κάποιον εκτός οθόνης και λίγο αργότερα σηκώνει ένα κομμάτι του δέρματος της στο πίσω μέρος του λαιμού της, βγάζοντας ολόκληρο το πρόσωπο και το στήθος της έξω σαν να είναι μια αποκριάτικη μάσκα. Ποια κρύβεται από την μεταμφίεση; Η σούπερ σέξι Sofia Vergara.

Ναι. Μην ρωτάτε. Επειδή δεν έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι το Διαδίκτυο είναι ένα τρομακτικό, τρομακτικό μέρος.

Ελέγξτε το εφιαλτικό βίντεο που ακολουθεί και καλή τύχη καθώς θα προσπαθήσετε να καταλάβετε ακριβώς τι στο διάολο συμβαίνει!

Υπενθυμίζουμε εκείνες τις μάσκες ανθρωπίνου δέρματος που προκαλούν μεγάλη αναταραχή στην Κίνα!
Αλλά και τις μάσκες από ταινίες τρόμου που πωλούνται στο etsy.

Το μόνο που έχω να προσθέσω για το εν λόγω Βίντεο είναι να προσέξετε τα μαλλιά. Είναι αληθινό βίντεο; Οπτικά εφέ; Τέλεια μάσκα κάποιας μυστικής τεχνολογίας; Μεταμορφική τεχνολογία;
Ή ένα αποκαλυπτικό Βίντεο της τεχνολογίας απόκρυψης των ερπετοειδών; Εσείς αποφασίζετε και προτείνετε οποιαδήποτε εξήγηση σκεφτείτε. Δείτε το.


Συγγραφή ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%93%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%BD
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Sof%C3%ADa_Vergara


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Η Έμμα Ουάτσον του Χάρρυ Πότερ Αλλάζει Δέρμα -Ερπετοειδές; (ΒΙΝΤΕΟ) ~Harry Potter's Ema Watson changes skin από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

3 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. μάλλον το έχετε κάψει τελείως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ληγμενα παιρνετε???? δεν βλεπετε οτι ειναι ψευτικο? και ενα παιδακι το καταλαβαινει! ελεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'