Αστρονόμοι Προβλέπουν Υψηλή Πιθανότητα Ύπαρξης ΖΟΜΠΙ στο Διάστημα

Υπάρχει ευφυής ζωή εκεί έξω σε άλλους πλανήτες, που κοιτάνε προς τα κάτω σε εμάς; Είναι ένα ερώτημα που έχει ήδη απασχολήσει γενεές επί γενεών και θα συνεχίσει να απασχολεί τις επόμενες γενιές. Αλλά οι αστρονόμοι Stephen Kane και Franck Zelziz δεν ανησυχούν για τη νοήμονα ζωή. Ανησυχούν για τον μη νοήμονα θάνατο.


Όπως αναφέρθηκε από το io9, οι δύο αστρονόμοι δημοσίευσαν πρόσφατα μια μελέτη που δείχνει την πιθανότητα να υπάρχουν πάνω από 2.500 πλανήτες μολυσμένοι με ζόμπι, σε απόσταση 326 ετών φωτός από το ηλιακό μας σύστημα. Ναι, οι Kane και Zelziz πιστεύουν στην πιθανή ύπαρξη εξωγήινων ζόμπι και θα έχουν τα στοιχεία για να υποστηρίξουν τις άγριες ​​αξιώσεις τους.

Η βασική ουσία της μελέτης είναι ότι, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα της ζωής, εκτός από εμάς τους ανθρώπους εκεί έξω στο σύμπαν, υπάρχει επίσης μια μεγάλη πιθανότητα ότι αυτές οι μορφές ζωής να έχουν πληγεί από καταστροφικές πανδημίες, όπως αυτές που έπληξαν το είδος μας όλα αυτά τα χρόνια ευλογιά, Μαύρος Θάνατος, κλπ. Και έτσι, μετά από αυτή τη γραμμική σκέψη, οι άνθρωποι αυτοί μας δείχνουν ότι είναι πιθανό οι άλλες μορφές ζωής να έχουν εξουδετερωθεί από κάτι που μοιάζει με μια αποκάλυψη ζόμπι, που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ποτέ δεν έχουμε κάνει οποιοδήποτε είδος της επαφής μαζί τους.

Είναι παρατραβηγμένο, αυτό είναι σίγουρο, αλλά υποθέτω ότι όλα είναι δυνατά. Τι μπορείς να κάνεις με όλη αυτή την τρέλα; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας!

Τι γίνεται με τα ζόμπι εδώ στον πλανήτη μας, αναρωτιέστε; Δείτε μια άλλη ενδιαφέρουσα ανάρτηση, η οποία παρουσιάζει το σχέδιο δράσης του στρατού των ΗΠΑ εναντίον των ζόμπι!

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. http://io9.com/astronomers-publish-study-on-extraterrestrial-zombies-1558369680


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'