Συνεχίζεται η κατασκευή του Σατανικού μνημείου στην Οκλαχόμα

Προχθές σας είπαμε για την προσπάθεια να ανεγείρουν το ψηλότερο των 2 μέτρων, τσιμεντένιο τραγοκέφαλο Baphomet έξω από το Καπιτώλιο της πολιτείας της Οκλαχόμα. Λοιπόν έχουμε μια ενημέρωση για αυτήν την ιστορία.


Μια γρήγορη ανακεφαλαίωση του τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. Πίσω στο 2009, η κυβέρνηση της Οκλαχόμα επέτρεψε ένα μνημείο των Δέκα Εντολών να τοποθετηθεί στα σκαλιά του Καπιτωλίου. Η τοποθέτησή του εκεί προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση, αλλά έχει υπερασπιστεί σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία. Σε απάντηση, μια ομάδα που αυτοαποκαλείται Η Εκκλησία του Σατανά συγκέντρωσε τα χρήματα για να κατασκευάσει το άγαλμα από σκυρόδεμα που αναφέρεται παραπάνω. Ενώ η τοποθέτηση του αγάλματος δεν έχει εγκριθεί (υποβλήθηκε η αίτηση, αλλά οι εγκρίσεις έχουν ανασταλεί, ενώ μια νομική μάχη συνεχίζεται από το μνημείο του Διοικητή), η κατασκευή βρίσκεται σε εξέλιξη, και μας δίνουν μια ιδέα στο πώς εξελίσσεται.

Ο ολοκληρωμένος Baphomet θα καθίσει κάτω από τη Πεντάλφα που πλαισιώνεται από δύο μικρά παιδιά. Όλα θα εσωκλείονται σε μπρούντζο.

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο στόχος του μνημείου, ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας του Σατανά, Lucien Greaves είπε τα ακόλουθα:

    "Το άγαλμα θα χρησιμεύσει ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων. Το άγαλμα θα έχει επίσης ένα λειτουργικό σκοπό, όπως μια καρέκλα, όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του Σατανά για έμπνευση και στοχασμό".

Έρευνα-Επιμέλεια ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'