Νέες! Περίεργες Ανακαλύψεις στον Άρη: Πρόσωπο Τολτέκων, αρχαία κτίσματα, σύμβολο σφηνοειδούς γραφής χαραγμένο στο βράχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρόσφατη πανοραμική εικόνα (PIA 17931) που δημοσιεύθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 2014 από το Curiosity της NASA καθώς κοίταζε κάτω σε ένα αμμόλοφο στο "Dingo Gap" μπορεί να έχει δώσει μια ωραία θέα του τοπίου στον Άρη.

Όπως εξετάζοντας λεπτομερώς δύο βίντεο βρίσκουμε ένα αντικείμενο που μοιάζει με μισό κεφάλι και μπορεί κανείς να το δει καθώς προεξέχει στο Αρειανό έδαφος. Το "πρόσωπο" έχει σαφώς ανθρωποειδή χαρακτηριστικά, δύο μάτια, μία μύτη και στόμα.


Αξιοσημείωτο είναι ότι, το πρόσωπο στον Άρη φαίνεται να μοιάζει καταπληκτικά  με αγάλματα του πολιτισμού των Τολτέκων.


Ο πολιτισμός Τολτέκων είναι ένας αρχαίος Μεσο Αμερικάνικος πολιτισμός που κυριάρχησε σε μια περιοχή με κέντρο την Τούλα, της μετακλασικής περιόδου από την αρχή της Μεσοαμερικανικής χρονολογίας (περίπου 800-1000 μ.Χ.). Ο πολιτισμός των Αζτέκων σύντομα θα δει στους Τολτέκας τους πνευματικούς και πολιτιστικούς προκατόχους του.



Απλά ένα καθαρό αντικείμενο είναι ενδιαφέρον, αλλά με την προσθήκη του τι λείπει, φαίνεται να είναι το θεμέλιο για ένα παλιό κτίριο που είναι θαμμένο στην άμμο.

Η ύπαρξη επίσης κάποιου σφηνοειδούς συμβόλου ή σύμβολο παλιάς εικονογραφικής γλώσσας λαξευμένο στο βράχο, αποτελεί πειστικής ένδειξη ότι ο Άρης κάποτε φιλοξένησε ζωή και μπορεί να είναι εκεί χιλιάδες χρόνια.


Κατά την άποψή μου, τα αντικείμενα αυτά είναι αρχαία λείψανα του Άρη, τα ερείπια ενός αγάλματος, το παλιό κτίριο του, ένα γραφικό σύμβολο, είναι τα υπολείμματα ενός αρχαίου πολιτισμού (ίσως σχετίζεται με τον πολιτισμό των Τολτέκων και των Αζτέκων), πιστή στη παράδοση, η NASA παρέμεινε σιωπηλή.




Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. http://areazone51ufos.blogspot.be/2014/02/decouvert-sur-mars-visage-tolteque.html
  2. http://ancientaliensmars.blogspot.be/

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'